Senin için 1 Fatiha 3 ihlas okudum dua ettim Rabbim kabul etsin inşaallah
Benim içimdeki duamın hayırlısıyla kabul olması için dua eder misin ? :)
OkudumSize ben de okudum, Allah kabul etsin inşallah
OkudumALLAH dualarınızı kabul eylesin, gönlünüze göre versin İNŞAALLAH
Rabbim gönlündekini hayırla versin inşaallah acil acil acilSenin için 1 Fatiha 3 ihlas okudum dua ettim Rabbim kabul etsin inşaallah
Benim içimdeki duamın hayırlısıyla kabul olması için dua eder misin ? :)
Amiin inşallah, Allah senden de razı olsun:))
Pinkhouselife61, Rabbim dualarınız kabul etsin hayırlısıyla, okudum..
Rabbimin iş için bana hayırlı kapılar açmasını, işsiz kalmamayı diliyorum...
aminnnMaalesef. Ama belki sonu hayırlı olur
senin için okudum Allah sana hayırlı bir iş kapısı açsın inşallahSize okudum, bu arada bende iş için dua istiyorum :)
Amin canım inşallah Allah size sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder senin için 7 fatiha, 1700 ya fettah, 14 ya vehhab, 11 ya cami okudum
Amin canım inşallah Allah size sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder senin için 7 fatiha, 1700 ya fettah, 14 ya vehhab, 11 ya cami okudum
Okudum dua ettim sizin için Rabbim kabul etsin inşaallah
Benim sıkıntılarımın son bulması, iç huzura kavuşmam ve sağlıklı olmam için dua eder misiniz ? Allah razı olsun..
duanıettim fatihanı okudum canım.Üstteki arkadaş için okudum ne dileği muradı varsa kabul olsun inşallah.
Benim içinde dua edin içimdeki bunalımlardan kurtulayım düğünüm hayırlısıyla olsun. Hiç problem olmadan etmeden altından kalkabilelim kolaylıkla... Teşekkürler
Allah sıkıntılarını gidersin inşallah, senin için 7fatiha 1200 ya fettah, 11 ya cami, 14 ya vehhab okudumduanıettim fatihanı okudum canım.
üstersinden gelemediğim üzüntüm var. kalbimi çokkkk kıran insanlar .allahıomdan hayırlısı için bu konuda fatiha istiyorum.
Senin icin 3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi okudum rabbim hayirlisiyla duani kabul etsin insallah, ,,,benim duamada amin dermisiniz? Hayirlisiyla bebegimi saglikli bir sekilde zamaninda kucagima alayim die dua edermisiniz ,,,Allah sıkıntılarını gidersin inşallah, senin için 7fatiha 1200 ya fettah, 11 ya cami, 14 ya vehhab okudum
Allah razı olsun canım bende senin için 11 ihlas , 7 fatiha, 3 ayetel kürsi, hızlı kabul olsun diye 11 ya cami , kesin kabul olsun diye 14 ya vehhab okudumSenin icin 3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi okudum rabbim hayirlisiyla duani kabul etsin insallah, ,,,benim duamada amin dermisiniz? Hayirlisiyla bebegimi saglikli bir sekilde zamaninda kucagima alayim die dua edermisiniz ,,,
Kardesim senin icin 111 ayetel kursi okudum, Allah ne dilegin varsa kabul etsin insallahAllah razı olsun canım bende senin için 11 ihlas , 7 fatiha, 3 ayetel kürsi, hızlı kabul olsun diye 11 ya cami , kesin kabul olsun diye 14 ya vehhab okudumAllah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin ya musavvir ya musavvir ya musavvir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?