- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 34
Okudum.Allah kabul etsinALLAH'ım hayırlısıyla gönlündeki dileği versin inş. Amin.
Benim gönlümdeki dilek içinde dua eder misiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum.Allah kabul etsinALLAH'ım hayırlısıyla gönlündeki dileği versin inş. Amin.
Benim gönlümdeki dilek içinde dua eder misiniz ?
Okudum arkadaşım:)Eşimin ve benim iş bulması için dua edermisiniz ?
OkudumOkudum arkadaşım:)
Alttaki arkadaşımın sevgilimin ve benim dersleri verebilmemiz dönemi rahatlıkla atlatabilmemiz için okur musun? Allah razı olsun..
Ben de teşekkür ederim tekrar okudum dua ettim size Allah yar ve yardımcınız olsunOkudum
Allah kabul etsin
Ayrıca çok teşekkür ederim
Derslerini kolaylıkla verirsin inşallah
canım bir fatiha bir ayetelkürsi okudum kuzum sanaAlttaki arkadaşım sevgilimin ve benim derslerimizi bir an evvel verebilmemiz için okur musun? Allah razı olsun..
Canım bir fatiha bir ayetel kürsi okudum sana dileğin her neyse rabbim hayırlısıyla nasip etsin.Benim dileğim oğlumu sağlıklı sorunsuz bir şekilde kucağıma almakcanım bir fatiha bir ayetelkürsi okudum kuzum sana
Okudum Rabbim herseyi gonlune gore versin
Duaya cok ihtiyacim var, nisanlimin ve benim basimdan olumsuzluklar gitsin diye
Okudum arkadaşım Allah kabul etsin inşallah
Sonraki okuyacak arkadaşa şimdiden teşekkürler
3 îhlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi okudum rabbim hayirlisiyla duani kabul etsin insallah, ,,benim duamada amin dermisiniz? Benimde gönlümdeki dualarimin kabulu icin dua edermisinizAllah razi olsun canim, sen bunu yazdin ben ayni anda bekledigim guzel haberi aldim
Rabbim ne dilegin varsa gerceklestirsin bende okudum senin icin
bende senin için okudum ve tam okurken ezan okundu rabbim mübarek saatin hürmetine kabul etsin. benim için okuyacak arkadaşım şimdiden Allah razı olsunAllah dileğini gönlüne göre hayırlı eylesin
1fatiha 3 ihlas 1 ayetel kürsi okudum canım Allah kabul etsin inşallah
Okudum sizin icin. Rabbim hayirlisi ule kabul etsin dilegini insallahbende senin için okudum ve tam okurken ezan okundu rabbim mübarek saatin hürmetine kabul etsin. benim için okuyacak arkadaşım şimdiden Allah razı olsun
Okuruz canim da Zinciri bozma herkes dua birakiyor dua aliyorkızlar benım ıcın dua okur musunuz sımdıden okuyan ıcın tsk edıyorum allah razı olsun