- 21 Aralık 2015
- 1.049
- 814
- 38
- 35
kizlar mrb Sizden allah rizasi.icin birsey istiycemForever07 ( aysegul ) ark bebegini 6 aylik dunyaya getirdi ve bebek masal elif suan 19 gundur kuvezde hayata tutunmaya calisiyor ne olur allah rizasi icin ne okursaniz kactane okursaniz okuyun dua zinciri yapalim hayata tutunmasi icin rabbimize yalvaralim annesinede bu asamada sabir dileyelim lutfen.sizde tanidiklariniza soyleyin. hep beraber dua edelimsimdiden hepinizden allah razi olsun
bozmadim.. okumustum zatenOkuruz canim da Zinciri bozmaherkes dua birakiyor dua aliyor
Belirtmeyince tamam o halde 33 ya fettah, 11 ya cami, 7 ya vehhap ve 1 fatiha gönderiyorum Allah kabul etsinbozmadim.. okumustum zaten
yok pek girmiyorum daBelirtmeyince tamam o halde 33 ya fettah, 11 ya cami, 7 ya vehhap ve 1 fatiha gönderiyorum Allah kabul etsin
Allah kabul etsin, gerçekten kabul oluyor ama biliyo musunuzyok pek girmiyorum da
allah kabul etsın hepımızınkini
bende ayetel kursu ınsırah uc ıhlas okudum
ay benımdee benımdeAllah kabul etsin, gerçekten kabul oluyor ama biliyo musunuzdaha önce dua ettiğimiz kişilere diledikleri nasib oldu. Benim duam sınavım,sınav 22sinde
Amin amin inşallah atanalım artıkay benımdee benımde
amin ınsallah ıyı gecer ıkımızınde
ınsallah öabt misinAmin amin inşallah atanalım artık
Gy gk gircem bu yıl sınav erkene alındı ya, senınsallah öabt misin
bende evet sanssızlık cnm yaGy gk gircem bu yıl sınav erkene alındı ya, sen
Maalesef. Ama belki sonu hayırlı olurbende evet sanssızlık cnm ya
hayırlı evlat sahibi olmak için bana da Okurmusunuz çiçekler
Aminnn Allah razı olsun Can'ım benimSenin için okudum canımALLAH bu mübarek Berat Kandili gecesinde dualarını kabul eylesin, sana HAYIRLI ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin İNŞAALLAH
Aminnn Allah razı olsun Can'ım benim
Rabbim tüm isteyenlere de bana da bu ay inşaallah nasip eder hayırla
Senin de gönlündekini versin Rabbim hayırla inşaallah
Allah razı olsun Can'ım benimBen de okudum size, Rabbim bu mübarek gece hürmetine tez vakitte hayırlı evlatlar versin inşallah
Kalbimin ferahlaması ve gönlümdeki dikeklerim için ben de sizden dua bekliyorum:)
Allah razı olsun Can'ım benim
Aminn inşaallahh ağzın bal Yesin
Okudum bende sana bi Fatiha üç ihlas en kısa zamamda Rabbim gönlündekini Hakkı'nda hayırlı ederek versin inşaallah
Allah razı olsun Can'ım benim
Aminn inşaallahh ağzın bal Yesin
Okudum bende sana bi Fatiha üç ihlas en kısa zamamda Rabbim gönlündekini Hakkı'nda hayırlı ederek versin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?