- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
Okudum. Dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla...okudum arkadaşım.
Alttaki arkadaşım duamı ettim. Duama - niyetime amin der misin? sağ ol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum. Dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla...okudum arkadaşım.
okudum arkadaşım. isteyen herkese, size de Rabbim en hayırlı, en kısa zamanda, aratmadan; hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, imanlı evlat, evlatlar nasip etsin inşallah.Allah gönlüne göre versin inşallah
hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğimin olması için dua istiyorum
okudum. dua ettim. İnşallah kabul olur.Eiderin arkadaşım gönlünüzden geçen dualariniz kabul olsun inşallah
Aminnn...
Bende hayirlisi ile saglikli evlat istiyorum insallah duanizi bekliyorum..amin
okudum Rabbim kabul eder inşallahO_Simdi_Depresyonda, okudum dua ettim. Allah kabul etsin inşallah.
Hayırlı bir iş ve iş ortamı, manevi huzur, kuvvet, bir de şifa diliyorum...
size daha önce de okumuştum, tekrar okuyorum. Allah'ım hakkınızda herşeyin hayırlsını versin. cuma gününün hürmetine dualarımızı kabul etsin...okudum Rabbim kabul eder inşallah
hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğimin olması için dua istiyorum
üç ihlas suresi bir fatiha suresi okudum. Rabbim niyetin neyse kabul buyurur inşallah tez vakitte. AMİN!Vind rumuzlu üyenin hayırlı bir iş ve ortamı, manevi kuvvet ve huzur ve de final sınavlarından geçmesi niyetiyle 3 ihlas 11 Fatiha okudum. Allahu teala kabul etsin.
Benim niyetim için de okur musun? Şimdiden Allahu teala kabul etsin. Teşekkür ederim.
Canim dilegine amin diyorum..3ihlas 1 fatiha okuyorum..gonlundeki dilegin tez vakitte hayirlisi ile gerceklestir.üç ihlas suresi bir fatiha suresi okudum. Rabbim niyetin neyse kabul buyurur inşallah tez vakitte. AMİN!
Alttaki arkadaşım duamı ettim. Duama - niyetime amin der misin? sağ ol.
üç ihlas suresi bir fatiha suresi okudum. Rabbim niyetin neyse kabul buyurur inşallah tez vakitte. AMİN!umutsuzcuk, üç fatiha okudum dua ettim.. Allah şifa versin inşallah.
Hayırlı bir iş ve iş ortamı, manevi huzur, kuvvet ve finallerimden yeterli puanı alabilmeyi diliyorum...