derya
hayırlısıyla bi eşin ve huzuırlu yuvan olur inşallah
bebeğimin olması için dua istiyorum
yaptınmı testOkudum canim insallah kabul olur hayirlisiyla bir evlada kavusursun . Bende birazdan test yapicam bebegim var mi diye insallah vardir dua ederseniz cok ssevinirim . Rabbim herkesin duasini isteğini kabul etsin inşallah
Rabbim seninde gönlündekini kabul eder inşallahamin okudum dilerim kabul olur duaların
okudum. dua ettim. Allah'ım kabul buyursun inşallah.yaptınmı test
Rabbim seninde gönlündekini kabul eder inşallah
hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğim olması için dua istiyorum
Filozof_Prenses, okudum dua ettim, Allah kabul etsin inşallah hayırlısıyla..
Hayırlı bir iş ve iş ortamı, manevi huzur, kuvvet, bana ve aileme sağlık diliyorum...
Bebeğinin baş gelişimi nasıl oldu ?derya
okudum dua ettim
ALLAH kabul etsin
alttaki arkadaşım bebeğimin kafasının büyümesi,akıllı,sağlıklı olması için dua eder misin
ALLAH razı olsun
Okudum canim Allah kabuletsin.[QUOTE="redvelvetcake, post: 38870902, member: 218990"
Alttaki arkadasım erkek arkadasımla kaplerımızın bır arada olması ve hıc ayrılmaması ıcın, bırbırımıze olan sevgımızın azalmaması, ortak bır gelecegımızın olması ıcın dua edebılır mısın?
cnm aylık ölçülüyorBebeğinin baş gelişimi nasıl oldu ?
Okudum canim....Okudum canim Allah kabuletsin.
Rabbim bana hayırlı sevip sevildigim,sağlıklı evlatlarının olacağı bir evlilik versin ,mutluluk saglik versin.savaşlarda kimse ölmesin,kimse aç açık kalmasın inşallah
okudum dua ettimOkudum canim....
Allahim gonlune gore versin insallah....
Benim duam da Allahım ne olur yakin zamanda korktugum durum ile ilgili secim yapmak zorunda kalmayayim..ne olur boyle biseyle karsilasmayayim
Yavru Ceylan, okudum. Sana dua ettim. Allah gönlüne göre versin.Canim senin icin de ayrica okudum. Rabbim evladina saglik sihhat versin insallah. Icimden o kadar cok dua etmek geliyor ki. Duaya ihtiyaci olan herkese dua etmek istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/arkadaslar-dua-ediyorum-isteyen-var-mi.787516/
Topigimdeki listeye isminizi yazin dua edeyim dua isteyenlere.
Okudum canım..Allah niyetini kabul etsin inşallah:)
mhnds ve yavru ceylan üçer ihlas birer fatiha suresi okudum. peygamber efendimizin ruhuna hediye eyledim. sizlere dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla tez zamanda.Filozof prenses ben de sana okudum canim. Allah senin de gonlune gore versin. Allah dualarimizi kabul etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?