- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
bende senin için okudum Allah hepimizin dualarını kabul etsin aminnnnnn iyi bayramlarrrrrAmin canım inşallah ben de senin için okudum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende senin için okudum Allah hepimizin dualarını kabul etsin aminnnnnn iyi bayramlarrrrrAmin canım inşallah ben de senin için okudum :)
bende senin için okudum Allah hepimizin dualarını kabul etsin aminnnnnn iyi bayramlarrrrr
Ben de senin için bir fatiha okudum canım Allah bu mübarek bayram günlerinde dualarımızı kabul etsin inşallah..Gönlündeki dileğin tez zamanda hayırlarla gerçek olsun amin
Ben de senin dualarının kabulü için okudum. Âmin.
bende okudum allah herkesin dualrını kabul etsin inşallah
Konu sahibi arkaşım, sizden de Allah razı olsun. Çok güzel bir başlık olmuş.
Sizin için ve benden önce yazan üye arkadaş bir de sizin için olmak üzere canı gönülden birer Fatiha daha okudum.
Rabbim kabul buyursun inşallah. Amin
bende senin için okudumAllah sizden de razı olsun ben de sizin için bir Fatiha okudum Rabbim gönlünüzden geçirdiğinize hayırlarla kavuştursun inşallah..
bende senin için okudum
Ben de sizin için okudum, Allah kabul etsin..
bende sizin için okudum.
senin icin okudum ınsallah gonlunde gecen senin olur aminnnn
bende senın ıcın okudum canım
ınsallah kabul olur duan
ozlemetto;Sizin için okudum, Allah dualarınızı kabul etsin.dualarımız cuma hürmetine kabul olur inşallah.
Bende sizin için okudum. şu mübarek cumanın hürmetine rabbim dualarımızı kabul eylesin.amin.
ben de sizin için okudum Allah gönlünüzdeki versin. amin.