- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
senin için de okudum canım ALLAH zihin açıklığı versin sana ve bütün ders çalışanlara benim sevgilimde dahil AMİN
canım coookk sagol ben de sana ve sevgılıne okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin için de okudum canım ALLAH zihin açıklığı versin sana ve bütün ders çalışanlara benim sevgilimde dahil AMİN
Sana ve segiline dua ettim atractive Allah'ım kabul etsin :)
ALLAH razı olsun canım ALLAH kabul etsin İNŞALLAH amin
Sana ve segiline dua ettim atractive Allah'ım kabul etsin :)
bu sayfada benden önce üçünüz var ve üçünüz için dua edeceğim şimdi..inşallah gönlü temiz olan herkesin duaları kabul olur..
benim de okulumu bir an önce ve başarılı bir şekilde bitirmek ve sevdiceğimle güzel mutlu ve sorunsuz bir şekilde bir an önce yuva kurabilmek için duanıza ihtiyacım var kızlar..
teşekkür ederim canım inşallah hepimizin duaları kabul olur..ben senin için de okudum canım duarın hayırlısıyla kabul olur İNŞALLAH RABBİM duarını kabul etsin AMİN
bu sayfada benden önce üçünüz var ve üçünüz için dua edeceğim şimdi..inşallah gönlü temiz olan herkesin duaları kabul olur..
benim de okulumu bir an önce ve başarılı bir şekilde bitirmek ve sevdiceğimle güzel mutlu ve sorunsuz bir şekilde bir an önce yuva kurabilmek için duanıza ihtiyacım var kızlar..
Ettim canım hayırlısıyla gönlünce bir yuva kurarsın inşallah
amin ikinizden de allah razı olsun canım çok teşekkür ederim inşallah..
selam herkse
reptomim, ndd, spaniard isimli arkadaşlarım için okudum. Allah ım gönlünüzdekini size tez zamanda öyle hayırlı şekilde nasip etsin ki siz bile şaşırın :))))))
reptomim canım sen ders çalışmak için nacizane önerim. ders çalışmaya başlamadan evvel Ya Muhsi 148 defa söyleyip, zihin açıklığı için dua et. zamanla nasıl rahat ders çalıştığını inanıyorum göreceksin.
spaniard canım evden çıkmadan evvel bol bol dua oku. yatmadan oku ve kimseyle konuşmadan yat. hem psikolojik rahatlıyacaksın hemde inanıyorum işlerin daha rast gidecektir. zamanla faydasını göreceksin inanıyorum. ama kendini şartlama oluruna bak. sonra kendiliğinden olduğunu farket. ben hep böyle yapıyorum.
ndd arkadaşım sanada gönlündekini Rabbim güzel ve HAYIRLI bir şekilde nasip etsin inş. hakkında herşeyin hayırlısı olsun. gönüller bir olup, Allah a açılan eller inanıyorum boş çevrilmez. dualarımız kabul olsun inş. Amin amin Ya Rabbi.
amin canım
cokkk tesekkur ederım . yani 'ya muhsi' diyecegım148 sefer degıl mi? sadece bu sekilde?
Allah razı olsun canım bu sekılde dua edip rahatlıkla ders calsabıldgım her salise de Rabbim yardımcı oldugun icin iyi amel olarak gecirsin defterine ammiiiiinnnnnnnnnn
evet canım 148 defa diyeceksin.bu bir esmaül hüsna dır. int araştırıp bakabilirsin tatlım. emin ol çalışacaksın.inanmak çok önemlidir. ben inandım faydasını gördüm. ama gün atlama, hergün söyle inan 2 dk kadar kısa zamanını alır.
Ya Muhsi ismini zikredene bütün kalpler itaat eder. Okuyan kötü ahlaktan kurtulur. Unutkanlık kalmaz. Vücudundaki hastalıklardan şifa bulur. Allah zihin açıklığı verir, idrak ve anlayışı artar ////
anlamıda böyledir. sen inş faydasını görde bana bunun mutluğuda yeter canım. Allah zihin açıklığı versin.
peki canım tekrardan tesekkurler Allah senden razı olsun ınsallah
peki canım tekrardan tesekkurler Allah senden razı olsun ınsallah
TATLIm duamı okudum abdstimle hayırlısıysa olsun diye