- 24 Ocak 2009
- 1.813
- 113
senin için okudum allah kabul ederseÜstteki Allah hayırlı duanı kabul etsin:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin için okudum allah kabul ederseÜstteki Allah hayırlı duanı kabul etsin:)
senin için okudum allah kabul ederse
Amin... Bujuu ben de senin adina okudum.
Allah dilegini kabul etsin arkadasim. Bana da dua edin nolur, cumartesi testim var, tup bebek sonuc testi... Dilegim, hayirli, saglikli evlat.... Allah hepninzin hayirli dileklerinizi kabul etsin.
niltt bol bol dua ettım canım senin için hiç bi sorun yaşamadan kolaycacık bebeğini kucağına alırsın inşallah benımde 2 bucuk yıldır sevdiğim erkekle hayırlısıyla sorun yaşamadan ilk adımı atmam için dua edin nolurr :123:
duanı ettim canım allah kabul etsin.
Bende salı günü kısmetse doğuma giriyorum sağlıklı hayırlı kolay bir doğumla oğlumu kucağıma alayım,sağlıkla,huzurla analı babalı bi şekilde büyütelim inşallah..
niltt bol bol dua ettım canım senin için hiç bi sorun yaşamadan kolaycacık bebeğini kucağına alırsın inşallah benımde 2 bucuk yıldır sevdiğim erkekle hayırlısıyla sorun yaşamadan ilk adımı atmam için dua edin nolurr :123:
bende senin için dua ettim canım,inşallah hayırlısıyla,huzurla evlilik yolunda ilk adımınızı atarsınız..
Bu sayfadaki bütün rumuzlara okudum bir Fatiha.
Hayırla sonuçlansın inşallah.
İnşallah canım benim ben de senin için okudum :)
Hepinizin dileklerinin kabul görmesini tüm kalbimle diliyorum.. İçimden geldi üçer fatiha, nas, felak, ihlas okudum.. Hakkınızda en hayırlısı güzel forumumuzun güzel yürekli insanlarıı...
Senin için okudum, hakkında hayırlı olanları Allahım sana yakınlaştırsın, kolaylaştırsın.
bende sıızn ıcın okudum bır fatıha sızlerde ban okuyun kızlar eşim hayırlıısyla cumartesıye tum hayvanları satıp dönsun ınsallh kurbanlık satmaya gıttıde kardesıyle
Senin için okudum, hakkında hayırlı olanları Allahım sana yakınlaştırsın, kolaylaştırsın.
1 Fatiha, 1 Ayetel Kursi okudum, inşallah eşin kurbanlıklarını hayırlısıyla satar, eşinle hayırlı bir bayram geçirirsiniz.
bende senin için okudum cnm .herkese iyi bayramlar rabbim şu bayram gününde dualarımızı kabul etsin inşallah.senin için okudum canım Allah hepimiz için hayırlısını versin...
bende senin için okudum cnm .herkese iyi bayramlar rabbim şu bayram gününde dualarımızı kabul etsin inşallah.