- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
bizim ufaklığın yarın biopsi sonuçları çıkacakmış. Doktorlar sonucu baklemeden onkolojiye göndermiş pankreas üstü kanserinden süpeleniyolar sanırım. Allah ın bir şeye ol demesi yeterli. İnşallah ailesi yarın bir mucize yaşar. Amin...
Benim sıramı atlamışsınız ama olsun ben gene okudum gene dua ettim o bebeciğe....
Benim sıramı atlamışsınız ama olsun ben gene okudum gene dua ettim o bebeciğe....
inşallah temiz çıkar sonucu RABBİM şafi ismiyle şifa versin.
filozof prenses dilegin neyse hayırlısıyla gerçekleşsin ettim duanı.
dilegimi tuttum ben hayırlısıyla kabulu için dua istiyorum
cnm arkadaşın sırası atlandı sandım ona ettim ilk sonra gördüm ama seninde dileğin için dua ettim Allah kabul etsin ..
Goalk senin icin okudum Rabbim dualarini kabul eder insallah
Hayirli cumalar
İsyan, okudum ve dua ettim.canımm dileğin gönlünden geçen ne ise kabul olur inş..
senin için duamı ettimm...
Estağfurullah, onun için demedim.Özür dilerim arkadaşım. Allah ne için dua istiyorsan kabul eylesin. Bende gönlünden geçen için dua ettim.
Estağfurullah, onun için demedim.
Okudum ve dua ettim gene o bebeciğe...
Teşekkür ederim. Allah herkesin gönlünün muradını versin inşallah...
Rabbim yüzünü hep güldürsün hayırlısı ne ise hayatında hep onlar olsun diye dua ettim :)allah kabul etsin
burası unutulmuş
celibonnn, okudum dua ettim. Rabbim gönlünün muradını versin inşallah. hayırlısıyla...hatırladımm :) ettim de duanı :) hayırlısı ne ise o olsun hakkınızda :)
Kizlar allah hepimizin dualarini kabul etsin ins..duami ettim..cok istedigim bisey var onun icin banada dua edin lutfen..elimden geldigince buraya girmeye calisiyorm ve surekli dua ediyorum...hepimizin dualri kabul olsun insallah bir an once..
Banada dua edin arkadaşlar bebek için
Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim. Burada herkes bir üsttekine dua ediyor öncelikle...
Missnunu ve berirem; okudum Fatiha suresini ikiniz için ayrı ayrı ve dualarınızı ettim. Rabbim hayırlısıyla kabul buyursun inşallah.
Sizden de Allah razı olsun. Bana dua ettiniz mi?Allah razı olsun arkadaşim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?