- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
bakın, üstteki kardeşim, tüm kalbimle içten dua ediyorum ki dileğiniz inşallah hayırlısı ile olur...
Allah im senin de gonlundekini hayirlisi ile sana nadip etsin ins. Fatiha ni okudum. Allah im kabul etsin ins amin amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakın, üstteki kardeşim, tüm kalbimle içten dua ediyorum ki dileğiniz inşallah hayırlısı ile olur...
turkuaz sana okudum canım Rabbim kabul etsin.
bana okuyan da olursa sıkıntısız ve rahatca ders calısabilmem icin okur mu acaba rica etsem?
Bende sana okudum canim Allah gönlünden geceni versin derslerinede bol bol çalışırsın inşallah Allah kolaylık versin canim
Ettim canım benim inşallah huzurlu rahat bir kafayla ders çalışır başarılı olursun
Alttaki arkadaşım bana da güzel mutlu hayırlı bir aşk için dua eder misin?:)
Ettim canım benim inşallah huzurlu rahat bir kafayla ders çalışır başarılı olursun
Alttaki arkadaşım bana da güzel mutlu hayırlı bir aşk için dua eder misin?:)
Allah im senin de gonlundekini hayirlisi ile sana nadip etsin ins. Fatiha ni okudum. Allah im kabul etsin ins amin amin
Bende sana okudum canim Allah gönlünden geceni versin derslerinede bol bol çalışırsın inşallah Allah kolaylık versin canim
turkuaz8 çok teşekkür ederim, ikrar ettiğin dualar dilinden Rabbime ulaşsın inşallah,
bilmukabele, ben de senin dileğin için fatiha da dahil tüm duaları okuyorum şu an hayırlısı ile olsun
tüm kardeşlerin dileği gönlüne göre olsun
Ben de sana ve turkuaza dua ettim Çok sevdim bu topiği kihkih
bir genel dua ediyorum bir de rumuzlarınızı ikrar ederek
Hanımlar dualar sonsuz, gönlümüz zengin eksik etmeyelim birbirimizden
ndd ve reptomim'e 1 fatiha ve ayetel kursi okudum.
ndd ve reptomim'e 1 fatiha ve ayetel kursi okudum.
karyatid, senin için de okudum. Hayırla sonuçlandın inşallah.
aynen Allah razı olsun dua edenden etmeyenden de.
cok sıknıtılıym ders konusunda imkanım olmuyor imkan olsa istek gelmiyor calısmak icin. ınsallah Rabbim sizin sayenizde calısmamı saglayacak.aminnnnn