Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar hepinize okudum Allah hepinizin kalbine gore versin bende yarın kan tahlilini tekrarlamak icin Dr gitcem dualarınızı eksik etmeyin inşallah bebislerim iyidir 
lunna okudum senin için isteklerinin gerçekleşmesi dileğiyle inşallah...
ben de okudum bi tane ..
benim için kpss atamasına okur musunuz
Senin için okudum inş. hayırlısıyla istediğin yere atanırsınn
Şu dünyada en çok duayı hak eden günahsız bebişler. Allahım seni ve bebeklerini korusun. Sağlık sıhhat versin canım benim. Senin ve bebeklerin için okudum. Dualarım seninle. Hayırlı haberlerle dönersin inş.
ben de okudum bi tane ..
benim için kpss atamasına okur musunuz
Canim sanada okudum Allah seninde kalbine gore versin
Kizz ozlem senin o bebislerinii mincik mincik yemek istiyorum. Allah im ins ins ins bize Onlari minciklamayida nasiP edecek ins. Ben sana hergun dua Okuyacagim. Ne olur ins bize gupguzel haberler ver ozlemim. Allah onlari bizlere saglikla bagislasin ins Amin amin ya Rabbi
turkuaz8 senin için okudum. Rabbim gönlünden ne geçiyorsa hayırla sonuçlandırsın.
Mübarek cuma hürmetine dualarımız kabul olsun.
Asinaz im sanada okudum ben. Allah im gonlundekini hayirli ama cok hayirli bir sekilde nasip etsin. Rabbim sikintilarini gidersin. Rabbim yar ve yardimcin olsun. Amin amin YaRabbi
sana okudum canım.Rabbim gonlundeki sana versin amin
ben de senin niyetin için okudum inş Allah gönlünden geçirdiğini hayırlıysa yakın zamanda sana nasip eder ...reptomim ben de sana okudum canım bir fatiha..Allah gönlünden geçirdiğini hayırlarla versin inşallah amin..
ben de senin niyetin için okudum inş Allah gönlünden geçirdiğini hayırlıysa yakın zamanda sana nasip eder ...