Bir ürüne bir ürün bedava 50.sayfadan güncel/satılmıştır..

Kuzum görmem lazım önce ama Whatsapp olsa acabilirsen telefonu iyi olur bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kuzum onları atıcam da anca yarın whtsaptan olcak gsterblrsın bnde bazılrına fıyat koymıcm zaten dolabmdan cunkıııı sen bkrsın gnede dsunuruz bısıler

kuzum onları atıcam da anca yarın whtsaptan olcak gsterblrsın bnde bazılrına fıyat koymıcm zaten dolabmdan cunkıııı sen bkrsın gnede dsunuruz bısıler
bıde bnde fenerın mavı forması varmış orıjınalın taklıdı gecen yılkı bır kere fln gymstım sonra takım degstı malum onuda koyımmı sana

Mail adresten yapabiliriz ama.yarın whatsaptan olursan oda olur tatlım burdan zor oluyor

150 adet kaynak sadece 75 tl

bıde bnde fenerın mavı forması varmış orıjınalın taklıdı gecen yılkı bır kere fln gymstım sonra takım degstı malum onuda koyımmı sana

Bakarım Canom onada bende de var cünkü benzer bişeyse diye bakalım önce

tm ozamn bıtanem

Kuzum cicegi elbise vucut sarar diz üstü
Lacivert olan yandan bağlamalı mini denilebilir XS

Beyaz bluz cok şıktır dantel detaylı kolları ve yakası

Eklentiler

• $1399329587117.jpg
    117 KB · Görüntüleme: 37
  • $1399329597162.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 27
  • $1399329606302.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 37
sıyah ayakkabı forma topuklu askılı yesıl sıyah gomlek kısa etek daha ne vardı ta
tatlım eve bkmam lazım htrlymadm
bı kç tane de bn elbıse koyarım sana

O topukluların ayakkabıyı unutma tatlım anneme gösterdim ona hediye edicem onu ok tatlım anlastık bitanem siyah gömlek vardı bide demi neyse sen bak söylersin bana tatlım ben paketini kapatayımmı bak sayıyorum mavi kırmızı. Kazak annene babet siyah pantolon tayt pantolon mavi cicekli elbise sonra pembe elbise şifon bluz gözlük leopar etek sonra kot etek sonra diğer etek sac kurutma makinası beyaz bluz birader süpriz hediyeleri unuttuğum bişey varsa söle tatlım

bırde kapatıcı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…