- Konu Sahibi _meycimek_
-
Kuzum görmem lazım önce ama Whatsapp olsa acabilirsen telefonu iyi olur bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bıde bnde fenerın mavı forması varmış orıjınalın taklıdı gecen yılkı bır kere fln gymstım sonra takım degstı malum onuda koyımmı sanakuzum onları atıcam da anca yarın whtsaptan olcak gsterblrsın bnde bazılrına fıyat koymıcm zaten dolabmdan cunkıııı sen bkrsın gnede dsunuruz bısıler
kuzum onları atıcam da anca yarın whtsaptan olcak gsterblrsın bnde bazılrına fıyat koymıcm zaten dolabmdan cunkıııı sen bkrsın gnede dsunuruz bısıler
whtsaptan yprız merak etme en kotu maılden yada bnde satmıcklrmı fıyatlndrmcam zatenMail adresten yapabiliriz ama.yarın whatsaptan olursan oda olur tatlım burdan zor oluyor
150 adet kaynak sadece 75 tl
Kızlar nakit sıkıntısından dolayı bu ürünlerin fiyatı düşmüştür alan asla pişman olmaz bu fiyatada bulamaz cok temizler revello 22 ayar altın kaplama saat pil takılması lazım dura dura pili bitmiş eşimin hediyesi fiyatlarına bakabilirsiniz netten Sadece 25 tl nakit.sıkıntısından dolayı
Bolini takım elbise 38 beden ya bir.yada iki kere giyildi tertemiz 250 tl ye alınmıştı 25tl
Kaşe kaban 1 ay anca kullanıldı L beden buda sadece 20tl
dediğim gibi nakit.ihtiyacından dolayı bu fiyata veriyorum arkadaşlar
ama bn cok merak ettım sımdı maılımemı atsanMail adresten yapabiliriz ama.yarın whatsaptan olursan oda olur tatlım burdan zor oluyor
bıde bnde fenerın mavı forması varmış orıjınalın taklıdı gecen yılkı bır kere fln gymstım sonra takım degstı malum onuda koyımmı sana
Eki Görüntüle 1101923
bu formdan canım sıfır zaten odaEki Görüntüle 1101923 yoksa sende atarım resmnı
tm ozamn bıtanemYok kuzum buna benzer var böyle
tm ozamn bıtanem
canım sorun olmazsa su mavı kırmızı kazagıda eklyblırmsn bna kışın taytla gıyerımKadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sorun olmazsa su mavı kırmızı kazagıda eklyblırmsn bna kışın taytla gıyerım
sıyah ayakkabı forma topuklu askılı yesıl sıyah gomlek kısa etek daha ne vardı taOk tatlım ekliyorum kız ben senden neler aldım ya unuttum yazsana bana
sıyah ayakkabı forma topuklu askılı yesıl sıyah gomlek kısa etek daha ne vardı ta
tatlım eve bkmam lazım htrlymadm
bı kç tane de bn elbıse koyarım sana
bırde kapatıcı tatlımO topukluların ayakkabıyı unutma tatlım anneme gösterdim ona hediye edicem onu ok tatlım anlastık bitanem siyah gömlek vardı bide demi neyse sen bak söylersin bana tatlım ben paketini kapatayımmı bak sayıyorum mavi kırmızı. Kazak annene babet siyah pantolon tayt pantolon mavi cicekli elbise sonra pembe elbise şifon bluz gözlük leopar etek sonra kot etek sonra diğer etek sac kurutma makinası beyaz bluz birader süpriz hediyeleri unuttuğum bişey varsa söle tatlım
bırde kapatıcı tatlım
Canm kaşe kaban duruyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?