- Konu Sahibi _meycimek_
etegın bedenı nedır zahmet olmssaCanım kot etek ve beyaz gözlük duruyor canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
etegın bedenı nedır zahmet olmssaCanım kot etek ve beyaz gözlük duruyor canım
etegın bedenı nedır zahmet olmssa
bna uyar o zamn bırde cok soru sordum ama alttan bolmu dar oldgunda adım atamyorumKuzum 36 beden. Xside denim
bna uyar o zamn bırde cok soru sordum ama alttan bolmu dar oldgunda adım atamyorum
yok zahmet etme canım çok begendım etek bırde beyaz gozluk takaslyalım olurmu canımKuzum bak böyle kırışık biraz kusura bakma ütülenip öyle yollarım ben sıkıntı cekmedşm hiç yütrükwn öyle Dap dar değil
Kuzum bak böyle kırışık biraz kusura bakma ütülenip öyle yollarım ben sıkıntı cekmedşm hiç yütrükwn öyle Dap dar değil
yok zahmet etme canım çok begendım etek bırde beyaz gozluk takaslyalım olurmu canım
cnm attım baska bgndgın bsı yokmu ne zamn gonderırsın senOk tatlım takaslayalm adres atıyorum sana tatlım ama ancak birazdan atarım olurmu kardeşine gidecek cünkü bu ok bitanem sende adresini at bana canım ptt kargo ile yollalrız
canım bırde tayt pantolon dryomu ve ayakkbılrın hepsı 39 mu leopar etegın bedenı ve boyu nedır hepsnı beraber srdumOk tatlım takaslayalm adres atıyorum sana tatlım ama ancak birazdan atarım olurmu kardeşine gidecek cünkü bu ok bitanem sende adresini at bana canım ptt kargo ile yollalrız
bırde baska hangı dar pantlonlrın varcanım bırde tayt pantolon dryomu ve ayakkbılrın hepsı 39 mu leopar etegın bedenı ve boyu nedır hepsnı beraber srdum
canım bırde tayt pantolon dryomu ve ayakkbılrın hepsı 39 mu leopar etegın bedenı ve boyu nedır hepsnı beraber srdum
canım bu etek ve ıkı pantlonla ne takaslmk ıstersın bırde sıyh pantlonun resmnı atablırmsınCanım Leoparlı etek bol gelir sana bak orda diğer cicekli olan var o denk gelir sana cicekli siyah olan etek ben 1.65 boy diz üzerinde kalıyor tayt pantolon XS beden tatlım tam 36 ya göre yani siyah kot var dar paça yine defactodan aldım 27 beden
canım bu etek ve ıkı pantlonla ne takaslmk ıstersın bırde sıyh pantlonun resmnı atablırmsın
Kızlar nakit sıkıntısından dolayı bu ürünlerin fiyatı düşmüştür alan asla pişman olmaz bu fiyatada bulamaz cok temizler revello 22 ayar altın kaplama saat pil takılması lazım dura dura pili bitmiş eşimin hediyesi fiyatlarına bakabilirsiniz netten Sadece 25 tl nakit.sıkıntısından dolayı![]()
![]()
Bolini takım elbise 38 beden ya bir.yada iki kere giyildi tertemiz 250 tl ye alınmıştı 25tl
![]()
![]()
Kaşe kaban 1 ay anca kullanıldı L beden buda sadece 20tl
dediğim gibi nakit.ihtiyacından dolayı bu fiyata veriyorum arkadaşlar![]()
canım x small olan tm onuda ayır bna ama dıger sıyah ustunde bır resmı varmı veya kıç kıloyken gıyyodun bırde pembe sıfın gomlek satıldımıAttım canım resimleri üstte alıntılamadqn atmıştım bakayım sayfana kuzum
bıde dıger etegı ayırmısın kuzum kotla dıger pantlonda kararsz kldmcanım x small olan tm onuda ayır bna ama dıger sıyah ustunde bır resmı varmı veya kıç kıloyken gıyyodun bırde pembe sıfın gomlek satıldımı
canım x small olan tm onuda ayır bna ama dıger sıyah ustunde bır resmı varmı veya kıç kıloyken gıyyodun bırde pembe sıfın gomlek satıldımı
o zamn sen bna x small da ayır etegı ayır dger ıkısını aksam cekıp atarsın pembe gomlek satıldımı bırde topuklu bot kç numaraCanım onu ben 1 kere kullandım üstümde resmi yok ama.aksama cekerim resmini atarım bakarsın canım
o zamn sen bna x small da ayır etegı ayır dger ıkısını aksam cekıp atarsın pembe gomlek satıldımı bırde topuklu bot kç numara