• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ürüne bir ürün bedava 50.sayfadan güncel/satılmıştır..

bna uyar o zamn bırde cok soru sordum ama alttan bolmu dar oldgunda adım atamyorum

Kuzum bak böyle kırışık biraz kusura bakma ütülenip öyle yollarım ben sıkıntı cekmedşm hiç yütrükwn öyle Dap dar değil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399287591155.jpg
    $1399287591155.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 48
Kuzum bak böyle kırışık biraz kusura bakma ütülenip öyle yollarım ben sıkıntı cekmedşm hiç yütrükwn öyle Dap dar değil

benden ıstedgın baska bısı varsa onlrıda takaslyalım bak bosuna kargo gonderımı olmasın neye ıhtyacın varsa sor bnm koymadklrımda var sende 37 numara topuklu veya dar pantlon varmı cnm yada kırmzı buzgulu elbıse dryomu

yok zahmet etme canım çok begendım etek bırde beyaz gozluk takaslyalım olurmu canım

Ok tatlım takaslayalm adres atıyorum sana tatlım ama ancak birazdan atarım olurmu kardeşine gidecek cünkü bu ok bitanem sende adresini at bana canım ptt kargo ile yollalrız

Ok tatlım takaslayalm adres atıyorum sana tatlım ama ancak birazdan atarım olurmu kardeşine gidecek cünkü bu ok bitanem sende adresini at bana canım ptt kargo ile yollalrız

canım bırde tayt pantolon dryomu ve ayakkbılrın hepsı 39 mu leopar etegın bedenı ve boyu nedır hepsnı beraber srdum

canım bırde tayt pantolon dryomu ve ayakkbılrın hepsı 39 mu leopar etegın bedenı ve boyu nedır hepsnı beraber srdum

Canım Leoparlı etek bol gelir sana bak orda diğer cicekli olan var o denk gelir sana cicekli siyah olan etek ben 1.65 boy diz üzerinde kalıyor tayt pantolon XS beden tatlım tam 36 ya göre yani siyah kot var dar paça yine defactodan aldım 27 beden

Tatlım mavi kot dat paca 28 be de en
Tayt pantolon XS

Siyah pantolon Defacto 36 beden hepsi darpaca

Eklentiler

• $1399289859374.jpg
    $1399289859374.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 40
  • $1399289899872.jpg
    $1399289899872.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 45
  • $1399289930712.jpg
    $1399289930712.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 54
  • $1399289950207.jpg
    $1399289950207.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 49
Canım Leoparlı etek bol gelir sana bak orda diğer cicekli olan var o denk gelir sana cicekli siyah olan etek ben 1.65 boy diz üzerinde kalıyor tayt pantolon XS beden tatlım tam 36 ya göre yani siyah kot var dar paça yine defactodan aldım 27 beden

canım bu etek ve ıkı pantlonla ne takaslmk ıstersın bırde sıyh pantlonun resmnı atablırmsın

Kızlar nakit sıkıntısından dolayı bu ürünlerin fiyatı düşmüştür alan asla pişman olmaz bu fiyatada bulamaz cok temizler revello 22 ayar altın kaplama saat pil takılması lazım dura dura pili bitmiş eşimin hediyesi fiyatlarına bakabilirsiniz netten Sadece 25 tl nakit.sıkıntısından dolayı
ATTACH]
ATTACH]

Bolini takım elbise 38 beden ya bir.yada iki kere giyildi tertemiz 250 tl ye alınmıştı 25tl
ATTACH]

ATTACH]

Kaşe kaban 1 ay anca kullanıldı L beden buda sadece 20tl
ATTACH]
dediğim gibi nakit.ihtiyacından dolayı bu fiyata veriyorum arkadaşlar

canım x small olan tm onuda ayır bna ama dıger sıyah ustunde bır resmı varmı veya kıç kıloyken gıyyodun bırde pembe sıfın gomlek satıldımı

Canım onu ben 1 kere kullandım üstümde resmi yok ama.aksama cekerim resmini atarım bakarsın canım

Back