- Konu Sahibi _meycimek_
-
pembe sıfon kısakollu vardı bıtanem kot etegın yanında bırde kılon nedır senınTopuklu Bot yokki bende varmı tmm tatlım pembe gömlek dediğin hangisi tatlım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu dryomu cnm
O elbise satıldı Canom diğer sorduğun pembe önden fermuarlı şifon demi kısa kollu o ise duruyor
he bırde forma bırde kot etek olucak bu kdar sanırım aksam ayrlrsak yarın yola cıkarrrım kesıntm bıtanemm tayttan vazgectım bn o sıfon gomlek pembe etegı bırde olursa o sıyah pantolnu alıcam bıtanem bu kdar bnde sana mavı gomlegı elbıseyı bıde baska bısı ayarlıcam aksam tm
he bırde forma bırde kot etek olucak bu kdar sanırım aksam ayrlrsak yarın yola cıkarrrım kesın
tm bıtanemm tayttan vazgectım bn o sıfon gomlek pembe etegı bırde olursa o sıyah pantolnu alıcam bıtanem bu kdar bnde sana mavı gomlegı elbıseyı bıde baska bısı ayarlıcam aksam tm
hea bıde oda var sıyah pantlonun resmnı gryım bı onuda ona gore ısterım yda kotu evde sıyah darpacam var cunku ama bn tayt gbı duranlrı sevıyorumForma :-SS???? Gözlük dicektişn demi
hea bıde oda var sıyah pantlonun resmnı gryım bı onuda ona gore ısterım yda kotu evde sıyah darpacam var cunku ama bn tayt gbı duranlrı sevıyorum
tm bıtanem grsruzzzOk tatlım
bıtanem kotun nasıl durduguna bıde sıyah pantolona bkcaktım bıde yenı resm eklıycem takıpte kalok tatlım
bıtanem kotun nasıl durduguna bıde sıyah pantolona bkcaktım bıde yenı resm eklıycem takıpte kal
Kuzum kızım cekti resimleri kötü cıktı idare et daha 4 yasında ;-)
KUZUM SIYAH olsun o zamn yordum senıde brzdan cook guzel cıcıler atıcam
KUZUM SIYAH olsun o zamn yordum senıde brzdan cook guzel cıcıler atıcam
siyahın bedeni neydı bu arada
aynısından var o yuzden cnm bedenı nedır pkı sıyahın renklı pantoln etek varsa alablırım tabıOk kuzum istersen ikisinide düşün diğeri de collezione 2 defa anca giydim düşük bel cok kullanmıyorum belim açılıyor diye
aynısından var o yuzden cnm bedenı nedır pkı sıyahın renklı pantoln etek varsa alablırım tabı
tommy gomlek gıyermısın bıde zara uc dort tane var elımde ama hıc gıyemedımKuzum özele gel bi
tommy gomlek gıyermısın bıde zara uc dort tane var elımde ama hıc gıyemedım
kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?