Bir üniversite öğrencisinin hayatı için lütfen okuyalım..

başka avukat mı yok? kalan parayı ödemek zorunda değilsiniz tabi ki avuka değiştirin.

öfkeyle kalkıp zararla oturmayın

olayın iç yüzünü öğrenin

sonuçta kardeşiniz tutuklanmış cezaevinde

buna karşı yapılabilecekse tek şey var o da itiraz etmek

itiraz yazılır kaleme verilir

hakim bakar ve karar verir

itirazı kabul ederse çıkar etmezse de savcının dava açılmasına dair iddianameyi hazırlaması beklenir

arada çok zaman geçerse de tutukluluk gözden geçirilir her ay

ortada iddianame olmayınca avukatın beyanda bulunacağı, itiraz edeceği, kısaca işlem yapacağı bir şey olmaz

ceza davası alan avukat bilmelidir ki aileler hep bekler arar ve bunları onlara güzelce anlatması, aile ile ilgilenmeyi göze alması, ilgilenmiyorsa da böyle dava almaması gerekir

bir de içeride olanı ziyarete gidebilir ama birinci ziyaretten sonra bir değişiklik olmadıkça gitmek içeridekine zarar verir

her seferinde iyi haber umudu ve hayaller ile daha da yıpranır

Davanin icerigiyle ilgili sorulari neden cevaplamiyorsunuz?

Avukatin yaptigi tabi ki doğru degil bir an önce degistirin
Kişisel bilgi vermek zorunda değilim ki kaza dedim gayet açık sorum avukatla ilgili irdelemenin anlamı yok soru açık ve net cevaplandıran arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Kaza mı geçirdi kaza mı yaptı ?
Bu ikisi ayrı şeyler.
Cezaevinde olduğuna göre kuvvetli ihtimal kazayı yapan.

Avukat size açık açık söylemiş zaten daha neyi bekliyorsunuz ki.Bilseydim almazdim demis.Simdi biliyor ve o yüzden böyle davranıyor.
Değiştirin.

Çok teşekkür ediyorum cevabınız için peki avukatımızı değiştirdiğimiz takdir de ücretin tamamını eski avukatımıza ödememize gerek var mı
bence yoktur linda
hayret bişey bakmayacaksan bakmıyorum de geç ver aldığın paraları da nedir bu yani

kazanın içeriği neydi tam olarak

Trafik kazası ve cezaevinde diye belirttim konuyu saptırmanın manası yok insanların acısına saygı gösterin.
Nasıl bir dünya bizim kartla işlem yapılmıştı onun içim adliyeye gittim orda çocuğu ölen bir kadın vardı trafik kazasında garibandı dosya kapanmış işte;(
Bence başka avukat bulun bu avukat bakmayacak belli davaya

avukatın hangi ilde olduğuna bağlı. istanbuldaki bir avukat bu şekilde yoğun olabilir ama atıyorum eskişehirdeki, izmitteki bir avukat bu kadar yoğun olmaz. kaldı ki anlattığınız gibi kendini çok yoğunmuş gibi lanse eden bir avukatın önden alacağı ücret 3000den daha fazla olur. önden 3000 tl alan bir avukatın vekalet ücreti düşük demektir ve ciddi bir dava yoğunluğu olan ve çok aktif çalışan bir avukat düşük vekalet ücreti almaz. vekalet ücreti ne kadar fazlaysa o kadar iyi bir avukat algısı olduğundan dolayı gerçek anlamda bu kadar yoğun olan avukatların hemen hemen hepsinin vekalet ücreti yüksektir. sizi oyalıyor ve geçiştiriyor yani, davanızla yeterince ilgilenmeyeceği aşikar. tavsiyem o kişiyi azledip başka bir avukat bulun.

Azledin
Bir avukat için berbat bir durumdur
Rezilliği ile kalsın, başka bir avukat bulun

Arkadaşlar ölümlü trafik kazalarında cezaevine alıyorlar diye biliyorum.

Alkol falan yoksa iyi bir avukat çabuk çıkartır.Avukat çok önemli hele böyle davalarda.

Çok zor her iki taraf içinde.

avukati degistirin hemen.Parayi da vermek zorunda değilsiniz.Karsi taraf gucluyse veya ölu varsa kazada avukat pasifvkaliyor genelde.Baslikta anlamsiz olmus Üniversiye ogrencisi olmasiyla alakasi yok avukay parasi yazin
Finallerine giremedi dönemi uzıcak çıkarsa ya da kalırsa okula devam durumu sıkıntılı tıp öğrencisi olduğu için her hafta sınavları var o yüzden belirttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…