Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir üniversite öğrencisinin hayatı için lütfen okuyalım..
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ölü yok fakat durumu kritik hastanın.
Acil şifalar dilerim, umarım hasar almadan kurtulur bir an önce. Türlü türlü trafik kazası var, ortak nokta şu ki hepsinin bedeli çok ağır özellikle vicdanen.
- 25 Mayıs 2014
- 1.431
- 565
- 148
Paranın bir önemi yok 1 trilyon istesinler çıkarır veririz şükür o konuda sıkıntı yok.parayı yine alıyorlar, cezayı çekip hapisten çıktından sonra da mahkeme kan parasına hükmedebiliyor.
öğrenci olmasının bir önemi yok, bizim tanıdık ailenin oğlu eğitime çıkınca devam etti. hatalıydı, yıllarca yattı ama ölen de geri gelmedi. önemli olan adaletin sağlanması.
Dosyayı aldık ve iki avukat tuttuk inşallah hayırlısı olur.
Allah o ailenin de yardımcısı olsun. Ama mesele avukat gayet açık yazdığımı düşünüyorum.
- 19 Şubat 2016
- 2.371
- 9.862
- 158
Finallerine giremedi dönemi uzıcak çıkarsa ya da kalırsa okula devam durumu sıkıntılı tıp öğrencisi olduğu için her hafta sınavları var o yüzden belirttim
Dönemi uzasın ne olacak??? Ama yaşadığının psikolojisini nasıl atacak??? Siz davayı düşündüğünüz kadar
onu da hesabedin bence.Yazık çok yazık.Gidene de yazık, sizinkine de yazık.
- 25 Mayıs 2014
- 1.431
- 565
- 148
Bunu neye istinaden yazdım biliyor musunuz?Dönemi uzasın ne olacak??? Ama yaşadığının psikolojisini nasıl atacak??? Siz davayı düşündüğünüz kadar
onu da hesabedin bence.Yazık çok yazık.Gidene de yazık, sizinkine de yazık.
Bi arkadaş neden öğrenci olduğunu belirttiğimi sormuş. Boş gezenin boş kalfası değil serseri de değil tıp fakültesi öğrencisi kendisi onu belirttim.
Tabi ki okulun bi önemi yok yeter ki o çıksın biz varımızı yoğumuzu veririz hazırız.
Karşı tarafa da her türlü maddi manevi destek vermek isteriz görüşebilsek keşke..
Dualarımızda sadece kuzenim değil o aile de var.
Mesele avukat burda herkes hakim olmuş karar veriyor.
Sağolun çok güzel destek oluyorsunuz biraz empati lütfen.
Mune Kazen lütfen konum kapansın.İnsanlar çarpıtarak yorum yaptıkça daha çok içim acıyor.
- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Tutuklularin egitim hakki vardirFinallerine giremedi dönemi uzıcak çıkarsa ya da kalırsa okula devam durumu sıkıntılı tıp öğrencisi olduğu için her hafta sınavları var o yüzden belirttim
Biz universiteden cezaevine sorulari gonderiyoruz orada yapiliyor sinavlari.
O konuda biraz daha arastirin
Bence davanın içeriği belli. Kaza demiş iyi ihtimalle trafik kazası karşı taraf muhtemelen vefat etmiş ki hapse atmışlar.Davanin icerigiyle ilgili sorulari neden cevaplamiyorsunuz?
Avukatin yaptigi tabi ki doğru degil bir an önce degistirin
- 19 Şubat 2016
- 2.371
- 9.862
- 158
Bunu neye istinaden yazdım biliyor musunuz?
Bi arkadaş neden öğrenci olduğunu belirttiğimi sormuş. Boş gezenin boş kalfası değil serseri de değil tıp fakültesi öğrencisi kendisi onu belirttim.
Tabi ki okulun bi önemi yok yeter ki o çıksın biz varımızı yoğumuzu veririz hazırız.
Karşı tarafa da her türlü maddi manevi destek vermek isteriz görüşebilsek keşke..
Dualarımızda sadece kuzenim değil o aile de var.
Mesele avukat burda herkes hakim olmuş karar veriyor.
Sağolun çok güzel destek oluyorsunuz biraz empati lütfen.
Mune Kazen lütfen konum kapansın.İnsanlar çarpıtarak yorum yaptıkça daha çok içim acıyor.
Bakın ben yazdıklarımı son derece iyi niyetle yazdım.İki tane üniversite öğrencisi evladım var, dolayısı ile çok iyi
empati yapabiliyorum konuyla ilgili.Amacım yargılamak falan değil ki ben karar mercii değilim, olamam.
Adı üzerinde kaza.Aynı şeyi oğlumun bir arkadaşı yaşadı.Ne kadar büyük bir travma olduğunun çok farkındayım.
Onun için yazdım ama sizin sinirleriniz yıpranmış olaydan dolayı sanırım yalnış anladınız.
Allah yardımcınız olsun
- 29 Temmuz 2012
- 433
- 605
- 103
Avukata bir trilyon verecek adam kk'ya sordu.Paranın bir önemi yok 1 trilyon istesinler çıkarır veririz şükür o konuda sıkıntı yok.
Dosyayı aldık ve iki avukat tuttuk inşallah hayırlısı olur.
Allah o ailenin de yardımcısı olsun. Ama mesele avukat gayet açık yazdığımı düşünüyorum.
- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
Ya ben hukukçu değilim anlamıyorum ama çevremde birisi ölümlü kazaya sebep oldu. Hayat kadınıymış, iş yaptığı sırada sanırım karşıya geçmeye çalışırken sol şeritte yanlışlıkla çarpıyor kadına ve kadın vefat ediyor. Kamu davasına dönüşmüştü galiba, kadının ailesi falan da ortaya çıkmadı konu kapandı öyle. Ama tabi ki tanıdığımızın ruh sağlığı bozuldu ister istemez, travmatik bir olay, terapi görüyor.
Umarım çarptığı kişi sağlığına kavuşur ve kuzeniniz de bu durumdan en az hasarla kurtulur, hem madden hem manen. Çok geçmiş olsun.
Umarım çarptığı kişi sağlığına kavuşur ve kuzeniniz de bu durumdan en az hasarla kurtulur, hem madden hem manen. Çok geçmiş olsun.
- 25 Mayıs 2014
- 1.431
- 565
- 148
Evet hepimiz insanız değil miAvukata bir trilyon verecek adam kk'ya sordu.
- 25 Mayıs 2014
- 1.431
- 565
- 148
Çıkacağının garantisini versin veririz sıkıntı yok elhamdulillah.Ama olmayacaksa da verilmez yaşayan anlar beni hanfendi herkesin bütçesi farklı size çok gelir o miktar başkası için normaldir.Avukata bir trilyon verecek adam kk'ya sordu.
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
Tıp öğrencisi olunca ne oluyor? Hata yapmıyorlar mı? Kimin hatası varsa suçunu çeksin istiyorum. Allahım o kişiye de şifa versin. Kimse boş yere hapis yatmaz, kameralar var her yerde. Demekki suçu var ki atmışlar hapse. Bir can gidiyor, ya baba ya ana ya kardeş ya evlat. Bir can! kolay değil.
Tıp öğrencisiymiş? E yani sırf tıp okuduğu için indirim yapılmasını falan bekliyordunuz herhalde? Şaka gibi.
Tıp öğrencisiymiş? E yani sırf tıp okuduğu için indirim yapılmasını falan bekliyordunuz herhalde? Şaka gibi.
- 20 Ekim 2016
- 6.442
- 30.259
- 548
Onu demedi kadın insan gibi okuyun niye yazdığınıTıp öğrencisi olunca ne oluyor? Hata yapmıyorlar mı? Kimin hatası varsa suçunu çeksin istiyorum. Allahım o kişiye de şifa versin. Kimse boş yere hapis yatmaz, kameralar var her yerde. Demekki suçu var ki atmışlar hapse. Bir can gidiyor, ya baba ya ana ya kardeş ya evlat. Bir can! kolay değil.
- 20 Ekim 2016
- 6.442
- 30.259
- 548
Maşallah yine herkes hakime hanım kesilmiş.Diğer tarafın ailesi için de konu sahibinin ailesi içinde çok zor bi durum ki kadın başka bi soru sorarken niye yargılıyosunuz bu kadar?Hepimizin çocuğu var kim benim çocuğum trafik kazası yapmaz diyebilir adı üstünde kaza ışte.Gencecik harika bi bölümde okuyan biri zorla cana kastetmedi herhalde.Cezası varsa çeker kimsenin kin kusup can acıtmasına gerek yok.Önüme aniden çıkan kediye carptım diye rahat uyuyamadım ki buradaki durum çok daha vicdan acıtıcı ne durumda acaba onu düşünen yok hiç.
Dilerim çarptığı çocuk iyileşir kuzeninizde en az hasarla atlatır durumu.
Dilerim çarptığı çocuk iyileşir kuzeninizde en az hasarla atlatır durumu.
- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
Öncelikle her iki taraf içinde sabırlar diliyorum.
Umarım ki umarım hayati durumu kritik olan genç,
Hayata gözlerini açar ve hayatına sağlıklı şekilde devam eder.
Cezaevinde olan kişi içinde umarım hatası çok küçük olup bu kazayı yapmış ders olmasını dilerim.
Yorumları okumadım belki söyleyen olmuştur.
Gerçi eleştirende olmuştur kesin.
Bu tarz durum çok yakınım ailemde oldu.
Çok çaresizce vicdan hüzün herşey karman çorman oluyor.
Kesinlikle avukat peşinden koşulmaz önce bunu söyleyeyim.
Yoğun olabilir telefonu açamayacak kadar bile.
Ama bu size bilgi vermeyeceği anlamına gelmez.
Sekreter olur yani bir şekilde bilgi aktarımı gerçekleşir. Çünkü konu çok ince hassas bir konu.
Benim fikrim bir avukat ile olacak iş değil
Çok önemli bir konuda kesinlikle 2 avukat tutamalısınız bu şekilde daha verimli oluyor emin olun.
Tekrardan iki taraf içinde doğru neyse o olsun.
Umarım ki umarım hayati durumu kritik olan genç,
Hayata gözlerini açar ve hayatına sağlıklı şekilde devam eder.
Cezaevinde olan kişi içinde umarım hatası çok küçük olup bu kazayı yapmış ders olmasını dilerim.
Yorumları okumadım belki söyleyen olmuştur.
Gerçi eleştirende olmuştur kesin.
Bu tarz durum çok yakınım ailemde oldu.
Çok çaresizce vicdan hüzün herşey karman çorman oluyor.
Kesinlikle avukat peşinden koşulmaz önce bunu söyleyeyim.
Yoğun olabilir telefonu açamayacak kadar bile.
Ama bu size bilgi vermeyeceği anlamına gelmez.
Sekreter olur yani bir şekilde bilgi aktarımı gerçekleşir. Çünkü konu çok ince hassas bir konu.
Benim fikrim bir avukat ile olacak iş değil
Çok önemli bir konuda kesinlikle 2 avukat tutamalısınız bu şekilde daha verimli oluyor emin olun.
Tekrardan iki taraf içinde doğru neyse o olsun.
- 29 Temmuz 2012
- 433
- 605
- 103
Avukatlar cezadan kurtarmaz, adil cezanın verilmesini sağlamaya çalışırlar, ne az ne fazla.İddia makamını dengelerler.Çıkacağının garantisini versin veririz sıkıntı yok elhamdulillah.Ama olmayacaksa da verilmez yaşayan anlar beni hanfendi herkesin bütçesi farklı size çok gelir o miktar başkası için normaldir.
Anlıyorum demek istediğinizi ama madem öyle bir imkanınız var tutun iyi, büyük bir bürodan bir avukat istanbuldan.Böyle imkanla böyle tırsak avukat talihsizlik o zaman.
- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.841
- 1.223
- 52
__________Mune hanım konumu kapatabilir misiniz.
( Ben avukatı sormak için konu açtım bazı arkadaşlar konuyu saptırıyor bilmeden suçlayıcı ithamlarda bulunuyorlar.)