Ölü yok fakat durumu kritik hastanın.
Paranın bir önemi yok 1 trilyon istesinler çıkarır veririz şükür o konuda sıkıntı yok.parayı yine alıyorlar, cezayı çekip hapisten çıktından sonra da mahkeme kan parasına hükmedebiliyor.
öğrenci olmasının bir önemi yok, bizim tanıdık ailenin oğlu eğitime çıkınca devam etti. hatalıydı, yıllarca yattı ama ölen de geri gelmedi. önemli olan adaletin sağlanması.
Finallerine giremedi dönemi uzıcak çıkarsa ya da kalırsa okula devam durumu sıkıntılı tıp öğrencisi olduğu için her hafta sınavları var o yüzden belirttim
Bunu neye istinaden yazdım biliyor musunuz?Dönemi uzasın ne olacak??? Ama yaşadığının psikolojisini nasıl atacak??? Siz davayı düşündüğünüz kadar
onu da hesabedin bence.Yazık çok yazık.Gidene de yazık, sizinkine de yazık.
Tutuklularin egitim hakki vardirFinallerine giremedi dönemi uzıcak çıkarsa ya da kalırsa okula devam durumu sıkıntılı tıp öğrencisi olduğu için her hafta sınavları var o yüzden belirttim
Bence davanın içeriği belli. Kaza demiş iyi ihtimalle trafik kazası karşı taraf muhtemelen vefat etmiş ki hapse atmışlar.Davanin icerigiyle ilgili sorulari neden cevaplamiyorsunuz?
Avukatin yaptigi tabi ki doğru degil bir an önce degistirin
Bunu neye istinaden yazdım biliyor musunuz?
Bi arkadaş neden öğrenci olduğunu belirttiğimi sormuş. Boş gezenin boş kalfası değil serseri de değil tıp fakültesi öğrencisi kendisi onu belirttim.
Tabi ki okulun bi önemi yok yeter ki o çıksın biz varımızı yoğumuzu veririz hazırız.
Karşı tarafa da her türlü maddi manevi destek vermek isteriz görüşebilsek keşke..
Dualarımızda sadece kuzenim değil o aile de var.
Mesele avukat burda herkes hakim olmuş karar veriyor.
Sağolun çok güzel destek oluyorsunuz biraz empati lütfen.
Mune Kazen lütfen konum kapansın.İnsanlar çarpıtarak yorum yaptıkça daha çok içim acıyor.
Avukata bir trilyon verecek adam kk'ya sordu.Paranın bir önemi yok 1 trilyon istesinler çıkarır veririz şükür o konuda sıkıntı yok.
Dosyayı aldık ve iki avukat tuttuk inşallah hayırlısı olur.
Allah o ailenin de yardımcısı olsun. Ama mesele avukat gayet açık yazdığımı düşünüyorum.
Evet hepimiz insanız değil miAvukata bir trilyon verecek adam kk'ya sordu.
Çıkacağının garantisini versin veririz sıkıntı yok elhamdulillah.Ama olmayacaksa da verilmez yaşayan anlar beni hanfendi herkesin bütçesi farklı size çok gelir o miktar başkası için normaldir.Avukata bir trilyon verecek adam kk'ya sordu.
Onu demedi kadın insan gibi okuyun niye yazdığınıTıp öğrencisi olunca ne oluyor? Hata yapmıyorlar mı? Kimin hatası varsa suçunu çeksin istiyorum. Allahım o kişiye de şifa versin. Kimse boş yere hapis yatmaz, kameralar var her yerde. Demekki suçu var ki atmışlar hapse. Bir can gidiyor, ya baba ya ana ya kardeş ya evlat. Bir can! kolay değil.
Tıp öğrencisiymiş? E yani sırf tıp okuduğu için indirim yapılmasını falan bekliyordunuz herhalde? Şaka gibi.
Avukatlar cezadan kurtarmaz, adil cezanın verilmesini sağlamaya çalışırlar, ne az ne fazla.İddia makamını dengelerler.Çıkacağının garantisini versin veririz sıkıntı yok elhamdulillah.Ama olmayacaksa da verilmez yaşayan anlar beni hanfendi herkesin bütçesi farklı size çok gelir o miktar başkası için normaldir.
__________Mune hanım konumu kapatabilir misiniz.
( Ben avukatı sormak için konu açtım bazı arkadaşlar konuyu saptırıyor bilmeden suçlayıcı ithamlarda bulunuyorlar.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?