- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.030
- 33
-
- Konu Sahibi pinkhouse34
ben dünden beri içiyorum evet acı tadı var ama okdr kötü degil tabikişiden kişiye tat duyusudegisiktir sizin sorun neyKullandım ve hamile kalamadım ne yazıkki
Adet düzenleyici bi etkisi varmuş
Yalnız hayatımda böyle zehir gibi bişey hiç içmemiştim,normalde burnumu kapatıp içince pek tat almam ama bu öyle degil
Anlatılmaz yasanır
Kullandım ve hamile kalamadım ne yazıkki
Adet düzenleyici bi etkisi varmuş
Yalnız hayatımda böyle zehir gibi bişey hiç içmemiştim,normalde burnumu kapatıp içince pek tat almam ama bu öyle degil
Anlatılmaz yasanır
onuda kullandim ama olmadicorekkotubaltarcinGünde iki kere 1 ay veya 21 gun kullaniyordun canim tam hatirlamiyorum. Ama her zaman hrr kiside ayni tepkiyi vermiyor bunun bir ilaci vs yokmu ?
Mesela corek otu bal tarcin bende kist yapmişti. O yuzden dikkatli kullanmak gerekiyor bu tur seyleri
onuda ictim 4 ay öne baya düştüTestere disli aslanpencesi cayi da icebilirsin. Benim onu ictigim ay butun hormonlarin duzene girmisti. Pco var bende de.
Rahim filmi cektirdin mi hic?onuda ictim 4 ay öne baya düştü
evet oda temiz ciktiRahim filmi cektirdin mi hic?
Ben cok kür mür denemiştim ama hayıt otu berbattı benim içinben dünden beri içiyorum evet acı tadı var ama okdr kötü degil tabikişiden kişiye tat duyusudegisiktir sizin sorun ney
Hormonlarin duzene girmesi icin duzenli ve saglikli beslenmek, sigara ve alkolden uzak durmak, paketli ozellikle sekerli gidalar tuketmemek, en onemlisi de kilo almamak cok onemli. Yoksa kisir donguye giriyorsun. O zinciri kirmak lazim.evet oda temiz cikti
sonraki yorumlarimida okuduysan baya ara vermistim esimle baristim il degistirdik herseye sil baştan basladikherşey çok.guzelsuanGeçmiş konudan dem vurmakta çok doğru değil ama sizin eski konunuza çok yorum yapmıştım, boşanmak istiyordunuz, ciddi sorunlarınız vardı, ailenizin yanına gitmiştiniz en son. Bu konuyu görünce şaşırdım, hayırlısı olsun hakkınızda.
allah bagslasin canm darisi basima inşallahBen cok kür mür denemiştim ama hayıt otu berbattı benim için
Benim ikinci cocuk olmuyodu,hayıt otunuda belki inanmazsınız ama yasadıgım yerdeki cok iyi doktorlardan biri önermişti,sasırmıştım hatta cünkü doktorlar genelde ot mot işine sıcak bakmaz
Yalnız bu arada ikinci cocugum var artıkhatta iki yasına girdi
Tedaviydi ilaçtı falan hepsini bıraktım ,6-7 ay sonra ümitsizligin dibindeyken hamile kaldıgımı ögrendim
kilo veriyorum suanhatta 10 kiloverdimHormonlarin duzene girmesi icin duzenli ve saglikli beslenmek, sigara ve alkolden uzak durmak, paketli ozellikle sekerli gidalar tuketmemek, en onemlisi de kilo almamak cok onemli. Yoksa kisir donguye giriyorsun. O zinciri kirmak lazim.
Sevindim adınıza. Daim olsun inşallah.sonraki yorumlarimida okuduysan baya ara vermistim esimle baristim il degistirdik herseye sil baştan basladikherşey çok.guzelsuan
çok sagoluninsallahhSevindim adınıza. Daim olsun inşallah.
Cok guzel. Insallah kisa zamanda alirsiniz bebek haberini. Kafana takmamaya calis. Benim iki gebeligim de dusunmedigim zamanlarda oldu.kilo veriyorum suanhatta 10 kiloverdim
Hep dua ediyorum,rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahallah bagslasin canm darisi basima inşallah