- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.030
- 33
- Konu Sahibi pinkhouse34
hamilesiniz ne güzel allah bagislasin kizmi erkekmi Less-is-More
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminn inşallah buise yarar insalalhHep dua ediyorum,rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Erkek canim. Ikinci cocugum bu. Darisi basina insallahhamilesiniz ne güzel allah bagislasin kizmi erkekmi Less-is-More
ahh insallah allah büyük nasip eder insalalh sağlıkla alın kucaginizaErkek canim. Ikinci cocugum bu. Darisi basina insallah
Gercekten rabbim verecegi zamanı cok iyi biliyorahh insallah allah büyük nasip eder insalalh sağlıkla alın kucaginiza
Herseyden once kafan rahat olsun kendini cok sikma bende pco vardi hamile kalmak gibi bir niyetim yoktu ve hatta istemiyordum sirf adetim duzelsin diue kullandım 1ay boyunca sabah aksam birer bardak sogutup kafaya dikiyordum.ezip bir cay kasigi sicak suya atip demledirip iciyordimsuan hamileyim darisi basina
hayit ile hamile klamissiniz ne güzel darisi basima inşallah bende sogutup basima dikiyom bugün 2. gunm /QUOTE]
inslalah olur hayrlisi ileCok ıstemek bile insanı strese sokuyor stresten uzak durun en onemlisi bu.ins dileğimiz olur
Ben 15 gün kullandım havuç ve incir kürü ile birlikte aynı ay hamile kaldım ama benim bir sağlık sorunum yoktu o ay sadece prolaktin yüksektinolur konum tasinmasin gebelige hazırlıktan orda hiç cevap gelmedin hayit otu kullanip hamile kalan varmi kaç ay kullandiniz nasıl.kullandiniz benim lh yuksek ve hamile kalamiyorum
ama 1 çay kasigi hemen hemen 10 13 tohum oluyor fazlamikiÇok dikkatli içilmesi gereken bi bitki tadı kötü değil aslında doğru şeyi verdiklerine emin olun sadece 1 çay kaşığı 7-8 tohum demleyin pko su olanlarda işe yarıyor
dikkate alacagim sagolunBöğürtlen kökü suyunu araştırmanızı tavsiye ederim.
nolur konum tasinmasin gebelige hazırlıktan orda hiç cevap gelmedin hayit otu kullanip hamile kalan varmi kaç ay kullandiniz nasıl.kullandiniz benim lh yuksek ve hamile kalamiyorum
yok ilaç kullanmiyorum sadece hayit.otuna başladımBence kafanıza göre ot kök içmeyin zehirleyici özelliği de var otların. Ek ilaç kullanıyorsanız tehlikeli.
onu bende kullandim 1 ay ama hamile kalamadim ama lh imi çok guzel düşürdü 1 ayda 19 olan lh 14 e dusmustuBendede yuksek fsh vardi 8 aydir gebe kalamiyodum ama ibrahim saracoglunun testere disli aslan pencesini kullandim ve cok sukur dun gebelik pozitif cikti. Sadece fsh degil tum hormonlari dengeliyomus Adetin 2.gunu baslayip yumurtlamaya kadar hergun sabah aksam 1 bardak ictim