Bir türlücevap alamadim

ahh insallah allah büyük nasip eder insalalh sağlıkla alın kucaginiza
Gercekten rabbim verecegi zamanı cok iyi biliyor
Büyük kızım üç yasındayken ikinciyi istemeye başladık ama üç sene olmadı.büyügü 6yasına gelince ikinci oldu.şuan iyiki öyle olmuş diyorum.büyük kızım büyük oldugu halde zorlanıyorum

Herseyden once kafan rahat olsun kendini cok sikma bende pco vardi hamile kalmak gibi bir niyetim yoktu ve hatta istemiyordum sirf adetim duzelsin diue kullandım 1ay boyunca sabah aksam birer bardak sogutup kafaya dikiyordum.ezip bir cay kasigi sicak suya atip demledirip iciyordimsuan hamileyim darisi basina

Herseyden once kafan rahat olsun kendini cok sikma bende pco vardi hamile kalmak gibi bir niyetim yoktu ve hatta istemiyordum sirf adetim duzelsin diue kullandım 1ay boyunca sabah aksam birer bardak sogutup kafaya dikiyordum.ezip bir cay kasigi sicak suya atip demledirip iciyordimsuan hamileyim darisi basina

hayit ile hamile klamissiniz ne güzel darisi basima inşallah bende sogutup basima dikiyom bugün 2. gunm /QUOTE]

nolur konum tasinmasin gebelige hazırlıktan orda hiç cevap gelmedin hayit otu kullanip hamile kalan varmi kaç ay kullandiniz nasıl.kullandiniz benim lh yuksek ve hamile kalamiyorum
Ben 15 gün kullandım havuç ve incir kürü ile birlikte aynı ay hamile kaldım ama benim bir sağlık sorunum yoktu o ay sadece prolaktin yüksekti

Çok dikkatli içilmesi gereken bi bitki tadı kötü değil aslında doğru şeyi verdiklerine emin olun sadece 1 çay kaşığı 7-8 tohum demleyin pko su olanlarda işe yarıyor

nolur konum tasinmasin gebelige hazırlıktan orda hiç cevap gelmedin hayit otu kullanip hamile kalan varmi kaç ay kullandiniz nasıl.kullandiniz benim lh yuksek ve hamile kalamiyorum

Bendede yuksek fsh vardi 8 aydir gebe kalamiyodum ama ibrahim saracoglunun testere disli aslan pencesini kullandim ve cok sukur dun gebelik pozitif cikti. Sadece fsh degil tum hormonlari dengeliyomus Adetin 2.gunu baslayip yumurtlamaya kadar hergun sabah aksam 1 bardak ictim

Bendede yuksek fsh vardi 8 aydir gebe kalamiyodum ama ibrahim saracoglunun testere disli aslan pencesini kullandim ve cok sukur dun gebelik pozitif cikti. Sadece fsh degil tum hormonlari dengeliyomus Adetin 2.gunu baslayip yumurtlamaya kadar hergun sabah aksam 1 bardak ictim
onu bende kullandim 1 ay ama hamile kalamadim ama lh imi çok guzel düşürdü 1 ayda 19 olan lh 14 e dusmustu

X