Bir türlü rahatlayamıyorum

Tedaviyi erteleme gibi bir riske girebileceğimizi sanmıyorum. Zaten diş hekimi olan görümcem de "ertelemeyin sonra daha kötü olabilir" dedi. Muayene şartları ile ilgili O yukarıda saydığınız maddeleri talep edemem, hele burada bu kadar zılgıt yemişim. Tamam eşim Koah ve tansiyon hastası olduğu için özel bir durumu var ama sonuçta prens ve prenses değiliz.

geçmiş olsun...

Foça Bergama dikili Aliağa Menemen vs de değilsiniz muhtemelen bu ilçelerde dişçi var. Aklıma gelen tek yer ç... ile başlayan belde izmir de sağlık ocağı olan ve dişçisi olmayan tahminim doğru ise önerim olabilir o yüzden soruyorum çnkü G gul2016

Diş iltihabına Dolerex de iyi gelir, hem ağrı kesici hem iltihap giderici. Diğer taraftan benim de yazın başında dişim kırıldı diş hekimine gitmemek için direndim uzun süre, en sonunda gittim kurtuldum. Çok şükür corona olmadım. Onlar da çok iyi korunuyor merak etmeyin, çift maske ve siperlik kullanıyorlar işlem esnasında.

Siz izole yaşamaktan dert edinecek bir şeyler arıyorsunuz galiba. Bu işin normali nasıl yürür siz de biliyorsunuz, doktora gitmek zorundasınız bu gibi durumlarda. Aile hekimine gitseydiniz hiç değilse. Eşinizin rahatsızlıkları bu hastalık için risk evet ama böyle de yaşanmaz. 85 yaşında dedem bir ton rahatsızlığı var düzenli doktora gitmek zorunda haftada bir devlet hastanesinde.. napsin koronadan ölmiyim diye tansiyondan mı ölsün mesela.. kar zarar hesabı malesef.. yapmayın bu kadar hayatı kendinize zindan etmeyin. İzole sahil kasabasında bir gün traktör çarparak bile ölebilirsiniz hayat sonsuz ihtimaller ile dolu. Tedbir alın ama bu artık hastalık boyutuna gelmiş acilen terapi görün.

Acile gidip ilacı yazdırabilirsiniz ama bu virüs korkusuyla oraya da giremezsiniz sanırım. Durumu anlatınca yazarlar

öncelikle arkadaşınızın eşi hastayı bizzat görmeden antibiyotik yazarken bile hata yapmışken sizin yanlış yazmışlar diye hayıflanmanız biraz saçma olmuş. ikinci olarak bu süreçte bir çok kez doktora gitmek zorunda kaldım, hatta annem için yarın tekrar gideceğim. tedbir almak tabi ki bizim elimizde ama bunu hiçbir şartta dışarı çıkmayarak değil gereksiz dışarı çıkmayarak alacağız, çıkmak zorunda olan ve çalışan binlerce insan da maske, dezenfektanla kendini koruyor. ama takdiri de Allah'a bırakmak gerekmez mi sence de? dişte ihmale gelmez, senin ruh sağlığınsa hiç gelmez. bence kendini tedavi ettirmelisin, zira ben okurken çok yoruldum

ki şunu eklemeden geçemeyeceğim. babam şeker, tansiyon, kalp hastası. neredeyse bütün kronik rahatsızlıklar mevcut. fakat maske ve dezenfektanla çalışıyor. belki günde bir sürü insan görüyor. siz zaten sadece dişçiye gitmek için çıkıyorsunuz bence kendinizi biraz rahatlatabilirsiniz

Pandemi sürecinde diş doktoruna gitmek zorunda kaldım hem de bir kaç sefer. Çok şükür bir şey olmadı, Özel muayenehaneye gittim iki tane odası vardı muayene İcin ve üst üste iki hastayı Aynı odaya almadı hiç. yani odanın birinde muayene işlemi yaptı ise sonraki hastayı diğer odaya aldı ve her hastadan sonrada odayı havalandırdı. zaten hem kendisinde hem yardımcılarında maske ve siperlik vardı. Yani öyle çok endişelenmenize gerek Yok. onlar zaten en üst düzeyde tedbir alıyorlar bunu da herşeyden önce kendileri için yapıyorlar. Sonuçta bu virüs herkesi tehtid ediyor. Evet endişelenmekte de tedbir almakta da haklısınız ama biraz da kendinizi rahat bırakın. Hastanelere değil ama özele gidebilirsiniz ve sabah ilk randevuyu alın mümkünse.

Merhaba, sizi anlıyorum virüs konusunda korkunuzu da çok iyi hissediyorum..Cünkü ben de size yakın bir durumdaydım. Ancak bir taraftan virüs bir taraftan hayat akıyor .. yani en yoğun dönemde 20lik dişimin ağrısından duramayınca mecburen gittim ameliyatımı oldum, midem ağrıdı doktoruma gittim , ishal oldum acile gittim serumumu oldum geldim .. yani demek istediğim tamam sakının ama hayat bu şekilde size asla mutluluk vermez covid olmazsınız belki ama mutlu ve huzurlu da olmazsınız . Biraz kendinizi telkin edin , olumsuz haberler izlemeyin okumayın , mesela sosyal medya diyeti yapın. Bu süreçte hayatınızda başka meşgaleler bulun . Eşinizin diş tedavisi sizi rahatsız ediyorsa tedavi boyunca kendinizi izole edin.ayrı odalarda durumu geçirmeye bakın.. unutmayın tedbir bizden takdir Allah’tan.. sevgiler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…