Merhaba arkadaşlar, 3 yaşında kızım var. Doğum sebebiyle çalışmaya ara verdim ve yeniden işe başlamak zor aslında çalışma şartları zor çocuklu kadınlar için. 1 ay önce 3 ay çalıştığım yerden işyerinin kötüye gitmesi sebebiyle ayrıldım. Tekrar iş başvurusu yaptım bir kaç yere. Ama çoğu yer asgari ücretten sigorta yatırıyor, maaşın bir kısmını elden veriyor. Maaş sigorta anlamında iyi olan yerlerinde cumartesi yarım günü var. Kararsızlığım şu yönde cumartesi günü de gitsem evime eşime çocuguma daha az vakit ayırmış olucam, diğer yandan covid sebebiyle iş bulmak çok zor. Bulmuşken gitsem mi? Bu arada maddi durumum orta seviyede, çalışsam kendim için iyi olucak sigortam yatmış olucak ileriye dönük açık için. Diğer yandan da öyle çok fazla da ihtiyacım yok sigorta dışında. Acaba beklesem mi daha iyi şartlarda iş bulabilir miyim bilemiyorum. Birde Satış Destek, müşteri hizmetleri sorumlusu olarak ortalama maaşları nedir 10 yıllık tecrübeye göre ve genel olarak çalışma günleriniz nasıl cumartesi günleri genelde gidiliyor mu?
(bulduğum iş hafta içi 08.00-17.30 c.tesi 08.00-13.00 servis var, maaş 4.200 civarı yaklaşık. Pozisyon Satış destek)
(bulduğum iş hafta içi 08.00-17.30 c.tesi 08.00-13.00 servis var, maaş 4.200 civarı yaklaşık. Pozisyon Satış destek)
Son düzenleme: