Bir Türlü Hatırlayamadıklarımız İçin Yardım

Ben de cocukken izledigi bi dizinin adini hatirlayamamistim resmen kafaya takmistim kk da bi topik acilmisti 90larlanilgili nostalji yapiliyordu orda dizinin adini yazmis biris gorunce cok mutlu olmstum :) Kucuk Melek maria ydi benim merak ettigim

benim de var hatırlayamadığım bir film.. cine5 te yayınlanmıştı vakti zamanında.. erkek kahraman ölüyor ve tekrar dünyaya gönderiliiyor, çünkü yanlışlıkla öldürülmüş. sevgilisine bir sürü güzellik yapıyor, sonra tekrar yaşama şansı elde ediyor falan.. konuyu da tam hatırlamıyorum ama buna benziyordu.. duygusaldı çok hoşuma gitmişti hatırlayan var mı kızlar?

benim de var hatırlayamadığım bir film.. cine5 te yayınlanmıştı vakti zamanında.. erkek kahraman ölüyor ve tekrar dünyaya gönderiliiyor, çünkü yanlışlıkla öldürülmüş. sevgilisine bir sürü güzellik yapıyor, sonra tekrar yaşama şansı elde ediyor falan.. konuyu da tam hatırlamıyorum ama buna benziyordu.. duygusaldı çok hoşuma gitmişti hatırlayan var mı kızlar?

pek anımsayamadım ama cine5 te ne çok film yayınlanırdı.bu diziyide bulmaya çalışalım :) hadi kolay gelsin

inşALLAH buluruz filmden hatırladığınız başka ne var.oyuncaların görünüşleri falan yada o oyuncuları başka filmlerde gördük mü????
canım izlediğimde taş çatlasın 10 yaşımdaydım.. 17 sene önceki film, hatırlamıyorum o kadar... ama çok şirin bi filmdi..bulursam izlerim bi daha : )):51:

Back