Bir Türlü Hatırlayamadıklarımız İçin Yardım

tripoli35

olumlu yaklaşım iyidir
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
1.872
14
108
İzmir
sizede olur mu? acaba.hani bazen bir şey aklınıza takılır düşünür düşünür onu nerde görmüştünüz,yada adı neydi,ne zamandı diye düşünüp bulamadığınız.bulamadıkça da merak ettiğiniz şeyler olur mu?
işte bu durum bende çok sık olur.genelde yakınımdakilere sorarım yada netten bakarım.belki burada birlikte hatırlarız.

benim çok zamandır aklıma takılan bir diziden bahsedeyim.yıllar önce sanırım trt'de bir dizi vardı bundan 15-16 yıl öncesi olmalı.uzayda geçiyordu.ama dizi çok tutmadı sanırım uzun sürmeden kaldırıldı.soluk bir çekimi vardı.farklı bir gezegen anlatılıyordu.gri tonlarında kayalıklı yerlerdi.bir kız vardı kıvırcık açık kumral saçları olan.güzelde bir kızdı.hatta başka bir dizide adı henna'ydı onuda taktım aklıma o kızı bulursam belki diziyide bulurum :))) dizinin en son yayınlanan bölümünde bir kuyu vardı.ürkütücü bir sahneydi.en çok bunlar kalmış aklımda.aynı dönemlerde deniz fatihi diziside vardı.belki hatırlamanıza yardımcı olur.bende hala o diziyi netten aramaya devam edeyim.belki bir ip ucu yakalarım :))

Uzay 1999 olabilir mi ?

sizin bu yorumu görünce nasıl sevindim hemen nette baktım ama o değil.trt'nin eski dizileri arasında da yok.ya trt'de değildi yada çok kısa bir süre yayınlandığı için listede yok.ama azmettim bulucam.adım adım diziyi arıyorum ama bir tek oyuncunun görüntüsü aklımda kalmış bir de gezegenin görünüşü.oyuncuyu bulmak için çeşit çeşit aramalar yaptım.kıvırcık saçlı,sarışın kıvırcık saçlı,amerikan kıvırcık saçlı,vb türeterek bayan oyuncu olarak ingilizce arama yaptım ve ona çok benzer birini buldum ama adı yazılmamış.resmi bulduğum markanın sayfasına resmi koydum ve adını sordum beklemedeyim.takıntı haline geldi bu dizi bulmadan rahat yok.

aradığım oyuncuya çok benziyor ama o'mu çok emin değilim.ismi öğrenince aramaya devam :) dizide daha kıvırcıktı ama gerçekten yüz hatları benziyor :))
$kim bu.jpg

Son düzenleme:
Azminize hayran kaldım :)
kafaya taktım :))) eninde sonunda bulucam inanıyorum :)))
Bu arada Uzay Yolu diye bir dizi var yine ithal fakat TRT 1 de yayınlanmış ? O olabilir mi ?

yok oda değil trt'de yayınlanmış dizilerin listesini buldum hepsini kontrol ettim o yok.zaten çok sürmeden kaldırıdı.yada başka kanaldaydı bulunca yazarım.yani kaçışı yok bulucam :)))

star wars filanmi acaba aksam esime bir sorayim o bilir belki uzayla filan pek ilgili kendisi:1::1:

star wars filanmi acaba aksam esime bir sorayim o bilir belki uzayla filan pek ilgili kendisi:1::1:

teşekkürler ama star wars değil :))) kısa bir süre yayınlandı şu resmi bulduğum markadan cevap gelmedi yani geldide ismini vermiyorlar.bende durumu anlattım yani ingilizce çeviri kullanarak.hala net bişe yok off ya o ismi bulsam

ben küçükken anlattığınıza benzer bir dizi vardı adı "ziyaretçiler" o mu acaba?

Back