Bir türlü gelmeyen bebiş :(

Kızlar eltin Mayıs'ın sonu evlendi şimdi 5 haftalık hamile 2 ay sonra hamile kaldı ..anlamiyorum bu kadar kolay mi

Bak canım kardeşim Herşeyin Hayırlısı olmayacak diye bısey yok tedavini ol daha kısa Süreli bı evlilik seneler seneler geçmemiş, isyan etme sakin . Bak bı arkadaş var SOĞAN haslayıp içiyordu ve kişileri yok oldu hamile kaldı. Bı araştır derim cnm

Kist konusu üzerine bir bilgim yok fakata asiri stress vücüda her zaman zarar verdigini biliyorum. Su boldladigim cümle mesela cok kötü ve sagliksiz. Kendini stress'e soktukca hayalinden daha uzaklasiyorsun. Cok zor biliyorum fakat bu sekilde devam edersen negatif bir kisir döngü oluyor. Cok stress yapmak--->bebek olmuyor--->daha cok stress--->bu neden ile yine bebek olmuyor....

Ilk basta psikolojin yerine gelmesi lazim. Gerekirse yoga yap, tatile git, psikolog'a git. Bir sekilde tekrar mutlu olmayi ögren. Hayati bebek üzerine endeksli yasamayin. Söylediklerim kolay degil biliyorum fakat mecbur bu kisir döngüyü kirmaniz lazim. Umutsuzluga kapilmayin ve pozitif düsünün.

Merhaba. Bende polikistik över vardı. Yıllarca dogumkontrol hapı kullandım. Bu arada yasım 26. 17-18 yasındayken bu tanı konuldu. Tedavi olmadan çocuğum olmayacağı söylendi. Bu arada soğan suyu içtim donem dönem. Gecen sene sevgilimle ımam nikahı yaptık resmi nikaha gün aldıktan sonra. Tabi biz beş kez nikah tarihi alıp evlenemedik ve ben bu arada hamile kalmıştım. Hamile kalmadan önce teta çalışması ve aile dizimi yaptırmıştım hamıle kalmadan yırmı ve Yirmibeş gün önce. Tarihi çok fazla hatırlayamıyorum. Bir türlü resmi nikahımız olmuyordu ki araştırarak buldum büyü vardı benim üzerimde. Ortada kalayım dıye yapılmış. Kimin yaptığına kadar biliyorum. Bozdurdum ve bozdurdugumun dördüncü günü nikah tarihi almaya gittiğimizde hemen orda nikahımız kıyıldı. Bu dönemde ben 4444 salatı tefriciye okudum. Çok şükür ve o dileğim kabul oldu. Bebekle ilgiliydi. Beş aylık hamaileyken de düğünüm oldu. Bunları neden yazdım, özetleyeyim. Umudunu kaybetme bu bir.
olmaz denilen her şey Olur sen yeter ki dua et ve sadece tıbbi acıdan değil psikolojik açıdan da gerekeni yap. Ben reiki ile ilgileniyorum mesela altı yıldır. Bunun etkisi de çok büyük. Neticede bir şifa enerjisi. Hatta ben hepatit C taşıyıcısıydım. Hamile kaldıktan dört beş ay sonra hepatit üzerine araştırma yapıldı ve öyle bır hastalığın yok dendi. Hatta polikistik over a da baktırdım. Doktor böyle bir hastalığın yok hiç olmamış tarzında bir şey söyledi, şaka gibi. Ama sonuçta bebeğim sağlıklı olsun dıye sanki Rabbim hepsini silmişti vücudumdan. Belki salavatı tefrıcıyyeden. Belki reikiden. Belki ıctıgım soğan sularından...
Bilemiyorum.
Ama çocuğum olmasını aile dizimine ve teta çalışmasına bağlıyorum. Sevgilerimle. Uzun oldu kusura bakma lütfen.

Allah yurekten isteyenin elini bos çevirmezmis vardir bir zamani...dua ediyorsunuz zaten ..kendizi strese sokmayin..

ay caanim ne cekdiyini guzel anliyorum bizde eylulde 2 yil olucak evlyik ama tedaviye filan gitmedim hic haziranda hamile kaldim oyle sevindim ki amma ne olsun 3 hafta kahvei lekeler ardinda 7 haftalikda kese gorundu yolk izide yok bebek de yok sonda da 2 gun kanama pazaretesi dusuk yapdgim kesinlesdi kurtaj oldum bos gebelikmis allahin kimseye yasatmasin simdi artik normal hamile kalmakdan korkuyorm Allah hic bir evli bayanin kucagini bos burakmasin Allah yardimin olsun insallah en kisa zamanda hamile haberini yazarsn buraya

Üzme kendini canım benimde eşimde sperm sayısı 2 milyon ileri hareketlilik 0 bende çok çocuk seviyorum ve işim Gereği sürekli çocuklarlayım bizde aylarca denedik olmadı sonra eşimin sonuçlarını öğrendik yıkıldım doktor tüp bebek dışında normal yolla olmaz kesin tüp bebek dedi 23 yaşındayım ve 2 ay içinde tüp bebeğe başladık çok şükür şuan 14 haftalık hamileyim ilkinde tuttu tek embriyo transferi ile bol bol dua et Allah'ım mutlaka duaları duyacak. Çareler bitmiş değil ki zaten tüp bebek ile çocuk sahibi olan okadar insan varki sende onlardan biri olursun inşallah

Off cok duygulandim yazdiklariniza... Ama bir zamani var belki tamam iki ay da gecsin bakalim ne olacak bekleyin bu surecte de kendinizi strese sokmayin lutfen. Allah herseyin hayirlisini veriyor yasiniz da genc daha umutlu olun...

Benim ablama menopoz mu demediler yumurta rezervin yetersiz mi demediler uuu.. Doktor doktor gezdi cok agladi cok en sonunda tup bebek denenecekti bir sonraki ayinda onda bile basarili olmayabilir denildi. Gittigi doktor bu ay kendin de denemeye devam et tabi belli olmaz dedi ve o ay hamile kaldi biliyor musun simdi bebegi dogdu 5 aylik.

Allahtan umut kesilmez oncelikle yapmaniz gereken tedaviler neyse onlari bir olun ve rahat olun o surede. Stres herseyi cok etkiliyor.

Tatlim gerçekten cok uzuldum.seni cok iyi anliyorum.çaresizlik cok kotu.ama inan Allahtan umit kesilmez.dua etmeye devam et.bak benim 2.cocugum da olmuyordu.4 yildr ne mucadeleler ne ugraslar verdim.ustelik dr lar asla artik cocugun olmaz demelerine ragmen.tibben cidden mumkun degildi.ama Allah ol dedi oldu
Denedin mi bilmiyorum sogan kürü iyi diyolar ya kist icin.biliyorsundr

Canım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama bu işlerde bir numara bahçeci tüp bebek Erbil yağmurdur kendisini bir araştır eminim olacak bebişin

herkese duaları için iyi niyetleri için ve bana bol bol sabır diledikleri için çok çok çok teşekkür ediyorum . Needeyse herkes sorumuş soğan suyunu şu an kistim 5,5 cm ve soğan kürü 5 cm üzerindekli kistlere etki etmiyor . Uzun süre denedim soğan suyunu . Bugün ya da yarın adet olacağım . Adetin 2. günü de tüp bebek tedavisi için İstanbuk Art tıp merkezinde ozan bey var ona gideceğim . Umarım yumurtalarım vardır ve tedaviye başlarız . Buraya yazan hemen herkesin hayatında ve çevresinde küçük bir mucize olmuş . Umarım bende kendi mucizemi sizlere burda anlatırım .

AMINNN INSALLAH BEN HEP TAKIP EDICEM SENI Allah yardimcin olsun

İnşallah. Çok çok dua et. Ben yazmayı unutmuşum 33 haftalık hamileyim . Daha yeni yani yaşadıklarım. Ve çocuğu olmayanlar için salavatı okuyan insanların yazılarını okumuştum. Çok etkilenmiştim. Dua gerçekten çok güçlü. Sen de güçlü ol moralini yüksek tut. Ve olacak Allah'ın ızniyle de.

Benim de yıllardır kistlerle başım dertte.. Ama üzerine düşmüyorum. Dün sizin bu konuyu okuyunca telaş yaptim. En son 2 yıl önce 6 cm lik bir kistim vardı ama şehir değiştirme vs derken bir daha hiç kontrole gitmedim. Bu arada da düzenleyici olarak doğum kontrol hapı kullandım, kullanıyorum. Bugün için direkt özelden randevu aldım, gittim. Doktora 2 yıl önceki ultrason sonucumu gösterdim 6 cm kist olan.. Tekrar ultrason ile kontrol etti ve çok şükür tertemiz çıktı. En iyi tedavi yöntemi doğum kontrol hapıdir ki sen de kullanıyorsun zaten dedi. İçim rahatladı, bu konuyu okumasam belki daha da ertelerdim gitmeyi, oysa hep aklımdaydı o kist.. Bir de doktor rahim geride dedi ama önemli değilmiş.

Allah'ım yardımcın olsun canım.
ben de çikolata kisti hastasıyım, çocuk bazı sebeplerden dolayı düşünemiyorum. ve düşünmekten de korkuyorum sanırım.
anlattığın şeyleri yaşamaya benim gücüm olmayabilir.

ben visanne diye bir ilaç kullanıyorum 5 cm'ken kistlerim ilaçla beraber yok oldu tamamen. belki sana da bir faydası olur diye yazmak istedim.

inşallah tez zamanda alırsın bebişini kucağına.

kızlar bugün adet oldum . doktorumu aradım yarın için randevu verdi . Umarım herşey yolunda gider ve tedaviye başlarız . Lütfen dua edin . Özlellikle hamişler , onların duaları hemen kabul olurmuş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…