Bir türlü gelmeyen bebiş :(

çok duygulandım okurken o kadar içten yazmışsın ki karamsarlığa kapılma ne olur biliyorum içinde bulunduğun durum canını acıtıyor ama Allah umutsuzluğu sevmez dua etmeyi hiç bırakma inşallah sanada nasip edecek bir bebek gönülden inanıyorum

mrb yanlız deilsin rahat ol bu konuda....

Tam 12 yıldır bekliyorum ben. Allah isteyen dileyen herkese OL desin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Allahimdan duam nolur haketmeyenlerden alsinda hakedenlere versin bi yavru.
Ozlemini cekenlere versin.
Insllah tez zmanda sizede nasip olur abla.

mrb yanlız deilsin rahat ol bu konuda....
Aynen yalnız değilsin..2 aylik bir kalp durmasi ile kurtaj , bir dis gebelik ameliyati...olmayınca olmuyor.sinavimiz bu bizim.ama en zor sınavlardan.smdi pskolojim bozuldu panik atak başladı.bide bununla ugrasicam smdi.moralinizi bozmayın Di Cem ama olmuyor Di mi.apartmanda hem alt katta hem üst kattaki arkadaşım hamile.benden sonra hamile kaldılar.onlar doğuracak benim kucagim boş ümidim sıfır.dua etmeye devam..

oyle bi hassas konukı ben 1 senedir prolaktın tedavisi görüyorum ve suan prolaktınım dusuk ama hala bebiş yok bi komsumun onerisiyle bi hocayla görüstüm yumurtalık ve rahimde bişey yok temiz dedi sebep bir baska insanların muska gibi seylerle böyle bişey oldugunu söyledi bakalım zamanla ne olacak...ki biliyorsunuzdur afrıkadamı ne hocalar dua ıle yardımcı oluyormus ınsallah benım hocada yardımcı olacak bana bu koduda rabbımın izniyle hocamın duasıyla

Yüce Yarabbim inşallah sizede bir evlat nasip etsin daha yeni evlisiniz bu kadar acele etmeyin sakin ama sakin isyanda etmeyin sadece sabir ve dua...psikol9jiniz nekadar kotu olursa vucudunuz o kadar korunma hormonu salgiliyor bilginiz olsun..

Canım üzülme.. Herşeyin bir zamanı var inan ki.. Benim de 3 sene olmadı.. Polikistik over yüzünden.. 2 aylık hamileyim şimdi.. Önce Rabbim'in sonra doktorumun vesilesiyle kavuştum bebeğime.. Eğer istanbuldaysan sana doktorumu
tavsiye edebilirim..

Bende bebek isteyip kavusamayanlardanim kardesim asla yalniz degilsin kendini Allaha birak herkesin sinavi farkli biz bebek arayarak sinaniyoruz bebek sahibi olanlarda baska seylerden sinanmis yada sinanacaklar. Sabret unuttugun anda olur diyor herkes ben unutmadim ama rabbime teslim oldum. Günü gelince ol demesi yetecek insallah tez Zamanda bebeklerimize kavusmak dilegiyle

ooooo enya hanım nasılsınız

Kist icin karbonat icildigini duymustum bir arastirin isterseniz

canım mucizen olmuş senin adına çok sevindim tebrik etmek istedim rabim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin çok mutlu oldum gerçekten inşallah tez zamanda bizlerede nasip olur

canım yazını okudum ve resmen kendımı gordum.bende pkoyum kıstlerım war ıncı gbı mınık mınık.ilaçc ıcmeden regl bıle olamıyorum.ama gordum kı senın mucızen gelmıs cok sevındım.surecını anlatırmısın cnm ?tüp bebeklemı oldu ılkındemı oldu?

Kızlar tüp bebek yaptirdim. Cumartesi transfer oldum . Şu an bekleme süresindeyim. 18 inde test var . Uğur getirsin diye yaptım hamilelik takvimini. Dualarıniz için teşekkür ederim. Umarım Allah herkese nasip eder kimsenin Kucağı boş kalmaz .

amın cnm.ay ben hamıle kaldın sandım.inş kalırsın cnm benım.belırtın warmı pekı?kaç yumurta transfer ettıler cnm ?

Belirtilerim var ama acaba kendimi mo kandiriyorum diye düşünüyorum adet sancılarım batmalarim ve gogus hassasiyetim var . 2 yumurta transfer edildi . İnşallah tutar

Belirtilerim var ama acaba kendimi mo kandiriyorum diye düşünüyorum adet sancılarım batmalarim ve gogus hassasiyetim var . 2 yumurta transfer edildi . İnşallah tutar

ınsallah tutar cnm benım.banada muhakkak yaz sonucunu tamam mı beklıyorum bak:) bırde nerede yaptırdın toplam kaça mal oldu cnm sıze?

Canım eurofertil Altunizade de yaptırdım . Devletten rapor almıştım 2500 liraya yaptırdım

aminnn canım benim hayırlısıylşa inşallah tutunur bebeğin dualarımız hepimize inşallah bol bol dua et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…