Gebeliğe Hazırlık Bir türlü gebe kalamayanlar toplansın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar nasil gidiyo hadi bat tarihlerinizi yazin beraber bekleyelim
Ah canım ben şu an adetliyim zaten Aşılama oliyim de inşallah bir an evvel hayırlısıyla sonra ne hallerde bekleyeceğim bilemiyorum inşallah hayır olur

HAMİLE KALMAK İÇİN ÇÖREK OTU BAL VE TARÇIN MACUNU TARİFİ:

MALZEMELER:

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu

10 çay kaşığı toz tarçın

10 yemek kaşığı saf bal

Adet döneminin ikinci günü 1 yemek kaşığı miktarında bu malzemelerden elde edilen karışımı tüketin. 12. gün gelene kadar aç iken ya da yemek yedikten 1,5 - 2 saat sonra tüketin. Düzenli ve doğru kullanımın sonucunda yumurtalar büyür ve hormonlar düzenlenir. Bu da çocuk sahibi olma şansını arttırmada etkilidir.

Mesela ben bu ay bunu denedim inanılmaz derecede yumurtalarım çalıstı sama da tavsiye ederim

1 yıldır istiyoruz hiç gebe kalamadım bu ay klomene başladım bitti 8 şubatı bekliyorum eşimde ilaç kullanmaya başladı bu ay bakalım hayırlısı inşallah

Merhabalar, 5 aylık evliyim evlendik evleneli bebek istiyoruz, 2 defa idrar yolu enfeksiyonu geçirdim, şuan adet düzensizliği için tedavi görüyorum birde süt hormonum yüksekmiş Duphaston ilaç kullanıyorum,
Yumurtalarım çok iyiymiş gebe kalmaya müsaitmişim doktor öyle söyledi hayırlısı inşallah,
Rabbim isteyen herkese nasip etsin, ben herkese dua ediyorum arkdaşlar sizlerde bizlere dua ederseniz çok mutlu olurum, Dua edenlerden Allah razı olsun..

Sinoplu17 ve Hacer2001 inşallah sizlerin de tedavileriniz olumlu sonuçlanır.Ben de şu an iğne oluyorum bitince nasıl ilerleyeceğiz bilemiyorum.İnşallah hakkımızda hayırlı sonuçlar olur Rabbim hepimizi de güldürür inşallah ben de dua isterim hepinizden

İnşallah teşekkür ederim dualarınız için Rabbim bizlere ve isteyen herkese hayırlı evlat versin,

3 yıldır sebepsiz olmyor 2 ay sonra 3. Tüpbebek tedavisine başlıcam. Yani olsa olurdu herşey normalken olmuyosa sınavdır bu sınanmaktr zamanı vardr daha olacağı yoktur

Bizimde sebepsiz olmuyor. 2 aşılama oldum onlarda tutmadı. Sebep olmayınca tedavi içinde uğraşmak insanı üzüyor. Hayırlısı olsun inş

3 yıldır sebepsiz olmyor 2 ay sonra 3. Tüpbebek tedavisine başlıcam. Yani olsa olurdu herşey normalken olmuyosa sınavdır bu sınanmaktr zamanı vardr daha olacağı yoktur
Evet bazen ben de öyle düşünüyorum, çoğu kadın çok kolay gebe kalırken bir kısmımız da böyle uğraşıyoruz ..Belki bu da bir imtihandır.Rabbim hepimizi bu zor günlerden feraha çıkarsın inşallah

Bizimde sebepsiz olmuyor. 2 aşılama oldum onlarda tutmadı. Sebep olmayınca tedavi içinde uğraşmak insanı üzüyor. Hayırlısı olsun inş
Ben de aşılama olucam bu ay..İğne olmaya başladım şimdi...Siz tekrar düşünüyor musunuz aşılama? İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun bu bekleyişi Allah hayırlara çevirsin

Ben de aşılama olucam bu ay..İğne olmaya başladım şimdi...Siz tekrar düşünüyor musunuz aşılama? İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun bu bekleyişi Allah hayırlara çevirsin
Bn iki kez aşılama oldum bir daha aşılama yaptırmam sanırım. Ben ikinci aşılamadan önce tüp bebek için görüşmeye gitmiştim doktor aşılamayı deneyelim dedi diye aşılama oldum keşke olmasaydım ama hayırlısı.

Anladım inşallah tüp bebek tedaviniz hayırlı sonuçlanır .Ben de aşılamada sonuç alamazsam çok vakit kaybetmeden tüp bebeğe yönelmek istiyorum maddi olarak ayarlayabilirsek..Bize de doktor önce aşılama dedi...Umudumuzu yitirmeyelim Allah büyüktür

Sebepsiz olduğu için ilk aşılama denemek mantıklı tüp bebek tedavisi maddi manevi dha zor. Ama aşılama şansıda düşük defalarca denemek biraz vakit ve para kaybı giibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…