- 12 Kasım 2020
- 25
- 19
- 3
Ah canım ben şu an adetliyim zatenKizlar nasil gidiyo hadi bat tarihlerinizi yazin beraber bekleyelim
DenemedimBen sana herkes gibi üzülme demicem üzülür tabi insan kürler denedin mi ben bugün hacamata basladım insaAllah bu vesile olur
Hemen bu aymi baslanicak tedaviye ay ne heyecanliAh canım ben şu an adetliyim zatenAşılama oliyim de inşallah bir an evvel hayırlısıyla sonra ne hallerde bekleyeceğim bilemiyorum inşallah hayır olur
Canım kürler var macunlar var kullan belki vesile olurDenemedim
HAMİLE KALMAK İÇİN ÇÖREK OTU BAL VE TARÇIN MACUNU TARİFİ:Denemedim
Aminn çok teşekkür ederiminşallah olumlu ve hakkında hayırlısı neyse o olsun
Evet canım bu ay başladık inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alabilirimHemen bu aymi baslanicak tedaviye ay ne heyecanli
1 yıldır istiyoruz hiç gebe kalamadım bu ay klomene başladım bitti 8 şubatı bekliyorum eşimde ilaç kullanmaya başladı bu ay bakalım hayırlısı inşallahSelamlar,
Gebe kalmak isteyip de gebe kalamayanlar, süreçle ilgili neler yaşadıklarını paylaşabilir mi?
Bazıları çok basit bir şekilde gebe kalıyorken, neden ben bu kadar zorlu bir yoldan geçiyorum diyen herkesin yorumlarını görmek dinlemek isteriz.
İnşallah teşekkür ederim dualarınız için Rabbim bizlere ve isteyen herkese hayırlı evlat versin,Sinoplu17 ve Hacer2001 inşallah sizlerin de tedavileriniz olumlu sonuçlanır.Ben de şu an iğne oluyorum bitince nasıl ilerleyeceğiz bilemiyorum.İnşallah hakkımızda hayırlı sonuçlar olurRabbim hepimizi de güldürür inşallah ben de dua isterim hepinizden
Aminnnİnşallah teşekkür ederim dualarınız için Rabbim bizlere ve isteyen herkese hayırlı evlat versin,
Evet bazen ben de öyle düşünüyorum, çoğu kadın çok kolay gebe kalırken bir kısmımız da böyle uğraşıyoruz ..Belki bu da bir imtihandır.Rabbim hepimizi bu zor günlerden feraha çıkarsın inşallah3 yıldır sebepsiz olmyor2 ay sonra 3. Tüpbebek tedavisine başlıcam. Yani olsa olurdu herşey normalken olmuyosa sınavdır bu sınanmaktr zamanı vardr daha olacağı yoktur
Ben de aşılama olucam bu ay..İğne olmaya başladım şimdi...Siz tekrar düşünüyor musunuz aşılama? İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun bu bekleyişi Allah hayırlara çevirsinBizimde sebepsiz olmuyor. 2 aşılama oldum onlarda tutmadı. Sebep olmayınca tedavi içinde uğraşmak insanı üzüyor. Hayırlısı olsun inş
Bn iki kez aşılama oldum bir daha aşılama yaptırmam sanırım. Ben ikinci aşılamadan önce tüp bebek için görüşmeye gitmiştim doktor aşılamayı deneyelim dedi diye aşılama oldum keşke olmasaydım ama hayırlısı.Ben de aşılama olucam bu ay..İğne olmaya başladım şimdi...Siz tekrar düşünüyor musunuz aşılama? İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun bu bekleyişi Allah hayırlara çevirsin
Anladım inşallah tüp bebek tedaviniz hayırlı sonuçlanır .Ben de aşılamada sonuç alamazsam çok vakit kaybetmeden tüp bebeğe yönelmek istiyorum maddi olarak ayarlayabilirsek..Bize de doktor önce aşılama dedi...Umudumuzu yitirmeyelim Allah büyüktürBn iki kez aşılama oldum bir daha aşılama yaptırmam sanırım. Ben ikinci aşılamadan önce tüp bebek için görüşmeye gitmiştim doktor aşılamayı deneyelim dedi diye aşılama oldum keşke olmasaydım ama hayırlısı.
Sebepsiz olduğu için ilk aşılama denemek mantıklı tüp bebek tedavisi maddi manevi dha zor. Ama aşılama şansıda düşük defalarca denemek biraz vakit ve para kaybı giibi.Anladım inşallah tüp bebek tedaviniz hayırlı sonuçlanır .Ben de aşılamada sonuç alamazsam çok vakit kaybetmeden tüp bebeğe yönelmek istiyorum maddi olarak ayarlayabilirsek..Bize de doktor önce aşılama dedi...Umudumuzu yitirmeyelim Allah büyüktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?