• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir türlü gebe kalamayanlar toplansın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizde bi buçuk senedir deniyoruz ilk çocuk olacağı için çocuk dusunmemezlik yapmadım doktora gittim rahim filmi çekildim esimdede bi sıkıntı yok ama olmuyor Allah bi isteğini bekletiyosa güzelleştiriyor derler inşallah öyle olur ama ben artık o kadar ümidimi kestimki regl gunum gelmeden pedlerimi alıp hazır ediyorum hiç hamile olabilme ihtimalini düşünemiyorum bile psikolojik olarak çöktüm sanki😑😑

Bizde bi buçuk senedir deniyoruz ilk çocuk olacağı için çocuk dusunmemezlik yapmadım doktora gittim rahim filmi çekildim esimdede bi sıkıntı yok ama olmuyor Allah bi isteğini bekletiyosa güzelleştiriyor derler inşallah öyle olur ama ben artık o kadar ümidimi kestimki regl gunum gelmeden pedlerimi alıp hazır ediyorum hiç hamile olabilme ihtimalini düşünemiyorum bile psikolojik olarak çöktüm sanki😑😑
Hayır ya öyle düşünmeyin psikolojik olarak sağlam durmaya çalışın stres de çok etkiliyormuş. Allah ın bir bildiği vardır elbet herseye baktırdıysanız sorun da yoksa neden olmasın olur Allah’ın izniyle..Zamanı vardır en uygun zamanda Allahım sevindirir belki bilemeyiz ki ..Ben de çok üzülüyordum eşim uyurken ağlama krizlerine giriyordum ama bişiy anladım ki ağlamakla üzülmekle hiçbirşey düzelmiyor..Üstelik benim rezervim de azalmaya başlamış dediler her geçen adetimde sanki tükeniyor gibi hissediyordum.fsh tavan yapmıştı..sonra topladım kendimi ve elimden geldiğimce bişiler yapmaya çalıştım.bol dua ve inanç..ümitli olmak insanı iyileştiriyor inanın ..olmayacaksa bile son ana kadar uğraşmak daha iyi geldi bana ..öyle de yapıcam ..lütfen siz de ümidinizi kesmeyin Allah büyüktür..

Hayır ya öyle düşünmeyin psikolojik olarak sağlam durmaya çalışın stres de çok etkiliyormuş. Allah ın bir bildiği vardır elbet herseye baktırdıysanız sorun da yoksa neden olmasın olur Allah’ın izniyle..Zamanı vardır en uygun zamanda Allahım sevindirir belki bilemeyiz ki ..Ben de çok üzülüyordum eşim uyurken ağlama krizlerine giriyordum ama bişiy anladım ki ağlamakla üzülmekle hiçbirşey düzelmiyor..Üstelik benim rezervim de azalmaya başlamış dediler her geçen adetimde sanki tükeniyor gibi hissediyordum.fsh tavan yapmıştı..sonra topladım kendimi ve elimden geldiğimce bişiler yapmaya çalıştım.bol dua ve inanç..ümitli olmak insanı iyileştiriyor inanın ..olmayacaksa bile son ana kadar uğraşmak daha iyi geldi bana ..öyle de yapıcam ..lütfen siz de ümidinizi kesmeyin Allah büyüktür..
Tesekkur ederim buna ihtiyacım vardı 😊😊 Allah tez zamanda bizlerede nasip eder inşallah 😊

Bizimde 5 ay oldu doktora gidiyorum bişey çkmıyor ama hamile de kalmıyorum kısmet biliyorum ama üzülüyorum elimde değil
Canım ben beşinci aya basacam ilk aydan beri bebek istiyoruz ama olmuyır takdiri ilahi Allah ne zaman ol derse oluverir. Benim enfeksiyon var o engelliyor heralde

Bizimde 5 ay oldu doktora gidiyorum bişey çkmıyor ama hamile de kalmıyorum kısmet biliyorum ama üzülüyorum elimde değil
Ben sana herkes gibi üzülme demicem üzülür tabi insan kürler denedin mi ben bugün hacamata basladım insaAllah bu vesile olur

Canım sık sık tuvalarte sıkma az miktarda yapma yanma bel ve kasık ağrısı idrar yapsrken kan olması heps oldu kaç sefer doktora gittim ilaç kullamıyorum geçiyor tekrar baslıyor. En son ürolojiye gittim bir hafta iğne yaptım. Arkasından 4 gün sonra adet oldum dün yani hafif yanmalarım var hala buna da şükür yanma olduğunda ben acillik oluyorum Rabbim düşmanıma bile vermesin
Merhaba yorumumu gorurmusunuz bilmiyorum ama birsey onermek isterim 5 sene sistit cekmis biri olarak hicbir ignenin antibiyotigin tamamen tedavisini goremedim en son careyi kendim buldum..hergün bir sabah bir aksam cay bardagina bir cay kasigi karbonati eritip icin isterseniz internettede arastirabilirsiniz ki ben boyle cozume ulastim..Birde bitkisel bir urun solgarin cramberry hapi hicbir yan etkisi ikisininde yok..Karbonati ozellikle yanmaniz oldugunda ictiginizde farki hissedersiniz..Yalniz eczanelerde satilan ingiliz karbonati kullanin arastirdiginizda cok daha detayli seyler bulursunuz eminim ve bol su tabii..Rabbim sifa versin cok sirpat bi hastalik :(

Merhaba yorumumu gorurmusunuz bilmiyorum ama birsey onermek isterim 5 sene sistit cekmis biri olarak hicbir ignenin antibiyotigin tamamen tedavisini goremedim en son careyi kendim buldum..hergün bir sabah bir aksam cay bardagina bir cay kasigi karbonati eritip icin isterseniz internettede arastirabilirsiniz ki ben boyle cozume ulastim..Birde bitkisel bir urun solgarin cramberry hapi hicbir yan etkisi ikisininde yok..Karbonati ozellikle yanmaniz oldugunda ictiginizde farki hissedersiniz..Yalniz eczanelerde satilan ingiliz karbonati kullanin arastirdiginizda cok daha detayli seyler bulursunuz eminim ve bol su tabii..Rabbim sifa versin cok sirpat bi hastalik :KK43:
Merhaba canım çok teşekkür ederim yaaa Allah razı olsun inanılmaz derecede canımı çok yakıyor. Özelden yazacaktım ama msj kutunuz açık dğl galiba

Selamlar,

Gebe kalmak isteyip de gebe kalamayanlar, süreçle ilgili neler yaşadıklarını paylaşabilir mi?

Bazıları çok basit bir şekilde gebe kalıyorken, neden ben bu kadar zorlu bir yoldan geçiyorum diyen herkesin yorumlarını görmek dinlemek isteriz.
Merhaba ben 2 sene 3 aylık evlıyım 2 senediryasmın ılacı kullandım ama artık 3 aydırbıraktım korunaksız devam ediyorum ama üstünde çok durdum herhlde olmuyor dıye belkı erken bılmıyorum ama sabırsızlanıyorum. ovülasyon testı yaptım adetimden hemen sonra pik gördüm ama 4 gün üst üste ve hergunu degerlendırdım ama gene yok doktora gıdıcem adetımın 2.günü

Merhaba ben 2 sene 3 aylık evlıyım 2 senediryasmın ılacı kullandım ama artık 3 aydırbıraktım korunaksız devam ediyorum ama üstünde çok durdum herhlde olmuyor dıye belkı erken bılmıyorum ama sabırsızlanıyorum. ovülasyon testı yaptım adetimden hemen sonra pik gördüm ama 4 gün üst üste ve hergunu degerlendırdım ama gene yok doktora gıdıcem adetımın 2.günü
Adetinizin hemen sonrasında yumurtlama olmaz diye düşünüyorum ama nasıl pik göründü anlayamadım..Bence de ilk olarak hormonlarınıza baktırın emin olun..3 ay da çok bişey değil ya stres yapmayın inşallah gönlünüzce olur🙏🏻

Adetinizin hemen sonrasında yumurtlama olmaz diye düşünüyorum ama nasıl pik göründü anlayamadım..Bence de ilk olarak hormonlarınıza baktırın emin olun..3 ay da çok bişey değil ya stres yapmayın inşallah gönlünüzce olur🙏🏻
İnşallaj evet test yaptım tsh seviyem biraz yüksek ilaca başladım inşallah dua edin
ADETİMDEN NEMEN SONRA DEGIL 5. GUN BAŞLADIM OVÜLASYONA 2 GÜN NEGATİFTİ 3. GÜN POZİTİF BIR BAŞLADI 4 GÜN SÜRDÜ

İnşallaj evet test yaptım tsh seviyem biraz yüksek ilaca başladım inşallah dua edin

ADETİMDEN NEMEN SONRA DEGIL 5. GUN BAŞLADIM OVÜLASYONA 2 GÜN NEGATİFTİ 3. GÜN POZİTİF BIR BAŞLADI 4 GÜN SÜRDÜ
Ben yanlış anlamışım ya hemen bitişi olarak algılamışım ☺️🙈

Dualarım ben ve benim gibi olan herkes için Rabbim hepimize de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin🙏🏻 Sizler de bana dua edin lütfen yakında aşılama olabilirim inşallah olumlu sonuç alırım 🙏🏻

Dualarım ben ve benim gibi olan herkes için Rabbim hepimize de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin🙏🏻 Sizler de bana dua edin lütfen yakında aşılama olabilirim inşallah olumlu sonuç alırım 🙏🏻
inşallah olumlu ve hakkında hayırlısı neyse o olsun

Back