Gebeliğe Hazırlık Bir türlü gebe kalamayanlar toplansın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İzmirdemi yaptırıcaksınız aşılama nereye gidiyosnuz

Şimdi nasıl bebeğin bende de 4 ay önce aynısı oldu ve 1 hafta içinde düşük yaptım enfeksiyon dan dolayı bebek tutunamamis ve onun üzerine de 4 aydır korunmuyor olmamıza rağmen sonu hep hüsran.

Şimdi nasıl bebeğin bende de 4 ay önce aynısı oldu ve 1 hafta içinde düşük yaptım enfeksiyon dan dolayı bebek tutunamamis ve onun üzerine de 4 aydır korunmuyor olmamıza rağmen sonu hep hüsran.
Doktoruma dedim ilaç aldım geçti çok şükür

Ben gökben hanıma gidiyorum siz?
Ben ayşe hanıma gidiyorum (biz bi buçuk senedir düşünüyoruz 5 ay önce hsg çekildim temiz cıktı doktorum istersen gel bi tedaviye başlayalım dedi ama ben biraz daha bekleme taraftarı olduğum için şimdilik bekliyorum hayırlısı diyorum )

Elbette öncelikle herşeyin hayırlısı olsun Benim yaş ilerlediği için çok bekleyemiyorum ya ..Ama siz inşallah kendiliğinden güzel sonuçlar alırsınız

EEee bu resmen ben
Canım 1 senedir bebek istiyoruz.
Geçen sene şubat ayında ilk denemede ovülasyom testi ile hamile kaldım. Yalnız martta kaybettim. Daha sonra da bir türlü gebe kalamadım.
Doktor kontrollerine başladık temmuz ayında.
Eşimin sperm ileri haraketş 0 çoktı.
Sperm sayısı 80 milyon.
Sonra ona vitaminler ilaçlar verdiler.
2.testte daha iyi geldi sonuçlar. Bu sefer bana yumurtlama takibi yaptı doktorum. 2 ay üst üste yumurtam çatlamadan kist oluştu...
Eşim düzelmeye başladı derken sorun bende oldu bu sefer...
Çok yoruldum.
Bsnde 1-2 ay dinlenmek istedimx
Bu ay tekrar gittim klomen verdi kullandım. Geçen perşembe sabah çatlama iğnemi de oldum.
Gün aşırı ilişkimi de yaptım.
Bu aydan umudum olmasa da bekleyişteyim...
Haftaya cuma test günüm bakalım hayırlısı

Elbette öncelikle herşeyin hayırlısı olsun Benim yaş ilerlediği için çok bekleyemiyorum ya ..Ama siz inşallah kendiliğinden güzel sonuçlar alırsınız
Çok teşekkür ederim inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder güzel haberlerinizi bekliyorum

Hayır polikistik over tedavisi gördüm Bu ay işte hamile olduğunu öğrenmeden önce enfeksiyonum olduğunu öğrendim
Bende 15aydir evliyim 9 aydir gebelik calismamiz var doktor kontrolundende gectik esimle hicbi sorunumjz yok ama olmuyo

bende Hikayemi anlatayım size.(28 yaş )Doğu da görev yaptım ve kaldığım şehrin şartları iyi değildi o yüzden de çocuk düşünmedik evliliğimizin ilk yıllarında. (5 yıllık evliyim) 2019 Martta karar verdik anne baba olmaya. Ancak Mayıs ayında bir sabah ağrı içinde uyandım ağar topar acile gittik ki kistim patlamış yumurtalığım kendi etrafında dönmüş(over torsiyonu). Acil ameliyata aldılar beni neyseki çok gel kalınmadığı için yumurtalığım alınmadı Çok şükür tabi bu süreç de ara verdik bir kaç ay ben toparlandıktan sonra tekrar denemeye başladık. Bu arada doktorum 1 yıl denemedi söyledi. bu arada bir kaç kist oluştu kendiliğinden gitti. Çikolata kisti oldu o da yok artık. Ama baktık olmuyor bizde hastane yollarına düştük. Eşimde muayene oldu şükür sorun yok. Bende tiroit yüksek çıktı insülin direnci sınırda çıktı. İkisini de diyetle ilaçlarla düşürdüK Allah’ın izniyle. bu ay reglin 2. Günü muayene oldum ultrasonda tertemiz kan verdim hormonlar güzel . Doktorum herşey yolunda diyor Bir sıkıntı yok kaç aydır ama olmuyor işte. sanırım yorulmaya başladım artık. Allah herkese nasip etsin inşallah ya etrafımda hamile görünce kıskanmaya başladım resmen çok üzücü. elimde olmadan psikolojimi bozdum. Herşey batıyor. Hep bir ima arar oldum. bu süreçte soğan suyu clife macun çaksır suyu ovulasyon testleri, düzenli ilişki ayakları yukarı kaldır indir falan filan bir sürü şey denedim. Artık yorulduğumu hissediyorum. bat 6 şubat şimdilik beklemedeyim. Rahim filmi çektirip sonra tedaviye başlayacağım. Doğal yollardan umudum kalmadı beklemek tedaviden daha zor bence. Coronadan dolayı erteliyordum ama artık bende anne olmak istiyorum. Dua edin nolur.

İnşallah Rabbim gönlünüze göre versin Allah emeklerinizin karşılığını versin.Umutsuz olmayın Allah büyüktür

İnşallah güzel haberlerinizi buradan alırız benmde yaş 30 2 senedir deniyorum olmyor aynu sizn gibi kahroluyorm artk amaAllah vermyo napalm vakti değl demekki diyorumm Allah hepimizi anne yapmayı nasipmetsn tez vakttte inşallah

Kızlar selam. Bizim de bu ay, 5.denememiz oluyor. İlk kez ovülasyon testi ile deniyoruz. 4 gündür ard arda değerlendiriyoruz. Bugün ve yarın da değerlendirmeli miyiz sizce

Eklentiler

• 9366DDB1-3ECD-4B8C-AC4D-F7B295F963F8.jpeg
    105,4 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…