bende Hikayemi anlatayım size.(28 yaş )Doğu da görev yaptım ve kaldığım şehrin şartları iyi değildi o yüzden de çocuk düşünmedik evliliğimizin ilk yıllarında. (5 yıllık evliyim) 2019 Martta karar verdik anne baba olmaya. Ancak Mayıs ayında bir sabah ağrı içinde uyandım ağar topar acile gittik ki kistim patlamış yumurtalığım kendi etrafında dönmüş(over torsiyonu). Acil ameliyata aldılar beni neyseki çok gel kalınmadığı için yumurtalığım alınmadı Çok şükür

tabi bu süreç de ara verdik bir kaç ay ben toparlandıktan sonra tekrar denemeye başladık. Bu arada doktorum 1 yıl denemedi söyledi. bu arada bir kaç kist oluştu kendiliğinden gitti. Çikolata kisti oldu o da yok artık. Ama baktık olmuyor bizde hastane yollarına düştük. Eşimde muayene oldu şükür sorun yok. Bende tiroit yüksek çıktı insülin direnci sınırda çıktı. İkisini de diyetle ilaçlarla düşürdüK Allah’ın izniyle. bu ay reglin 2. Günü muayene oldum ultrasonda tertemiz kan verdim hormonlar güzel

. Doktorum herşey yolunda diyor Bir sıkıntı yok kaç aydır ama olmuyor işte. sanırım yorulmaya başladım artık. Allah herkese nasip etsin inşallah ya etrafımda hamile görünce kıskanmaya başladım resmen çok üzücü. elimde olmadan psikolojimi bozdum. Herşey batıyor. Hep bir ima arar oldum. bu süreçte soğan suyu clife macun çaksır suyu ovulasyon testleri, düzenli ilişki ayakları yukarı kaldır indir falan filan bir sürü şey denedim. Artık yorulduğumu hissediyorum. bat 6 şubat şimdilik beklemedeyim. Rahim filmi çektirip sonra tedaviye başlayacağım. Doğal yollardan umudum kalmadı beklemek tedaviden daha zor bence. Coronadan dolayı erteliyordum ama artık bende anne olmak istiyorum. Dua edin nolur.