• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir türlü gebe kalamayanlar toplansın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlar,

Gebe kalmak isteyip de gebe kalamayanlar, süreçle ilgili neler yaşadıklarını paylaşabilir mi?

Bazıları çok basit bir şekilde gebe kalıyorken, neden ben bu kadar zorlu bir yoldan geçiyorum diyen herkesin yorumlarını görmek dinlemek isteriz.
Biraz uzun olcak o yüzden şimdiden kusura bakmayın:) bu yazıyı burda yazmamın amacı neyin ne zaman olcağı hiç belli olmuyor şimdi gelelim benim hikayeme ilk oğluma ilk denemede hamile kaldım 2010 yılında doğum yaptım bir kaç yıl ara verip 2. çocuğu öyle düşünüyorduk 3 yıl aradan sonra denemelere başladık ama bir türlü olmuyordu çok üstüne düşmeyip bir iki yıl dr gitmedim 2 yılın ardından Bi baktıralım deyip gittik herşey normal ikimizde de bi sıkıntı çıkmadı en son Dr bide rahim filmine bakalım dedi onda da bir sıkıntı çıkmadı çatlama iğneleriyle tedaviye başladık olmadı aradan aradan 2 yıl geçtikten sonra çift çizgiyi gördük dünyalar bizimdi heyecanla Dr gittik ama malesef kimyasal gebelikmiş biz tekrar başa döndük önce aşılama negatif sonra tüp bebek negatif derken biz iyice ümidi kestik bıraktık artık olursa olur olmazsa bir evladımız var zaten deyip kafaya takmayı bıraktık ve 9 yıl sonra birgün adetim gecikti test yaptım çift çizgi sevinemedim yine kimyasal gebelik deyip ümitsizce Dr gittik ve bu kez olmuştu 9 yıl sonra 2019 da bir oğlum daha oldu ve geliyor 2021 ocakta dikkat etmemize rağmen tekrar hamile olduğumu öğrendim çok şaşırdım çünkü korunuyorduk uzun olcak demiştim:) diyeceğim şu ki kafaya takmamak ve Allahın hikmeti diyorum ben bebeğinizin ne zaman sizinle olcağı hiç belli olmuyor rabbim herkese nasip etsin dualarım sizinle hepinize bebişler versin rabbim hayırlısıyla

Back