• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir türlü gebe kalamayanlar toplansın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır polikistik over tedavisi gördüm Bu ay işte hamile olduğunu öğrenmeden önce enfeksiyonum olduğunu öğrendim😏😏😞
Olsun yaa stres yapma Allah ın izniyle insaAllah kolay geçer hamileliğin stresten çoook uzak dur. Bir de yukaruda sormussun kasık ve bel ağrısı diye evet onlar normal ağro yapması ama çok aşırısı risktir tabi ama senin normal ağrı gibi. Çok dikkat et özellikle şu enfeksiyona

dualarımdasınız Rabbim size en hayırlısından evlatlar nasip etsin inşallah inşallah ben keseyi görürüm Size de bolcana dua edeceğim inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin aminn🤲🤲🤲🤲Rabbim
Teşekkür ederim canım Gerçekten en çok ihtiyacımız olan şey dua... Allah bizim için de bir gün ol der insallah... :dua:

Olsun yaa stres yapma Allah ın izniyle insaAllah kolay geçer hamileliğin stresten çoook uzak dur. Bir de yukaruda sormussun kasık ve bel ağrısı diye evet onlar normal ağro yapması ama çok aşırısı risktir tabi ama senin normal ağrı gibi. Çok dikkat et özellikle şu enfeksiyona
Çok sağ olun cevap verdiğimiz için iki gün sonra keseyi görmeye gittiğimde doktorundan enfeksiyon için bir ilaç önereceğim çünkü zor bir şey atlatması da kolay değil
🤲😏

canım ben 3 yıllık evliyim ilk sene bebeğimiz olmadı hormon testi verdim ve süt hormonum yüksek çıktı o değer düşmeden hamile kalamazsın dedi ilaca başladım bitmeye yakın hamile olduğumu öğrendim hemen ilacı içerken hamile kaldığım için yan etkileri bebeğime geçmiş bağırsakları ve karaciğeri dışarıdaydı ve 6 aylık hamile ikan kaybettik kalbi durdu. sana diyeceğim hamile kalamıyorum vs. böyle şeyleri hiç düşünme çok takarsan da olmuyor rabbime kalmış sen içini ferah tut en kısa zamanda hamile kalırsın inşllah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Geçmiş olsun canım. Mesajını kendi üstüme aldım, bana mı dedin bilmiyorum ama haklısın farkındayım. Hatta inan bu aya kadar hiç üzülmüyordum. Ama bu ay artık birşeylerin yanlış olduğuna karar verdim. Olmuyorsa bir sıkıntı var. Hayır pandemi olmasaydı belki doktora gidebilirdim. Ona da gidemiyorum. Yanı bir şey yapamıyorum onun da verdiği bir ümitsizlik var. Hayırlısı.

Çok sağ olun cevap verdiğimiz için iki gün sonra keseyi görmeye gittiğimde doktorundan enfeksiyon için bir ilaç önereceğim çünkü zor bir şey atlatması da kolay değil
🤲😏
Sizde sağolun Allah acil şifalar versin. 🤲 hemde nasıl zor ben hala atlatmıs dğlm 4 aydır artık

Selamlar,

Gebe kalmak isteyip de gebe kalamayanlar, süreçle ilgili neler yaşadıklarını paylaşabilir mi?

Bazıları çok basit bir şekilde gebe kalıyorken, neden ben bu kadar zorlu bir yoldan geçiyorum diyen herkesin yorumlarını görmek
Selamlar,

Gebe kalmak isteyip de gebe kalamayanlar, süreçle ilgili neler yaşadıklarını paylaşabilir mi?

Bazıları çok basit bir şekilde gebe kalıyorken, neden ben bu kadar zorlu bir yoldan geçiyorum diyen herkesin yorumlarını görmek dinlemek isteriz.
Evet işte o kişilerden biri de benim bir türlü gebe kalamıyorum her ay adet görünce üzülüyorum doğrusu ..Bu ay adetim 3-4 gün gecikti , tam ümitlenecektim ki kahverengi lekeler başladı 1 gün oldu 2.gün bir tek leke yine kahverengi geldi ve bitti.Hiç kırmızı kan gelmedi ve ben 4-5 gün adet olurum normalde ...Ben de yerleşme kanaması mıdır diye düşündüm test aldım o gün ama idrar testim negatif çıktı =( Zaten yerleşme kanaması adet gününden önce olurmuş genelde ..benimki 4 gün sonra oldu..Yani yine olmadı ..Dr gidicem bakalım ne diyecek bir de adetten kesilirsem herhalde kahrolurum ..Rabbim isteyen herkese versin en hayırlısından inşallah 🙏🏻

Evet işte o kişilerden biri de benim bir türlü gebe kalamıyorum her ay adet görünce üzülüyorum doğrusu ..Bu ay adetim 3-4 gün gecikti , tam ümitlenecektim ki kahverengi lekeler başladı 1 gün oldu 2.gün bir tek leke yine kahverengi geldi ve bitti.Hiç kırmızı kan gelmedi ve ben 4-5 gün adet olurum normalde ...Ben de yerleşme kanaması mıdır diye düşündüm test aldım o gün ama idrar testim negatif çıktı =( Zaten yerleşme kanaması adet gününden önce olurmuş genelde ..benimki 4 gün sonra oldu..Yani yine olmadı ..Dr gidicem bakalım ne diyecek bir de adetten kesilirsem herhalde kahrolurum ..Rabbim isteyen herkese versin en hayırlısından inşallah
Ne kadar suredir gebelik icin ugrasiyorsun canim?

Bir yıl gibi hiç korunmadık ama kısmet olmadı bir türlü
Ah ah ya Bu kadar zor olmamali Gozumun onunde benden sonra evlenen cocuk dusunmeyenler bile hamile kaldilar Ustelik bir tanesi evlendigi gece hamile kaldi Simdi tabiki onlar adina seviniyorum ama bizim neden bu kadar zor diye dusunmeden de edemiyorum Ama pes etmemek gerekiyor Bizim de elbet olacaktir bir gun Umutlarimiz tukense de bazi zamanlar dolup tasip aglasak da elbet bir gun olacak inaniyorum...

Ah ah ya Bu kadar zor olmamali Gozumun onunde benden sonra evlenen cocuk dusunmeyenler bile hamile kaldilar Ustelik bir tanesi evlendigi gece hamile kaldi Simdi tabiki onlar adina seviniyorum ama bizim neden bu kadar zor diye dusunmeden de edemiyorum Ama pes etmemek gerekiyor Bizim de elbet olacaktir bir gun Umutlarimiz tukense de bazi zamanlar dolup tasip aglasak da elbet bir gun olacak inaniyorum...
Allahım bize en kısa zamanda en hayırlısından nasip etsin inşallah ya bekleyen herkese🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️

Bende 1,5 yıldır istiyorum olmuyo doktor bi sebep söylemedi bekleyelim dedi bekliyoruz 😊 Allah büyüktür olmuyosa vardır bi Hikmet...

İnşallah kötü birşey demez Doktorun yorumunu paylaşabilir misin döndüğünde?
Merhaba canım tam bir sonuç alamadım kan sonucum çıkmadı çünkü..yarın alacağım inşallah öğlene konuşalım dedi.hcg fsh tsh L filan işte Bunlara bakacak yarın

Bende 11 aylık evliyim. Ilk aydan hamile kaldım. 7 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Sonra 3 4 ay dinlenelim dedik olmadi. Yazın incir kürü yaptim.a soğan suyu içtim. Velhasıl kelam olmadi. Bu ay adaçayı yagi aldim 3 gün yaptim. Süt maydanoz buharına oturdum. Adetim biteli 6 gün oldu zaten. Hayit suyu da içiyorum. Inşallah şifa olur. Herkese şifa olsun içtiği su bile. Bastığı toprak bile.

Bende 11 aylık evliyim. Ilk aydan hamile kaldım. 7 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Sonra 3 4 ay dinlenelim dedik olmadi. Yazın incir kürü yaptim.a soğan suyu içtim. Velhasıl kelam olmadi. Bu ay adaçayı yagi aldim 3 gün yaptim. Süt maydanoz buharına oturdum. Adetim biteli 6 gün oldu zaten. Hayit suyu da içiyorum. Inşallah şifa olur. Herkese şifa olsun içtiği su bile. Bastığı toprak bile.
Allah bize de hayirlisi ile Anne olmayi nasip eder insallah 🙏

Back