• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir türlü gebe kalamayanlar toplansın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlar,

Gebe kalmak isteyip de gebe kalamayanlar, süreçle ilgili neler yaşadıklarını paylaşabilir mi?

Bazıları çok basit bir şekilde gebe kalıyorken, neden ben bu kadar zorlu bir yoldan geçiyorum diyen herkesin yorumlarını görmek dinlemek isteriz.
5 aydır deniyorum ovulasyon takibiyle günleri değerlendiriyorum ama henüz gebelik olmadı muayene de olmustum sıkıntı yok demişti doktor beklemedeyiz

5 aydır deniyorum ovulasyon takibiyle günleri değerlendiriyorum ama henüz gebelik olmadı muayene de olmustum sıkıntı yok demişti doktor beklemedeyiz
Merhaba, Kaç günde bir adet oluyorsun? Bir de yaş ve kilonuz nedir acaba? Polikistikler de çok önemli oluyor özellikle kilo durumu

Ne enfeksiyonunuz var acaba doktorda bana hepatit olabilir dedi enfeksiyon hastalıklarına görünün dedi
Ahh canım ya çok geçmiş olsun aman aman çok dikkat et asssla üşütme kendini ayaklarını sıcak tut. Korkutmak istemem seni ama ileri derecede enfeksiyonlar Allllah korusun!.. Düşükle sonuçlanabiliyor sakın sakın ha dikkat et lütfen
Çok saolun 6 aydır tedavi görüyorum rabbim yaşatmasın 1 buçuk yıllık evliyim 🤲🤲😞😞

Ne mutlu sana Hic stres yapmis miydin Ya da cokca dusundun mu bebek isini Son olarak yas kac acaba?
Hergün ağladığımı biliyorum çok üzülüyorum inanamadım keseyi görecem Allah izin verirse 2 gün sonra evlendiğim ilk günden6bu yana bebek sahıbı olmayı düşündük olmadı 6 aydır polikistik over tedavisi görüyorum işte çatlatma iğnesi yapacaktım Rabbim yani ne veriyorsa kendinden veriyor Her şey vesile oluyor aşılama yaptıracaktım yapmama gerek kalmadı Yoksa bu ay aşılama yaptıracaktım hiç inanmıyordum Çünkü umudum artık kesmiştim o kadar çok Üzülüp dua ediyordum ki inşallah tek temennim keseyi ve begimi görmek inşallah korkuyorum da
benim kadar belki stres yapan hiç kimse yoktu Ben Çok kafaya takıyordum Üzülüp ağlıyordum😞😞🤲🤲🤲

Yaşım 20ye girecem 19uma 5 ay vardı evlendim

Ne mutlu sana Hic stres yapmis miydin Ya da cokca dusundun mu bebek isini Son olarak yas kac acaba?
Hergün ağladığımı biliyorum çok üzülüyorum inanamadım keseyi görecem Allah izin verirse 2 gün sonra evlendiğim ilk günden6bu yana bebek sahıbı olmayı düşündük olmadı 6 aydır polikistik over tedavisi görüyorum işte çatlatma iğnesi yapacaktım Rabbim yani ne veriyorsa kendinden veriyor Her şey vesile oluyor aşılama yaptıracaktım yapmama gerek kalmadı Yoksa bu ay aşılama yaptıracaktım hiç inanmıyordum Çünkü umudum artık kesmiştim o kadar çok Üzülüp dua ediyordum ki inşallah tek temennim keseyi ve begimi görmek inşallah korkuyorum da
benim kadar belki stres yapan hiç kimse yoktu Ben Çok kafaya takıyordum Üzülüp ağlıyordum😞😞🤲🤲🤲

Canım yaşın çok gençmiş Keşke bu kadar üzülmemiş olsaydın Zamanın varmış çünkü Ben 33 yaşındayım bak Ve hala doğru zaman ne zaman gelecek diye bekliyorum

Canım yaşın çok gençmiş Keşke bu kadar üzülmemiş olsaydın Zamanın varmış çünkü Ben 33 yaşındayım bak Ve hala doğru zaman ne zaman gelecek diye bekliyorum
Rabbim herkese versin size de versin eşim de çok çocuk düşkün uyudu Ben de öyleydim Tabii herkes sorunca ne zaman hamilesin falan filan artık şöyle psikolojiye giriyorsunuz herkesi ve sorunca üzülüyorsunuz eşimin bütün sonuçları yapıldı eşim de bir bir sorun yoktu Ben polikistik over olduğumu öğrendim 6 ay tedavi gördüm tabii herkes sorunca ne zaman hamile kalacaksın falan filan derken üzülüyorsun yani elinde olan bir şey değil takıyorsun

Benim de şu an Kasıklarım çok fena ağrıyor bir de sırt ağrım var Sizce normal mi🤔

Belirttiğim belirtiler var mı sizde geçmiş olsun bu arada
Yok

Bende 18 yaşımda evlendim 1 sene oldu evleneli

Rabbim herkese versin size de versin eşim de çok çocuk düşkün uyudu Ben de öyleydim Tabii herkes sorunca ne zaman hamilesin falan filan artık şöyle psikolojiye giriyorsunuz herkesi ve sorunca üzülüyorsunuz eşimin bütün sonuçları yapıldı eşim de bir bir sorun yoktu Ben polikistik over olduğumu öğrendim 6 ay tedavi gördüm tabii herkes sorunca ne zaman hamile kalacaksın falan filan derken üzülüyorsun yani elinde olan bir şey değil takıyorsun

Benim de şu an Kasıklarım çok fena ağrıyor bir de sırt ağrım var Sizce normal mi🤔
Gebelik ile birlikte tüm beden değişmeye başlıyor Karın genişliyor, kese büyüyor
Bazı kişilerde kasık ağrısı, sırt-bel ağrısı olabiliyor, sorun edilecek belirtiler değil bunlar Tamamen normal

Gebelik ile birlikte tüm beden değişmeye başlıyor Karın genişliyor, kese büyüyor
Bazı kişilerde kasık ağrısı, sırt-bel ağrısı olabiliyor, sorun edilecek belirtiler değil bunlar Tamamen normal
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ilk gebeliğim olduğu için Henüz bilmiyorum İki gün sonra doktora randevum var söyleyeceğim doktoruma da zaten biz size Danışayım dedim saolun 🤗🤗

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ilk gebeliğim olduğu için Henüz bilmiyorum İki gün sonra doktora randevum var söyleyeceğim doktoruma da zaten biz size Danışayım dedim saolun 🤗🤗
Rica ederim, hamile kalan 3 tane arkadaşım var Hepsi de bu yıl için de birer ikişer ay arayla hamile kaldı :) Onların da yaşadıkları değişimleri bildiğim için yardımcı olabiliyorum :)

Umarım bir gün bende buraya dönüp, bunları yazdığım döneme atıfta bulunarak hamilelik haberini veririm. Ne kadar umutsuzdum ama şu an hamileyim demek isterim :dua: Allah bizim de yardımcımız olsun insallah...

Rica ederim, hamile kalan 3 tane arkadaşım var Hepsi de bu yıl için de birer ikişer ay arayla hamile kaldı :) Onların da yaşadıkları değişimleri bildiğim için yardımcı olabiliyorum :)

Umarım bir gün bende buraya dönüp, bunları yazdığım döneme atıfta bulunarak hamilelik haberini veririm. Ne kadar umutsuzdum ama şu an hamileyim demek isterim :dua: Allah bizim de yardımcımız olsun insallah...
dualarımdasınız Rabbim size en hayırlısından evlatlar nasip etsin inşallah inşallah ben keseyi görürüm Size de bolcana dua edeceğim inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin aminn🤲🤲🤲🤲Rabbim

3.5 yılı geçti istiyoruz. Oğlum 10 aylık olunca korunmayı bıraktık hâlâ olmuyor. Bir kimyasal gebelik yaşadım bu sürede. Tedaviye başladım pandemi başladı. Burda yalnızım kimsem yok diye de tedaviyi bıraktım mecburen. Oğlumu bırakabileceğim kimsem yok, hastahaneye de götürmek istemiyorum onu. Bu ay umutsuzluk çöktü artık üstüme. Normalde takmıyordum ama bu ay psikolojim bozuldu artık galiba. İnancım kalmadı gebe kalacağıma dair. Yumurtlama oluyor, düzenli değerlendiriyoruz ,eşimin problemi yok. Ben pco luyum ama adetim çok düzenli. Belki de olmaması gerekiyor diye düşünüyorum artık. Bilmiyorum inşallah olur. Umut kesmek de mantıklı değil ama. Kalmadı artık umudum. İnşallah hepimiz iyi haberler alırız.

canım ben 3 yıllık evliyim ilk sene bebeğimiz olmadı hormon testi verdim ve süt hormonum yüksek çıktı o değer düşmeden hamile kalamazsın dedi ilaca başladım bitmeye yakın hamile olduğumu öğrendim hemen ilacı içerken hamile kaldığım için yan etkileri bebeğime geçmiş bağırsakları ve karaciğeri dışarıdaydı ve 6 aylık hamile ikan kaybettik kalbi durdu. sana diyeceğim hamile kalamıyorum vs. böyle şeyleri hiç düşünme çok takarsan da olmuyor rabbime kalmış sen içini ferah tut en kısa zamanda hamile kalırsın inşllah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Yok

Bende 18 yaşımda evlendim 1 sene oldu evleneli
Canım eğer yoksa insaAllah idrar yolu enfeksiyonu yoktur sizde. Yoksa muhakak bir belirtisi olurdu en belirgin olanı da idrar yolu yanması

Back