Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Bir türlü gebe kalamayanlar toplansın
- Konu Sahibi mavi_lik
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Ekim 2020
- 802
- 828
- 33
Herkesin bünyesi aynı olacak diye bişi yok canım sen kendini böyle karamsarlığa vurma.Selamlar,
Gebe kalmak isteyip de gebe kalamayanlar, süreçle ilgili neler yaşadıklarını paylaşabilir mi?
Bazıları çok basit bir şekilde gebe kalıyorken, neden ben bu kadar zorlu bir yoldan geçiyorum diyen herkesin yorumlarını görmek dinlemek isteriz.
Belkide kimi şeyler sen de vardır da o bahsettiğin insanlar da yoktur
- 3 Ocak 2021
- 377
- 169
- 53
1,5 yıldan fazla oldu uğraşalı, bende pco var ama yumurta geliştirebiliyorum
Neler neler yaptım bebek olsun diye... Hayıt suyu mu içmedim, soğan kürü mü yapmadım...
Önce diyet ve günde 10bin adım yürüyüş ile 12 kg verdim. Adet döngüm 42 günden 30-35 gün arasına düştü.
Sigara kullanmayı bırakalı 7 ay oldu.
Bol bol su içip, sağlıklı besleniyorum elimden geldiğince.
Kendi bedenimi sağlıkli hale getirdiğime inandığımda doktora gittim, hala neden olmuyor diye...
3 ay femara+ovitrelle çatlama iğnesi ile yumurta takibi yaparak denedik, olmadı...
artık son bi rahim filmi çektirme işi kaldı, eğer bu ay da hamile kalamazsam rahim filmi çektirmek için gideceğim...
Neler neler yaptım bebek olsun diye... Hayıt suyu mu içmedim, soğan kürü mü yapmadım...
Önce diyet ve günde 10bin adım yürüyüş ile 12 kg verdim. Adet döngüm 42 günden 30-35 gün arasına düştü.
Kendi bedenimi sağlıkli hale getirdiğime inandığımda doktora gittim, hala neden olmuyor diye...
3 ay femara+ovitrelle çatlama iğnesi ile yumurta takibi yaparak denedik, olmadı...
artık son bi rahim filmi çektirme işi kaldı, eğer bu ay da hamile kalamazsam rahim filmi çektirmek için gideceğim...
Ben de 1,5 yıl evliyim 6 aydır tedavi görüyorum bu ayfem araya başladım küstüm fazla büyüdüğü için bu ay Çatlatma iğnesini yapamadım önümüzdeki aya aldık 2 tane Yumurtam gelişmişti önceden Klomen kullandım folik asit kullandım işe yaramadı bu femaraya geçtim çatlatma iğnesi olacaktım Doktorum yumurtamın fazla büyüdüğünü Eğer çatlatma iğnesi yaparsam kanama oluşacağını söyledi iki tane Yumurtam oluştu için öbür Yumurtam tutmuş herhalde hamile olduğunu öğrendim bu ay çok mutluyum Rabb'im herkese nasip etsin Hiç umudum kalmamıştı pes etmiştim1,5 yıldan fazla oldu uğraşalı, bende pco var ama yumurta geliştirebiliyorum
- 23 Kasım 2020
- 2.060
- 3.059
- 83
Canım ben beşinci aya basacam ilk aydan beri bebek istiyoruz ama olmuyır takdiri ilahi Allah ne zaman ol derse oluverir. Benim enfeksiyon var o engelliyor heraldeSelamlar,
Gebe kalmak isteyip de gebe kalamayanlar, süreçle ilgili neler yaşadıklarını paylaşabilir mi?
Bazıları çok basit bir şekilde gebe kalıyorken, neden ben bu kadar zorlu bir yoldan geçiyorum diyen herkesin yorumlarını görmek dinlemek isteriz.
enfeksiyonunz var ya aşırı sık tuvalete çıkıp yanma oluyor mu sizdeCanım ben beşinci aya basacam ilk aydan beri bebek istiyoruz ama olmuyır takdiri ilahi Allah ne zaman ol derse oluverir. Benim enfeksiyon var o engelliyor heralde
Bakar mısınız bunaSelamlar,
Eklentiler
- 19 Şubat 2020
- 5.342
- 2.903
- 123
- 40
- 23 Kasım 2020
- 2.060
- 3.059
- 83
Canım sık sık tuvalarte sıkma az miktarda yapma yanma bel ve kasık ağrısı idrar yapsrken kan olması heps oldu kaç sefer doktora gittim ilaç kullamıyorum geçiyor tekrar baslıyor. En son ürolojiye gittim bir hafta iğne yaptım. Arkasından 4 gün sonra adet oldum dün yani hafif yanmalarım var hala buna da şükür yanma olduğunda ben acillik oluyorum Rabbim düşmanıma bile vermesinenfeksiyonunz var ya aşırı sık tuvalete çıkıp yanma oluyor mu sizde
- 5 Ağustos 2020
- 694
- 240
- 23
- 23
Ne enfeksiyonunuz var acaba doktorda bana hepatit olabilir dedi enfeksiyon hastalıklarına görünün dediCanım ben beşinci aya basacam ilk aydan beri bebek istiyoruz ama olmuyır takdiri ilahi Allah ne zaman ol derse oluverir. Benim enfeksiyon var o engelliyor heralde
Ben de yeni hamile olduğumu öğrendim ondan önce enfeksiyonum vardı benim d aynı sizin gibi İlkinde hafif kanamam olmuştu korktum gittim doktora enfeksiyonum var dedi pembemsi bir renk böyle Ondan sonra zaten hamile olduğumu öğrendim çarşamba günü kontrolüm var kese için görmeye gideceğim bununla doktoruma söyleyeceğim enfeksiyonum olduğunu çok aşırı tuvalete çıkıyorum azar azar yapıp geliyorum ve yanma oluyorCanım sık sık tuvalarte sıkma az miktarda yapma yanma bel ve kasık ağrısı idrar yapsrken kan olması heps oldu kaç sefer doktora gittim ilaç kullamıyorum geçiyor tekrar baslıyor. En son ürolojiye gittim bir hafta iğne yaptım. Arkasından 4 gün sonra adet oldum dün yani hafif yanmalarım var hala buna da şükür yanma olduğunda ben acillik oluyorum Rabbim düşmanıma bile vermesin
- 23 Kasım 2020
- 2.060
- 3.059
- 83
İdrar yolu emfeksiyonu canımNe enfeksiyonunuz var acaba doktorda bana hepatit olabilir dedi enfeksiyon hastalıklarına görünün dedi
- 5 Ağustos 2020
- 694
- 240
- 23
- 23
Hım bende gidicem bakalım varmı bişeyim diye belki yanlışta çıkmış olabilir dedi ama hayırlısıİdrar yolu emfeksiyonu canım
- 23 Kasım 2020
- 2.060
- 3.059
- 83
Ahh canım ya çok geçmiş olsun aman aman çok dikkat et asssla üşütme kendini ayaklarını sıcak tut. Korkutmak istemem seni ama ileri derecede enfeksiyonlar Allllah korusun!.. Düşükle sonuçlanabiliyor sakın sakın ha dikkat et lütfenBen de yeni hamile olduğumu öğrendim ondan önce enfeksiyonum vardı benim d aynı sizin gibi İlkinde hafif kanamam olmuştu korktum gittim doktora enfeksiyonum var dedi pembemsi bir renk böyle Ondan sonra zaten hamile olduğumu öğrendim çarşamba günü kontrolüm var kese için görmeye gideceğim bununla doktoruma söyleyeceğim enfeksiyonum olduğunu çok aşırı tuvalete çıkıyorum azar azar yapıp geliyorum ve yanma oluyor
- 23 Kasım 2020
- 2.060
- 3.059
- 83
Belirttiğim belirtiler var mı sizde geçmiş olsun bu aradaHım bende gidicem bakalım varmı bişeyim diye belki yanlışta çıkmış olabilir dedi ama hayırlısı
- 23 Kasım 2020
- 2.060
- 3.059
- 83
Rabbim bebeği gördürsün insaAllah selametle kucagına almayı nasip etsinBen de yeni hamile olduğumu öğrendim ondan önce enfeksiyonum vardı benim d aynı sizin gibi İlkinde hafif kanamam olmuştu korktum gittim doktora enfeksiyonum var dedi pembemsi bir renk böyle Ondan sonra zaten hamile olduğumu öğrendim çarşamba günü kontrolüm var kese için görmeye gideceğim bununla doktoruma söyleyeceğim enfeksiyonum olduğunu çok aşırı tuvalete çıkıyorum azar azar yapıp geliyorum ve yanma oluyor
Ne mutlu sana Hic stres yapmis miydin Ya da cokca dusundun mu bebek isini Son olarak yas kac acaba?Ben de 1,5 yıl evliyim 6 aydır tedavi görüyorum bu ayfem araya başladım küstüm fazla büyüdüğü için bu ay Çatlatma iğnesini yapamadım önümüzdeki aya aldık 2 tane Yumurtam gelişmişti önceden Klomen kullandım folik asit kullandım işe yaramadı bu femaraya geçtim çatlatma iğnesi olacaktım Doktorum yumurtamın fazla büyüdüğünü Eğer çatlatma iğnesi yaparsam kanama oluşacağını söyledi iki tane Yumurtam oluştu için öbür Yumurtam tutmuş herhalde hamile olduğunu öğrendim bu ay çok mutluyum Rabb'im herkese nasip etsin Hiç umudum kalmamıştı pes etmiştim