En çok denediğim şeydi sarımsak maalesef etki etmedi.Sarımsak
Traş edince kaş çok düzensiz çıkıyor demişlerdi o yüzden onu hiç denedimO kısmı traş et ve badem yağı sür çıktıkça tekrar traş et iyice kalın çıkana kadar. Yani ben öyle yaptım bayağı da işe yaradı. Kaşlarımı da hiç iple cımbızla almam zaten hep jiletle alırım
Ah şu kuaförlerbenim de sol kasimin uc kismini kuaforun biri alma dedigim halde aldi. küstü kasim cikmiyor dogru duzgun
Sadece o kısmı traş et zatenEn çok denediğim şeydi sarımsak maalesef etki etmedi.
Traş edince kaş çok düzensiz çıkıyor demişlerdi o yüzden onu hiç denedim
ya bir de "alma" dedigim halde.Ah şu kuaförlerbenimde sağ kavis
Benim kaşımı mahveden kadın da sonraki gittiğimde yoktu olan benim kaşa oldu,kendi kaşları da ip gibiydi kendine benzetmek istedi sanırım.ya bir de "alma" dedigim halde.
tam istedigim gibi alan bir kiz bulmuştum sonradan da terketti gitti buralari
sonra biri bana akil verdi "kuafore diil kas tasarim uzmanina git" diye.. semtimdeki kas tasarim uzmanina gidiyorum. kuaforlere gore daha iyi aliyor.
Badem yağını düzenli şekilde kullanacağım üşenmeden artık...Ben de badem yağıyla kurtuldum. Ciddi bir vitamin eksikliği yaşadım ve kaşlarım dökülmüştü bu sebeple. Yıllarca düzelmedi kaşım fakat geçen senelerde gittiğim bir kuaförün tavsiyesi üzerine badem yağı kullanmaya başladım. Güvendiğiniz bir aktardan küçük bir şişe alın. Ben her gece uyumadan önce kulak çubuğu yardımıyla kaşıma (dolmasını istediğim yerlere özellikle) sürdüm. Aynen kalemle çizer gibi kaşım şeklinde sürdüm yani. Düzenli kullandım ve kısa sürede kaşlarım o kadar güzel oldu ki. Fakat bu sürede biraz dişinizi sıkıp kaş kalemi, kaş rimeli vs sürmemeye çalışım çok mecbur kalmadıkça.
fesatsülin, anladik kendi kaslari yok, ne istiyorlar guzelim yay gibi kaslarimizDanBenim kaşımı mahveden kadın da sonraki gittiğimde yoktu olan benim kaşa oldu,kendi kaşları da ip gibiydi kendine benzetmek istedi sanırım.
Arkonun tipteki yeşil kremini de tavsiye ediyorlar aslında,ama sanırım benim daha güçlü şeylere ihtiyacım var badem yağı,karanfil gibi olmazsa hepsini tek tek denerim artık.Benim küsen kaşlarımı vazelin ve nivea yağlı krem çıkarttı
Gece vazelin sürüp yatıyordum sabah yıkadıktan sonra nivea kremle masaj yapıp kaş wax'ından sürüyordum.
Bir kez aldırdım ondan sonra bu dediklerimi uyguladım 15-20 güne bayağı doldu, sonra şekil verdirdim şuan biraz çıkmış durumda hala uyguluyorum 15 güne falan tamamen düzelir.
Toplam 1.5 ayda falan düzeltmiş oldum kaşlarımı.
Tavsiye ederim.
Badem yağının tatlı olmasına dikkat et ve sahtesini alma bir işe yaramıyor yoksa.Arkonun tipteki yeşil kremini de tavsiye ediyorlar aslında,ama sanırım benim daha güçlü şeylere ihtiyacım var badem yağı,karanfil gibi olmazsa hepsini tek tek denerim artık.
Rica ederimmEsmer değilim tenim beyaz ama kaşlarım kömür gibidenedim cidden siyah kaş kaleminden daha iyi oldu teşekkür ederim :)