Bir türlü çıkmayan kaş

Ben de badem yağıyla kurtuldum. Ciddi bir vitamin eksikliği yaşadım ve kaşlarım dökülmüştü bu sebeple. Yıllarca düzelmedi kaşım fakat geçen senelerde gittiğim bir kuaförün tavsiyesi üzerine badem yağı kullanmaya başladım. Güvendiğiniz bir aktardan küçük bir şişe alın. Ben her gece uyumadan önce kulak çubuğu yardımıyla kaşıma (dolmasını istediğim yerlere özellikle) sürdüm. Aynen kalemle çizer gibi kaşım şeklinde sürdüm yani. Düzenli kullandım ve kısa sürede kaşlarım o kadar güzel oldu ki. Fakat bu sürede biraz dişinizi sıkıp kaş kalemi, kaş rimeli vs sürmemeye çalışım çok mecbur kalmadıkça.

Benim kaşımı mahveden kadın da sonraki gittiğimde yoktu olan benim kaşa oldu,kendi kaşları da ip gibiydi kendine benzetmek istedi sanırım.

Badem yağını düzenli şekilde kullanacağım üşenmeden artık...

Benim küsen kaşlarımı vazelin ve nivea yağlı krem çıkarttı
Gece vazelin sürüp yatıyordum sabah yıkadıktan sonra nivea kremle masaj yapıp kaş wax'ından sürüyordum.
Bir kez aldırdım ondan sonra bu dediklerimi uyguladım 15-20 güne bayağı doldu, sonra şekil verdirdim şuan biraz çıkmış durumda hala uyguluyorum 15 güne falan tamamen düzelir.
Toplam 1.5 ayda falan düzeltmiş oldum kaşlarımı.
Tavsiye ederim.

Arkonun tipteki yeşil kremini de tavsiye ediyorlar aslında,ama sanırım benim daha güçlü şeylere ihtiyacım var badem yağı,karanfil gibi olmazsa hepsini tek tek denerim artık.

Arkonun tipteki yeşil kremini de tavsiye ediyorlar aslında,ama sanırım benim daha güçlü şeylere ihtiyacım var badem yağı,karanfil gibi olmazsa hepsini tek tek denerim artık.
Badem yağının tatlı olmasına dikkat et ve sahtesini alma bir işe yaramıyor yoksa.
Kaşlarımı bi ara jilete vurduğumda çıkana kadar baden yağını kullanmıştımhatta içine de sarımsak rendelemiştim.
İşe yaramıştı alına alına yine inceldi.

Merhaba canım benimde kaslarim döküldü farmasiyi önerdiler bende satısına basladım istersen gönderebilirim kuaföüm bils onu önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…