Bunu ilk defa duydum,doğal olarak boya da vermiş oluyor yaniKaranfil
Ocakta ucunu biraz ısıt ve kaşlarına sür kaş kalemi gibi etki ediyor ve küsen kaş köklerine faydasi oluyor
Ama sürdüğünde kaşlarını cok karartirsa akşam yatarken yap dişari çıkarken falan değilde
Hint kınası mı acaba? Bunu da denerim teşekkürlerBir tanıdığım özel bir kınayla kaşlarını doldurtmuştu uzun sürede kalıcıymış hem çok doğal duruyodu hem diğer yöntemlere göre daha ucuz sanırım onu bi araştır derim
Hint kınası mı acaba? Bunu da denerim teşekkürler
Çok sevinirim,iyi bayramlar :)Rica ederim canım
Tam olarak bilmiyorum kına demişti ama sorup öğrenince bilgilendiririm seni
Mutlu bayramlar
Bunu hemen deneyeceğim,teşekkürler umarım uzun vadede de sonuç alırımKaranfil diyorum ben kesinlikle. Kaş doldurmak icin surdugunuz far, kalem bunlar da kasa zarar verip dokuyor. Karanfil hem renk veriyor hem besliyor ve siz esmermişsiniz kasinizi direkt karanfille doldurun. Ucundaki tomurcugu cakmakla isitiyorsunuz kasinizi boyuyorsunuz ayni siyah kalem gibi.
Ben cok beyaz tenliyim kaslarim da sari gibi o yuzden sadece gece uyguluyordum ama oda arkadasim esmerdi o hep karanfille boyar cikardi
Açıkçası çok düzenli kullanmadım yüzünle çok oynuyorum elim sürekli kaşıma gidiyor yağ olunca sinir oluyordum bir de sabırsızım sanırımBadem yağı düzenli kullanımda benim kaş olmayan yerlerimde kaş çıkarttı. Her gece üşenmeden badem yagı sürerdim kaşlarıma. İncecik kaslarım vardı tam istediğim gibi kalınlaştı. Düzenli olarak kullandınız mı
Onu duymuştum fakat bende denemedim,bu da aklımda olsun.Terramycin göz merhemi de uygulayabilirsin. Denemedim ama kullanıp memnun olanlar var. Netten bir araştır istersen.
Aynen doğal boya ,Bunu ilk defa duydum,doğal olarak boya da vermiş oluyor yani
Kaşlarım zaten siyah ve gür biri seyrek diğeri kapkara tuhaf görünüyor.
Esmer değilim tenim beyaz ama kaşlarım kömür gibiAynen doğal boya ,
Esmersen hiç sıkıntı olmaz zaten denemeni tavsiye ederim umarım faydası olur