- 24 Nisan 2015
- 6.892
- 7.081
- Konu Sahibi gulendam_34
Girin gogole a bakın desem bir ton otel var ki ben oralı sayılırım otelde kalmıyorum erdek te yazlığımız var ama illa bir isim dersenizöneri alayım o halde.. please
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Girin gogole a bakın desem bir ton otel var ki ben oralı sayılırım otelde kalmıyorum erdek te yazlığımız var ama illa bir isim dersenizöneri alayım o halde.. please
teşekkür ederim.. buna hiç rastlamadımGirin gogole a bakın desem bir ton otel var ki ben oralı sayılırım otelde kalmıyorum erdek te yazlığımız var ama illa bir isim derseniz
Erdek Agrigento Resort Hotel
olabilir.
teşekkür ederim.. buna hiç rastlamadım
Antalya uzak diye istemiyordum benEts tur puanı 5 civari TripAdvisor puanı 6 civari
Antalya bölgesinde elinizi çarpsaniz 7 üzeri denk gelir.
Antalya uzak diye istemiyordum ben
otobüsle çok sürer perişan oluruz diye
turlar ile ne kadar sürer bilmiyorum.. araştıracağım
tur bana da sanki normal otobüs saatinden çok daha uzar gibime geliyorGenelde sabah 7 8 civari orada oluyorsunuz fakat turlar ile yemek saati ayarlamasi yapılıyor ve çok oyalaniyor. Ben 1 kez tercih edip normal otobüse dönmüştüm
Ne ucak ne araba sıfır sorumluluk ile en kolayı otobüs geliyor bize.
Birde ben turist ile tatil seviyorum. Kimse ilgilenmiyor yan bakmıyor.
teşekkürlerGirin gogole a bakın desem bir ton otel var ki ben oralı sayılırım otelde kalmıyorum erdek te yazlığımız var ama illa bir isim derseniz
Erdek Agrigento Resort Hotel
olabilir.