Bir türlü bulamadım bdv ablaları yardımcı olur dedim :)

Karlidaglar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
348
348
103
1 yıllık ilişkim var gecen yıl cok yeniydik bilmiyordum sadece kuru kuru kutladım dogum gününü ama bu sene güzel bi sürpriz yapmak istiyorum da beynim durdu resmen İstanbul'da yaşıyorum para konusunda da sıkıntım yok sizce ne yapmalıyım bana yardımcı olun lutfen

Hediye almak istiyorum birde basit olmaz mı ya? Kafam çok karışık bana yardım edin lütfen

Hediye için sevgililere özel hediye yapan siteler var oralardan yardım alabilirsin. Bir de sevgilinin zevkleri cok onemli. Bazen bir maç bileti her seyden tatli gelir;-)

Pole direği al canım. Burda hep söylüyorum ama kimse almıyo

Çık sokağa al eline kamera rica et 20 40 kişiden.
İyiki doğdun x bussra1seni seviyor desinler
Güzel bir slayt hazırla onlardan gosterebilcrn bir yerde ol.
Yada ugrasamam dersen saat idealdir
İlgisine göre fotoğraf makinesi falanda olabilir

Cok guzel bir fikir♡♡

Aslında böyle bir şey düşünüyorum ama sinema salonu kapatıp izletsem diyorum video çeken sitelerden yardım almak istiyorum da güvenemiyorum var mı bilginiz bu konuda

Aslında böyle bir şey düşünüyorum ama sinema salonu kapatıp izletsem diyorum video çeken sitelerden yardım almak istiyorum da güvenemiyorum var mı bilginiz bu konuda
Maalesef bir bilgim yok sadece fikir var;-)

Biz esimle sevgiliyken güzel kapaklı bir defter almistim bizim tanisma hikayemizi masalvari bir tarzda yazmistim kucuk bir ask hikayesi yani ama bize ozel butun ayrintilariyla cok mutlu olmustu

Biraz bilgi vermeniz lazım, yaş, okul- iş , zevkler, her erkeğe aynı hediye olmaz. Mesela hilalcikk in hediyesi çok tatlı ama odunsu bi erkek gülebilirdi ona. Bana tekne turu,saat, parfüm gibi şeyler ilk akla gelen şeyler olduğu için çok sıradan ve özensiz geliyor. Yanlış anlaşılmasın benim zevkim tabi..

önerebileceklerim

- Zevkine göre maç, Konser bileti,(2 kişilik)
- Gitmek istediği bir şehire/ülkeye günü birlik tur. veya bi kaç günlük size nasıl uygunsa
-İmzali kitap,
-Ona olan hislerinizi anlattığınız ve ya şiirler yazdığınız bir defter
-Sevdiğini bildiğiniz abur cuburlar da dahil olmak üzere , CD , Kitap , biblo vs gibi küçük küçük şeylerden hazırladığınız bir kutu olabilir. içinde notlar da olabilir.
-Elinizle yaptığınız pasta
olabilir.
Ama biraz bilgi sahibi olsak daha parlak şeyler çıkabilir. Pintereste bakabilirsiniz değişik fikirler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…