- 15 Mayıs 2016
- 348
- 348
- 103
- Konu Sahibi Karlidaglar
-
Pole direği al canım. Burda hep söylüyorum ama kimse almıyo1 yıllık ilişkim var gecen yıl cok yeniydik bilmiyordum sadece kuru kuru kutladım dogum gününü ama bu sene güzel bi sürpriz yapmak istiyorum da beynim durdu resmenİstanbul'da yaşıyorum para konusunda da sıkıntım yok sizce ne yapmalıyım bana yardımcı olun lutfen
Biliyorum çok oluyorum ama o siteleri de beğenmiyorum kiHediye için sevgililere özel hediye yapan siteler var oralardan yardım alabilirsin. Bir de sevgilinin zevkleri cok onemli. Bazen bir maç bileti her seyden tatli gelir;-)
O zaman bu gece otur erkek arkadaşının begenilerini gözden geçir ona göre bir şey yap.Biliyorum çok oluyorum ama o siteleri de beğenmiyorum ki
Ne olduğunu bilmiyordum da baktım oda yorumunuz gibi gereksiz :)Pole direği al canım. Burda hep söylüyorum ama kimse almıyo
Cok guzel bir fikir♡♡Çık sokağa al eline kamera rica et 20 40 kişiden.
İyiki doğdun x bussra1seni seviyor desinler
Güzel bir slayt hazırla onlardan gosterebilcrn bir yerde ol.
Yada ugrasamam dersen saat idealdir
İlgisine göre fotoğraf makinesi falanda olabilir
Teşekkür ederimO zaman bu gece otur erkek arkadaşının begenilerini gözden geçir ona göre bir şey yap.
Aslında böyle bir şey düşünüyorum ama sinema salonu kapatıp izletsem diyorum video çeken sitelerden yardım almak istiyorum da güvenemiyorum var mı bilginiz bu konudaÇık sokağa al eline kamera rica et 20 40 kişiden.
İyiki doğdun x bussra1seni seviyor desinler
Güzel bir slayt hazırla onlardan gosterebilcrn bir yerde ol.
Yada ugrasamam dersen saat idealdir
İlgisine göre fotoğraf makinesi falanda olabilir
Saati var takıyo farklı bir şey olsa daha iyi olmaz mıSaat al arkasina yazi yazdir
Cok guzel bir fikir♡♡
Maalesef bir bilgim yok sadece fikir var;-)Aslında böyle bir şey düşünüyorum ama sinema salonu kapatıp izletsem diyorum video çeken sitelerden yardım almak istiyorum da güvenemiyorum var mı bilginiz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?