bir türlü atamıyorum bunu üzerimden.

Birkadinvebiranne

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
6.169
813
373
Meltem hanım merhaba, öncelikle çok teşekkürler yardımlarınızı esirgemiyorsunuz.

Benim 2 yaşında bir kızım var. Doğduğu günden itibaren, ben uykuya dalmadan kısa süre önce, sanki bebeğimin çok uzun zamandır altını almamışım ve pişik olacakmış kaygısını taşıyorum ve istem dışı bebeğime yöneliyorum. Daha sonra hayal meyal hatırlıyorum, çok kez pijamasını çıkarttım. Ve dün gecede yine aynı şekilde bebeğimin altını açtım bebeğimin uyanıp ağlamasıyla kendime geldim.
Ve belirteyim bebeğim hiç pişik olmadı. Bense uyur gezerim, çok sık olmasa da bazı geceler konuşuyormuşum veya kalkıyormuşum.

Bunu bir türlü bilinçaltımdan atamıyorum her ne kadar uyumadan önce kendime telkinler versem de olmuyor. Artık bunun bebeğimi de rahatsız edebileceğini onun psikoljisini etkileyeceğini düşünüyorum.
Lütfen bana da yol gösterin.
Şimdiden çok teşekkürler.

Saygılar, Sevgiler.

Lütfen yakınınızda bulunan ve uyku bozuklukları konusunda uzmanlaşmış bir psikiyatra başvurunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…