- 13 Şubat 2017
- 85
- 34
- 38
- 35
- Konu Sahibi umitvar olmak
-
Genital bölgeme ağda yapamıyorum çok acıyor dayanamıyorum. Alışırım dedim ama yok nafile. Normalde makinenin tıraş başlığını kullanıyorum ama ağda gibi tertemiz olmuyor. Yarın da kadın doğum doktoruna gidicem kızlar jilet yapıp gitsem olur mu yarım yamalak kaldı. Doktora jiletle temizleyip giden var mı?
Ben de böyle yapıyorumBende sizin gibiydim ve cam sakizini alip elimle tek tek çekmeye başladım ve inanın alistim
Normal ağdayı sürdüm tek tek çektim ama çok acıyınca bıraktım. Cesaretimi toplarsam akşam bi daha denicem. Çam sakızıyla çekince daha mı az acıyorBende sizin gibiydim ve cam sakizini alip elimle tek tek çekmeye başladım ve inanın alistim
Sonrada limon suyu tuz karışımı sür bakalım dayanabilecekmisinNormal ağdayı sürdüm tek tek çektim ama çok acıyınca bıraktım. Cesaretimi toplarsam akşam bi daha denicem. Çam sakızıyla çekince daha mı az acıyor
Evet bekarım büyük ihtimalle ultrason isteyecek o da üstten yapılıyor ama bazen alttan da bakıyormuş mantar falan var mı diyeBu arada kadin doguma gidince eğer evli değil veya bir ilişki yasamadiysaniz direk genital bolgenize bakmaz,ultrason yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?