Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraf kalitesi biraz düşmüş yazısız da atayım, kaliteli yükleyemiyorum fotoyu bozuluyor yükleyinceTestlerin adını fotoğrafa yazdım hanımlar sizce ihtimal var mıdır silik bir çizgi çıktı kaset testte :) adetime 1 gün var
Bence vaarrFotoğraf kalitesi biraz düşmüş yazısız da atayım, kaliteli yükleyemiyorum fotoyu bozuluyor yükleyinceEki Görüntüle 3568648
Ay çok heyecanlandım kan bugün mü vermeliyim yoksa bir kaç gün beklemeli miyim sizce eğer gerçekse ilk gebeliğim olcakBence vaarr![]()
Bugün hemen verebilirsiniz eğer zaten testlerde çıktıysa kanda her türlü çıkar çünkü hcg hormonu önce kana daha sonra idrara karışıyor. Bana da haber verin mutlakaAy çok heyecanlandım kan bugün mü vermeliyim yoksa bir kaç gün beklemeli miyim sizce eğer gerçekse ilk gebeliğim olcak![]()
Gittim ama acilden beta bakamıyoruz dediler geri döndümBugün hemen verebilirsiniz eğer zaten testlerde çıktıysa kanda her türlü çıkar çünkü hcg hormonu önce kana daha sonra idrara karışıyor. Bana da haber verin mutlaka![]()
Merhaba bence de varrGittim ama acilden beta bakamıyoruz dediler geri döndümyarında memlekete gidiyorum orda baktırcam herhalde mecbur sonucu öğrenince olumlu olumsuz yazacağım
Allah allah bakılıyor aslında ama direkt beta olarak gitmemelisiniz. Herhangi bir şikayet üzerine gidip hamile misiniz sorusuna bilmiyorum şüphem de var olabilir derseniz otomatikmen bakılıyor beta da öyle biliyorum ben hiç acilden baktırmadım. Bekleyin dicem sağlık ocaklarını ama diğer pazartesine kadar daha çok varr beklemek çok zorGittim ama acilden beta bakamıyoruz dediler geri döndümyarında memlekete gidiyorum orda baktırcam herhalde mecbur sonucu öğrenince olumlu olumsuz yazacağım
Merhaba. Artımed teste güven olmuyor diyorlar ama ötekinde de çizgi görüyorum ben. Var bence. Ben de reglime 1 gün kala test yapıp öğrenmiştim. Kan verin benceTestlerin adını fotoğrafa yazdım hanımlar sizce ihtimal var mıdır silik bir çizgi çıktı kaset testte :) adetime 1 gün var
Merhaba. Artımed teste güven olmuyor diyorlar ama ötekinde de çizgi görüyorum ben. Var bence. Ben de reglime 1 gün kala test yapıp öğrenmiştim. Kan verin bence![]()
Yumurtlama tam gününü hesaplamadım ama telefonda ki uygulamaya göre 2 hafta geçti. Yarın adet olmam lazım normalde. 7 aydır çocuk olmadığı için doktora gitmiştim bana combinol isimli inositol vermişti 1 aydır kullanıyordum,Merhaba bence de varrymtlamdan kaç gün geçti... Kan sonucunu aldınız mı
Allah allah bakılıyor aslında ama direkt beta olarak gitmemelisiniz. Herhangi bir şikayet üzerine gidip hamile misiniz sorusuna bilmiyorum şüphem de var olabilir derseniz otomatikmen bakılıyor beta da öyle biliyorum ben hiç acilden baktırmadım. Bekleyin dicem sağlık ocaklarını ama diğer pazartesine kadar daha çok varr beklemek çok zor
Kan testi verebildiniz mi acaba? Sonuç ne oldu?Yumurtlama tam gününü hesaplamadım ama telefonda ki uygulamaya göre 2 hafta geçti. Yarın adet olmam lazım normalde. 7 aydır çocuk olmadığı için doktora gitmiştim bana combinol isimli inositol vermişti 1 aydır kullanıyordum,
Biraz afedersiniz ama köhne bir ilçede oturuyorum hastanesi sağlık ocağına benziyor o yüzden bakmadılar diye düşünüyorum yarın merkez hastanesine gidip baktıracağım inşallah buraya güncelleyecğim sonucum
Kan testi verebildiniz mi acaba? Sonuç ne oldu?
Bugün hemen verebilirsiniz eğer zaten testlerde çıktıysa kanda her türlü çıkar çünkü hcg hormonu önce kana daha sonra idrara karışıyor. Bana da haber verin mutlaka![]()
Merhaba bence de varrymtlamdan kaç gün geçti... Kan sonucunu aldınız mı
Merhaba. Artımed teste güven olmuyor diyorlar ama ötekinde de çizgi görüyorum ben. Var bence. Ben de reglime 1 gün kala test yapıp öğrenmiştim. Kan verin bence![]()
Hayırlı olsunnEvet kan testi verdim gebeyim :) rabbim isteyen herkese nasip etsin cevap yazan arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim![]()
Peki silikmi görünüyordu? Benimde o şekilde bir testim var bugün yaptım. Bat yarın.Merhaba. Artımed teste güven olmuyor diyorlar ama ötekinde de çizgi görüyorum ben. Var bence. Ben de reglime 1 gün kala test yapıp öğrenmiştim. Kan verin bence![]()
Hayırlı olsun. Benimkisi de bugün sizin kaset testiniz gibi çıkmış. Bat yarın. Bu sabah yaptım. inşAllah güzel haberler alırım sizdeki gibiEvet kan testi verdim gebeyim :) rabbim isteyen herkese nasip etsin cevap yazan arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim![]()
Benim böyle Silik gözüküyordu bence bir kan verinPeki silikmi görünüyordu? Benimde o şekilde bir testim var bugün yaptım. Bat yarın.Eki Görüntüle 3569696
Maşallah Rabbim hayırla tamamına erdirsinEvet kan testi verdim gebeyim :) rabbim isteyen herkese nasip etsin cevap yazan arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim![]()
Çok sevindiimm hadi hayırlı olsunEvet kan testi verdim gebeyim :) rabbim isteyen herkese nasip etsin cevap yazan arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim![]()