- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.442
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Açıkçası öyle her istedikleri kolaylıkla olsun istemiyorum
Eşim ailem ailem diye beni hep üzdüğü için ben de benim ailem de değerli
bunu anlasın nasılmış ailelerin evliliğe müdahale etmesi anlasın istedim
arayın izin alın dedim. Çünkü annem hiç istemiyor gitmemi
Çünkü orada bir ay kaldım diye bu bütün sorunları yaşadık..
eşimin annemi arayıp gönlünü alması gerekmez mi bana haksızlık edildi
eşim çıkıp da savunmadı seyirci kaldı ben ailesini aramıyorum diye
o da bana inat annemi aramıyor benim ailem ona bi haksızlık yapmadı
.. Şimdi her şeyi unutmam isteniyor..
Çok kızdı ne yapmaya çalışıyorsun soğuk konuşuyorsun kadınla beni delirtme
Sen benim karımsın gel diyorsam geleceksin diye saydı da saydı
ara hemen annemi dedi. Kimseyi aramıyorum dedim ara annemden izin al biliyosun
anneler değerlidir dedim delirdi.. Sonuç yine düşman gibi olduk
Ne yapacağımı şaşırdım annem ayrı kızıyor çok kıymet mi veriyolar da
çağrıyolar seni diye. Eşime de ayrı kızıyor..
Ben hep aynı yere dönüp duruyoruz diye deliriyorum.
Ben artık onun ailesiyle düzelmek falan istemiyorum eşimle iyi olayım yeter
diye düşünüyorum. Ama zorla her şeyi düzeltecek..
Bana tavsiyeleriniz var mı kızlar?:26:
Sen de herseyi unutma, kocana unutmus gibi yap. Soguk konusmussun mesela, niye soguk konusuosun dediinde sen de size oyle gelmis annecigim dersin ayni uyuzluguna devam edersin.
Simdi olay anne aradi, ama es simariklik yapti oldu. Kardesi sana bagirdiginda ya da annesi, senin de onlara bagirmanda bir sorun yok, bagir onlar bana bagirdi tabiki karsilik vericem dersin.
Ama bole gelin annemi arayin falan olmaz, cok cocuksu. Bir kere zaten annesini zorla telefona vermis sen aramamissin.
Git yanlarina, esin de gorsun ezildigini. Ama simariklik yapar gibi verme cevabini. Kadin senin anneni aramiyorsa annen de o kadini aramasin. Onemli olan damat annene nasil davraniyordur.
Ailesinin yaninda esine mazlumu oyna
canım annen ne alaka? sen çocuk musun da anneden izin alacaklar? bak haklı sebeplerin olabilir ama bu hiç olmamış..
sen evlisin,eşin zaten bir adım atmış,k.validen de öyle ama sen uzatılan eli geri çevirmişsin..
eğer evliliğiniz devam etsin istiyorsan sen de eşin de şu anneciliği bir kenara bırakacaksınız..siz artık bir ailesiniz.
maalesef üzgünüm ama eşin değişmeyecek.alttan alarak senı kandırmaya çalışmış ama beceremeyınce gerçek yuzunu ortaya dökmüş..şu yukarıdakı sözleriyle senın onun kafasındaki imajın belli
onun için kadın demek eş demek anneye itaat eden gel deyince gelen git deyince giden el pençe divan duran sofraya oturtulmayan hizmetçi modunda bir insan demek...
onun annesi çok yukarılarda ama sen o kadar değerli değilsin ve olmayacaksın belkide...
bu sen değil başkası da olsa böyle olacak çünkü bu bir zihniyet meselesı yetiştirme tarzı.Annesi onu öyle yetiştirmiş babasından öyle görmüş.
ne yapsan da eğitmen çok zor.yumuşak başlı olduğu kişi sadece ve sadece annesi onun dışındakiler onun için bir hiç
biri gelir biri gider ama bir anne bulunmaz mantığı ona iyi empoze edilmiş
ayrıca orada 2 gun kalsan sanıyormusun ki tatıle gideceksiniz yalan!
sadece senın o eve adımını attıracak amaç o.tatıl falan kandırmaca
karısını önemseyen eş alır karısını basar gider kimseyede suraya gidiyorum bunu yapıyorum demez
senınkı nıye bunun içine bile annesini karıştırıyor ki.
bu arada eşinle iyi olmak istiyorsan onun dediklerine uymaktan başka çaren yok yoksa biter bu evlilik seınki alttan alan bi tip değil
ya güdeceksin ya gideceksin yani...
evet genel olarak haklısınız.. Bu tavırları bana da değersiz hissettiriyor zaten..
Bu yüzden ayrılığı çok düşündüm.. ama anladığınız üzere ben evliliğimi ayrı yaşıyorum.
Evimizi kuramadık tayin yüzünden ve evli moduna giremedik bir türlü..
Üstelik evliliğimizin ilk zamanları en zor zamanları tartışmalarımızı evimiz olmadığından
ailelere yansıttık olaylar büyüdü.. Aklımda bunun acabası var aynı evde baş başa
nasıl olurduk görmeden ayrılsam pişman olur muyum diye bekliyorum..
Aslında dün akşamın üzerine arayıp telefonu annesine vermesi benim için iyi bir adımdı
Çünkü eşim küçük sensin sen aramalısın diyordu hep. Bense asla aramıycam annen arayacak
demiştim en azından bu konuda annesini şımartmamasına sevindim
Çünkü tatlım evliliğimin ilk zamanlarında balayından sonra bir ay orda kalmıştım vecanım annen ne alaka? sen çocuk musun da anneden izin alacaklar? bak haklı sebeplerin olabilir ama bu hiç olmamış..
sen evlisin,eşin zaten bir adım atmış,k.validen de öyle ama sen uzatılan eli geri çevirmişsin..
eğer evliliğiniz devam etsin istiyorsan sen de eşin de şu anneciliği bir kenara bırakacaksınız..siz artık bir ailesiniz.
ne zaman kendi evinizi kuracaksınız?
sanırım söz vermiş ama tutmuyormuş
birde kaç ayda evlendiniz flört etmediniz mi?
iyi de bu çekişme nereye kadar gidecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?