Sagolasin canimtamda sogan yemeyen kuzenım için nasıl ayrı börek yapabilirim diye düşünürken ne güzel bi fikirmiş bu böyle
ellerine saglık canım cok güzel gözküyo cidden başarılar
Cok tesekkur ederimEllerinize emeğinize sağlık çok güzel görünüyor lar Başarılar dilerim
Tesekkur ediyorumHarika olmuş ellerine sağlık hemen 1 tabak istiyorum en acilinden
Başarılar diliyorum yarışmada..
Tesekkur ediyorum
Swve seve ikram ederdim ne demek
Bu arada nasil anneanne ya inanamadim hep 35 yaslarinda bi izlenim olusmuatu bende
Ya boyle nicklere yorumlara gore az cok.insanda bi fikir olusuyor ya, ne guzel ruhumuz yaslanmasin yeter kiRica ederim çok beğendim cidden konu börek olunca dayanamıyorum zaten..
Yok yahu yaş oldu 54 artık,genç gözüküyorsam ne mutlu bana sağol arkadaşım
Ya boyle nicklere yorumlara gore az cok.insanda bi fikir olusuyor ya, ne guzel ruhumuz yaslanmasin yeter ki
Tesekkur ederim canim ins basarili olurumPattisli benim de favorimdirEllerinize sağlık, yarışmada başarılar.
Kesinlikle ya herkes mutlu anne mutluEllerinize sağlıktevafuk55 Bizim evdede kızım patatesli Sever ben peynirli. Sizinde yaptığınız gibi bende bazen böyle ortadan böler yarısına patates yarısına peynir koyarım Herkesin gönlü olsun,mutlu olsun afiyet olsun diye
Yarışmada başarılar
duydumEllerine emeğine sağlık canımPatatesli,peynirli farketmez ikisinede bayılırım.Muhteşem görünüyor Miu duymasın
Yarışmada bol şans diliyorum
Çıtır öğretmenim yemiştir
Kim demisÇıtır öğretmenim yemiştir
Miusssuumm sana da yapayim mi elcaazlarimlaEllerine sağlık kuzucuğum
çok şükür tüm arkadaşlarım hamarat
Tadina baktigini soyledi
Oyy tesekkur ederim canim bu ne guzel smile
Ben dedimKim demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?