- 30 Ocak 2013
- 29.375
- 43.877
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim canim tereyagi bu giruntuyu veriyirEllerine sağlık canım, nar gibi kızarmış böreğin![]()
Hamarat hatun hemen de yapmışCanım çok çekti
Ellerine sağlık başarılar
Cok sagol canimEllerine sağlık başarılarrrrrrrr![]()
Tesekkur ederimEllerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim![]()
Deynepim cok tesekkur ederimEllerine sağlık canım ,böreğin leziz gözüküyor.Böreği ben de çoğunlukla harcını öyle karışık yaparım .Başarılar dilerim.![]()
Sagolasin emiram insallah bu sefer basarili olirumEline sağlık canım başarılar dilerim![]()
Zms canim cok tesekkur edeeim sen de de aliskanlik oldu di mi burasiellerine saglik basarilar canim :*
Ay cok sagol balim valla yenir de , yiyemeyenlerdenim bende kilo yuzundenEllerine kollarına sağlık döktürmüşsün canım böyle börekler olurda yenmez mibaşarılar dilerim
![]()
Cok tesekkur ederimEline sağlık,başarılar dilerim..
Cok tesekkur edeeimElinize sağlık yarışmada başarılar
Cok sagol canimellerine sağlık çok güzel görünüyor :)
Ay nasil utandim yaAllahimmm sen o nazik ellerinle bize borek mi yaptııınnnn yerim ben senikendisi guzel boregi ayrı guzel canimin ici yaaa
basarilar diliyorum kuzum
![]()
Kurban olurum seni verene ogretmenim canim benim canim benimAy nasil utandim ya
Dondum fotolara baktim nazik deyince kimmis o diye
Nasıl minnossun cocom asıl ben seni yirimmmcok sagol balim samimiyetini taa icten hissettim
![]()
Ben de seni canimmmKurban olurum seni verene ogretmenim canim benim canim benimrica ederim bebegim cok seviyom seni
![]()
Cok.tesekkur ederim canim beğenmene sevindim ne de olsa bir birinci konusuyorEllerine sağlık canım başarılar çok güzel bir sunum![]()