- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim canim tereyagi bu giruntuyu veriyirEllerine sağlık canım, nar gibi kızarmış böreğin
Hamarat hatun hemen de yapmışCanım çok çekti
Ellerine sağlık başarılar
Cok sagol canimEllerine sağlık başarılarrrrrrrr
Tesekkur ederimEllerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim
Deynepim cok tesekkur ederimEllerine sağlık canım ,böreğin leziz gözüküyor.Böreği ben de çoğunlukla harcını öyle karışık yaparım .Başarılar dilerim.
Sagolasin emiram insallah bu sefer basarili olirumEline sağlık canım başarılar dilerim
Zms canim cok tesekkur edeeim sen de de aliskanlik oldu di mi burasiellerine saglik basarilar canim :*
Ay cok sagol balim valla yenir de , yiyemeyenlerdenim bende kilo yuzundenEllerine kollarına sağlık döktürmüşsün canım böyle börekler olurda yenmez mi başarılar dilerim
Cok tesekkur ederimEline sağlık,başarılar dilerim..
Cok tesekkur edeeimElinize sağlık yarışmada başarılar
Cok sagol canimellerine sağlık çok güzel görünüyor :)
Ay nasil utandim yaAllahimmm sen o nazik ellerinle bize borek mi yaptııınnnn yerim ben senikendisi guzel boregi ayrı guzel canimin ici yaaabasarilar diliyorum kuzum
Kurban olurum seni verene ogretmenim canim benim canim benimrica ederim bebegim cok seviyom seniAy nasil utandim ya
Dondum fotolara baktim nazik deyince kimmis o diye
Nasıl minnossun cocom asıl ben seni yirimmmcok sagol balim samimiyetini taa icten hissettim
Ben de seni canimmmKurban olurum seni verene ogretmenim canim benim canim benimrica ederim bebegim cok seviyom seni
Cok.tesekkur ederim canim beğenmene sevindim ne de olsa bir birinci konusuyorEllerine sağlık canım başarılar çok güzel bir sunum