Bir Temel daha...

bebiskom

ναяℓığıη öу&#8467
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.495
4
FİDYE
Ekonomik kriz yüzünden büyük para problemi olan Temel, çocuk kaçırıp fidye istemeye karar vermiş. Şehrin büyük bir parkında çocuğun birini gözüne kestirmiş. Önce bir not yazmış "Çocuğunu kaçırdım. Bunu yaptığım için üzgünüm ama kusura bakma. Çünkü gerçekten paraya ihtiyacım var. Yarın sabah saat 7'de falanca parktaki filanca ağacın altına bir siyah çantada 5 milyar getir. İmza: Laz. " Çocuğun yanına gitmiş, notu çocuğun ceketinin iç cebine koyup, doğruca evine gitmesini ve notu babasına göstermesini söylemiş. Ertesi sabah parka geldiğinde söylediği ağacın altında, söylediği renkteki çantada içinde 5 milyar olan emaneti bulmuş. Paraların yanında bir de not varmış; Paran purada ama bir Laz hemşerisine nasıl peyle bir şey yapar inanamayrum"

Temel ve azrail...
Azrail temelin yanına gelir ve kardeş vaktin tamam hadi gidelim der.
Temel de uyanık ya yalvarır. Bana 5 yıl süre ver ondan sonra gel al canımı. Azrail tamam der ve gider. Temel de kendi kendine pilot olursam beni havada yakalayamaz diye düşünür ve derken 5 yıl sonunda azrail* pilot temelin yanına gelir ve vakit doldu gidelim der
temelde şimdi canımı alsan arkada 300 yolcu var onlar ne olacak der
azrail : oglum hepinizi bir araya getirene kadar anam ağladı zaten

Bir Temel daha...
Temel kahveye üstü başı yırtık perişan kan-revan içinde gelmiş...
Arkadaşı bunu görünce sormuş:
-Ula uşağum bu ne hal..
-Sorma kaynanamın cenazesinden geliyrum
-Başın sağolsun,ama insan cenazede bu hale gelirmi?
-Ölmemek içun çok direndi....

X