- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
Kimse kusura bakmasın bana göre çocuk gelişimi açıktan okunarak öğrenilebilecek bir bölüm değil. Çocuk bu çocuk, toplumun en küçük ve en önemli bireyleri, geleceğimiz. Onlar nasıl yetiştirilirse öyle giderler. Yea sen aöf çocuk gelişimi okuyorsun hadi gel sigortasız başla demek nasıl bir düşünce tarzıdır? Nasıl insanlara çocuklar emanet ediliyor, şaşırdım kaldım. Umarım işveren şikayet edilir başka birşey demiyorum.
Bence de ne biçim kreş. Hiç bir tecrübesi ve eğitimi olmayan birini işe alarak çocuklarımızı heba ediyorBari yol yemek falan versinler ne biçim kreşmiş bu
Bence de ne biçim kreş. Hiç bir tecrübesi ve eğiti olmayan birini işe alarak çocuklarımızı heba ediyor
Zaten okuduğu bölümden mezun olsa dahi öğretmenlik yapamıyor bu bölümü çok araştırdım ist. Ünv. Çocuk gelişimini. Formasyonda alamıyor öğretmen olamıyor. Açıktan sadece aöfde var oda yğksek puan ile alıyor mezun olunca öğretmen olabiliyorsun.Kimse kusura bakmasın bana göre çocuk gelişimi açıktan okunarak öğrenilebilecek bir bölüm değil. Çocuk bu çocuk, toplumun en küçük ve en önemli bireyleri, geleceğimiz. Onlar nasıl yetiştirilirse öyle giderler. Yea sen aöf çocuk gelişimi okuyorsun hadi gel sigortasız başla demek nasıl bir düşünce tarzıdır? Nasıl insanlara çocuklar emanet ediliyor, şaşırdım kaldım. Umarım işveren şikayet edilir başka birşey demiyorum.
bizim öğretmenimiz şükür onlardanbu mesleği edinip çocukları yetiştirmeye gönül veren, bunun için senelerce dirsek çürüten onca pırıl pırıl gencimiz varkenn böyle olaylar beni çok üzüyor.
yazık günah o gençlerin emeklerine.
Aynen ne bicim bir kres ki universideden ilgili alandan mezun olmayan birini calistirmak icin aliyorlar degil mi? Yol ve yemege gelene kadar hanimefendi ohooo!Bari yol yemek falan versinler ne biçim kreşmiş bu
Zaten okuduğu bölümden mezun olsa dahi öğretmenlik yapamıyor bu bölümü çok araştırdım ist. Ünv. Çocuk gelişimini. Formasyonda alamıyor öğretmen olamıyor. Açıktan sadece aöfde var oda yğksek puan ile alıyor mezun olunca öğretmen olabiliyorsun.
İnşallah benı yasadıgım sehırde degılbizim öğretmenimiz şükür onlardan
Evet çoğu bölüme barajı geçince girebiliyorsunuz ama çocuk gelişimi aöfte bu puanlarla alıyoraöf ün yüksek puanı ne olabilir ki ? adı üzerinde zaten normal bir üniversiteye giremeyenler burayı tercih etmiyor mu ? benim zamanımda öyleydi en azından.
bir de bazı mesleklerin gerçekten gönül verilerek yapılması lazım. öğretmenlik, doktorluk gibi... yani sırf mesleğim olsun diye böyle birşey okunmamalı bana göre.
Evet çoğu bölüme barajı geçince girebiliyorsunuz ama çocuk gelişimi aöfte bu puanlarla alıyor Eki Görüntüle 2786602
Yine de çerez puan malesef.Evet çoğu bölüme barajı geçince girebiliyorsunuz ama çocuk gelişimi aöfte bu puanlarla alıyor Eki Görüntüle 2786602
Keşke bu tür (özellikle tıp ve çocuk alanı) bölümlerine sadece hakeden girse, yüksek puan alan herkes giremese. İnsan sevmeyen tonlarca doktor, çocuk sevmeyen bir sürü çocuk gelişimi uzmanı var. Gerçekten hakedebilen, hakkını layıkıyla yapabilen okumalı bu bölümleri.yakında aöfte tıp da okunacak bu gidişle.
belki evine bakıcı diye beğenmeyip almayacağın insanlar bu şekilde öğretmen olabiliyor.
buna üzülüyorum.
Öyle malesef bende savunmuyorum tabikide açıktan okunmasını bu tür bölümlerin. Ama konu sahibinin okuduğu bölümden bahsettim ben. Anadolu ünv. Bölüm bile değil anlamında söyledim.Yine de çerez puan malesef.
2 3 ay çalışmayla çok rahat alınabilecek bir puan.
Pardon da eğitim tabiki önemli ama okuyan cahile günümüzde bir hayli var ben elimden geldiğince kendimi geliştirmek istiyorum imkanlarım buna yetiyor yani eğitim görmüş yüksek tez almış bi insan şiddet uygulamıyor mu? Gördüğümüz şiddet olayları hep büyük ileri sevi diyede adını duyurmuş okullardan çıkıyor tabiki eğitim Seviyeside ilk sırada ama ilk sırada olan benim için vijdanı bir eğitmenin isterse 10 yıl üniversite okusun eşşekse eşektir. İlla iş bulucam olacak diye bir şey yok ben elimden geleni yapıyorum sadece.abartıyor muyuz ? şaka dimi ?
kurslara gitmekle bu işler öğreniliyor olsaydı herkes bunun kursuna gider çocuk gelişimci olurdu. gerçi suç siz ve sizin gibi bu bölümleri uzaktan okuyanlarda değil buna imkan veren devlette. o puanı alıp üniversitede okuyamayan tutup uzaktan böyle bir bölümü bitirememeli. çünkü bu gerçek bir adaletsizlik.
Bu şekilde aşşağılamanız hiç hoş değil.. Sizin eminim eğitim seviyeniz bir hayli yüksektir.abartıyor muyuz ? şaka dimi ?
kurslara gitmekle bu işler öğreniliyor olsaydı herkes bunun kursuna gider çocuk gelişimci olurdu. gerçi suç siz ve sizin gibi bu bölümleri uzaktan okuyanlarda değil buna imkan veren devlette. o puanı alıp üniversitede okuyamayan tutup uzaktan böyle bir bölümü bitirememeli. çünkü bu gerçek bir adaletsizlik.