Bir teklif geldi kv ye muhtaç olmaktansa

Gerçekten çok doğru bir yorum. Ayrıca bu nasıl öğrencilik "açık ve uzaktan eğitim fakültesi" bile yazamamak? Çocuk kayıtlı öğrenci olmayacak, çalışan kayıtlı çalışan değil C Calcifer in de dediği gibi ben veli olsam böyle bir kreşi tercih etmem. Birinin başına bir sey gelse pirincin taşını ayıklayamayacaklarını da akıl edemiyorlar herhalde.
Oğlumun kreş hocalarını araştırarak verdim kreşe. Bu tarz yerlere vermem çocuğumu

1. teklif gelmemiş, siz iş için resmen yalvarmışsınız
2. sevgili derin sularda derin sularda nın dediği gibi böyle bir kurumda çalışmak için uygun olmadığınız çok açık
3. belli ki kv takıntınız var, konu başlığı ile içeriği çok alakasız
4. öğretmenlik "iş öğrenme" mantığı ile yapılmaz. öğrenciler kobay değildir.

Böyle kurumları şikayet etmek lazım.
Resmi olarak stajyer değilsiniz, yardımcı öğretmen değilsiniz, öğretmen zaten değilsiniz henüz sadece öğrencisiniz, sırf bedava çalışan olsun diye ‘olur, başla’ diyorlar.
Üstelik pandemi ortamında kuruma giren-çıkana daha da dikkat etmemiz lazım.
Kreşte çocuklarla iletişim halinde olacaksınız.
Siz işi öğrenin diye çocuklar da bir nevi deneme tahtası yani.
Kimlerle aynı alanda, aynı işi yapıyoruz?
Üzülmemek elde değil.
Benim amacım sadece işi öğrenmek tecrübem olsun diye ama haklısınız

Benim amacım sadece işi öğrenmek tecrübem olsun diye ama haklısınız
Çocuklar üzerinde mi tecrübe kazanacaksınız? Staj olsa anlarım ama bu şekilde yaptığınız doğru değil. Siz kendi evladınızı emanet edebilir misiniz?
Bence empati yaparsanız haksızlık kime yapılıyor anlarsınız

Kv denizde bayılıyordu zaten torunuma bakayım diye 😀 şaka gibisiniz konunuzla kv ne alaka. Hadi kv ye muhtaç kalmak istemiyorsunuz diyelim nasıl takıntılıysanız size para vermeyen ve sigortayı bile yapıp yapmayacağı belli olmayan bir yere girmeyi sırf kv niz için kabul ediyorsunuz garipsiniz gerçekten.

Böyle kurumları şikayet etmek lazım.
Resmi olarak stajyer değilsiniz, yardımcı öğretmen değilsiniz, öğretmen zaten değilsiniz henüz sadece öğrencisiniz, sırf bedava çalışan olsun diye ‘olur, başla’ diyorlar.
Üstelik pandemi ortamında kuruma giren-çıkana daha da dikkat etmemiz lazım.
Kreşte çocuklarla iletişim halinde olacaksınız.
Siz işi öğrenin diye çocuklar da bir nevi deneme tahtası yani.
Kimlerle aynı alanda, aynı işi yapıyoruz?
Üzülmemek elde değil.
2yasında bir oglum var ve gıdecegı kreşte konu sahibesi gıbı calişan gorursemkı zaten ben incıgıne kadar arastıran bırıyım. kı bulursam vay halıne kurumun.
stajer işi ögrenecek dıye benim oglum deneme tahtası degıl
kendı cocuguna farklı davranacak bızım cocuklara farklı. olacak tutumu davranısı.
neyse suanlık öyle bıseyle karsılasmadım kı karsılasırsam sonucu bellı zaten..

Kv denizde bayılıyordu zaten torunuma bakayım diye 😀 şaka gibisiniz konunuzla kv ne alaka. Hadi kv ye muhtaç kalmak istemiyorsunuz diyelim nasıl takıntılıysanız size para vermeyen ve sigortayı bile yapıp yapmayacağı belli olmayan bir yere girmeyi sırf kv niz için kabul ediyorsunuz garipsiniz gerçekten.
Bak sana muhtaç olmadım. Çalışıyorum çocuğuma da bakıyorum demek için bunlar bence

Bak sana muhtaç olmadım. Çalışıyorum çocuğuma da bakıyorum demek için bunlar bence
Çalışıyorum ama bedavaya çalışıyorum demek oluyor o 😀 maaşıyla kreş aynı para olsa bile gider orada çalışırım çocuğumuda kreşe yazdırıp parasını veririm. Parasız bir şekilde çalışmak kadar korkunç bişey yok bence. Bu çalışmak olmuyor orada ki insanların onu kullanması oluyor malesef.

staj yapacagınız kres. özelmı cok merak ettim

Çalışıyorum ama bedavaya çalışıyorum demek oluyor o 😀 maaşıyla kreş aynı para olsa bile gider orada çalışırım çocuğumuda kreşe yazdırıp parasını veririm. Parasız bir şekilde çalışmak kadar korkunç bişey yok bence. Bu çalışmak olmuyor orada ki insanların onu kullanması oluyor malesef.
kayınvalıde artık nasıl kafayı bozmuşsa bedava calişmaya razı...

Hırslarının kurbanı olmaya razı 🤷

Arkadaşlar merhaba ben çocuk gelişimi okuyorum İstanbul üniv uzaktan ve açık fakülte kaç gündür iş arıyorum ama bulamıyorum bulsamda saatleri aşırı fazla neyse bugün kreşlere aradım çocuk gelişi okuyorum diye tecrübesiz bana işi öğretirmisiniz çok bişey beklemiyorum dedim onlarda hiç ücret veremeyiz dedi peki oğlum gelebilir mi benimle dedim kabul ettiler beğenirsek sigorta başlatırız dediler şimdilik herhangi bir ücret veya sigorta olmicak ama en azından tecrübem olacak ileriye doğru sigorta yaparız dediler kar sadece oğlumun ücretsiz eğitim görmesi yanımda sizce ne yapmalıyım artık bişeyler yapmak istiyorum gerçekten çok sıkıldım en azından işi öğrenmek için girsem mi
İyi yapmissin bende başlangıçta ücret almadan cocuklarimi götürme sartiyla kreşte çalıştım.Sonra halk egitime geçip usta öğreticilik yaptim.Simdilik parayı boşver tecrübe kazan ve ilerisi için sabirli ol

Kimse kusura bakmasın bana göre çocuk gelişimi açıktan okunarak öğrenilebilecek bir bölüm değil. Çocuk bu çocuk, toplumun en küçük ve en önemli bireyleri, geleceğimiz. Onlar nasıl yetiştirilirse öyle giderler. Yea sen aöf çocuk gelişimi okuyorsun hadi gel sigortasız başla demek nasıl bir düşünce tarzıdır? Nasıl insanlara çocuklar emanet ediliyor, şaşırdım kaldım. Umarım işveren şikayet edilir başka birşey demiyorum.

Bari yol yemek falan versinler ne biçim kreşmiş bu

X