Bir teklif geldi kv ye muhtaç olmaktansa

Negoo bende çılgın babaanne olma planları yapıyorum, inşallah yaşlılığımda japon emeklileri gibi gezeceğim... En kotu torunları da alır gezerim, evde torun bakamam. Müstakbel gelinimin işine gelirse

Sizin için aslında staj gibi olur bölümünüzde zorunlu staj var mı var diye biliyorum deneyebilirsiniz aslında ama sigorta yapılsa iyi olur bence.
Evet en azından sigortayı sorucam bölümümde var ama online olduğu için olurmu bilmiyorum

bence cok mantikli,
gecen sene oguluslarimin kres parasi benim maasimdan fazla idi alahtan kres cagini atlattik.

Kreşin çocuklar için ücreti ne kadar acaba? Çok para alan kreşler var. Öyleyse oğlunuzun kreş parasına çalışmış olursunuz. Çok da ücretsiz olmuyor. Sigorta da yaparlarsa en azından iş öğrenmiş ve deneyim kazanmış olursunuz ilerisi için. Kayınvalide de yaşayacağı sorunlardan kurtullmus olur. Herkes için kârlı yani.

Bir de çocuğumun böyle bir kreşe gitmesini istemem

Oğlunuz artı orada çıkan yemekler artı yok ve sigorta bence bu şekilde çalışın bari

Böyle kurumları şikayet etmek lazım.
Resmi olarak stajyer değilsiniz, yardımcı öğretmen değilsiniz, öğretmen zaten değilsiniz henüz sadece öğrencisiniz, sırf bedava çalışan olsun diye ‘olur, başla’ diyorlar.
Üstelik pandemi ortamında kuruma giren-çıkana daha da dikkat etmemiz lazım.
Kreşte çocuklarla iletişim halinde olacaksınız.
Siz işi öğrenin diye çocuklar da bir nevi deneme tahtası yani.
Kimlerle aynı alanda, aynı işi yapıyoruz?
Üzülmemek elde değil.

Hislerimi o kadar güzel dile getirmişsiniz ki tebrik ediyorum sizi

Gerçekten çok doğru bir yorum. Ayrıca bu nasıl öğrencilik "açık ve uzaktan eğitim fakültesi" bile yazamamak? Çocuk kayıtlı öğrenci olmayacak, çalışan kayıtlı çalışan değil C Calcifer in de dediği gibi ben veli olsam böyle bir kreşi tercih etmem. Birinin başına bir sey gelse pirincin taşını ayıklayamayacaklarını da akıl edemiyorlar herhalde.

Ben bana cok mantikli demistim ama isin bu yönünü hic dusunememisim asiri haklisiniz. Düsününce böyle bir krese vermek ister miyim.cocugumu? Bilsem asla.
Belki konu sahibi cok iyi ogretici oyunkar vs oynar eder konu o degik durum hakkaten hic etik değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…