- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
-
- Konu Sahibi sstsessizol
Anabella sahili kumluk , sığ kısmı da bayağı var yani gidip gidip ayağını boşa atma durumu yok diyeyim
Granada sadece iskeleden giriliyor, kumluk alanı dar. Lakin havuzu çok çok büyük. Bu durumda tercih etmeyin derim.
yine belirteyim jakuzili olsa fena olmazdi dedim ama sart kosmadim zira cok pahalilar biliyorum:) umut dunyasi iste napican bacim:)) hemen bakicam tavsiyenize cok tesekkurler
Yok fethiyedekinde vardi , oburkuleri bilmiyorumsentidoların hepsinde mi bahsettiğiniz şekilde balkonda jakuzi var acaba?
merhaba 18 aylık ikiz bebeklerimvar temmuz ayında tatile gitmeyi planlıyoruz.. tabi planlayabilirsek ....denize sıfır büyük olmayan yeşil alanı da olan butik hotel önerisi olan var mı acaba? yardım ederseniz çok memnun oluruz (tabi fiyatta önemli bir hafta 3000-3500 tl civarı)
net den bakabilirsin aslında ona göre yorumlara vs
eylül ayı için bakıyorum demişsiniz,5 eylül kurban bayramı göz önünde bulundurdunuz değil mi,fiyatlar o hafta için yüksek çıkıyor çünkü.cook uzun suredir bakiyorum aslinda ama bir de sizlerden fikir almak istedim.
eylül ayı için bakıyorum demişsiniz,5 eylül kurban bayramı göz önünde bulundurdunuz değil mi,fiyatlar o hafta için yüksek çıkıyor çünkü.
Alanya ve kıbrısın sahili en guzel yerler
Mersin kocahasan akkum falanda fena degıl...
Ben olsam ya kıbrısa gıderdım ya da farklı ortam goreyım bı tantuni yıyeyım dıye mersine gecerdım...
Mersın tatıl için en uygun yer
Canım magic life belek 3senededir üstüste gidiyorum önümüzdeki hafta daha gidicem fiyatlarında bütcenize uyar yemyeşil nefis bir otel bi bakın isterseniz
Cok tesekkurler tavsiye için ama fiyatına şimdi baktım, 5 gun için 3700lerde. Bu bizi aşar
Net otel adı veremem ama mayıs sonu haziran başı ya da okullar açıldıktan sonra şeklinde baktım ben hep tatil yaparken. Yani ya sezonun en başı olacak bu zamanlar ya da eylülün sonları.
Bu sene haziran başı tatilini iki kişi beş gece 5 yıldızlı bir otelde ultra her şey dahil 1400 tl'ye getirdik. Zamanlama çok önemli kısacası. Otelin adını size mesaj atarım yer Bodrum.
Sentido otelleri cok guzeldir ben oludenizdekine gitmistim balkonda jakuzi var harikaydi
Bodrum akyarlardaki sentidoya da bakabilirsiniz
Sagol miyavim
Erken rezervasyon donemleri malesef bitti
Butceniz az degil aslinda keske subat mart gibi yaptirsaydiniz.
Aklinizda bulunsun diye soyleyeyim ben eylul icin subattan rez. yaptim. 7 gece 3 kisi 1800 tl 9 taksit. Suan yaptirsam ayni tarihler ayni otel ayni site uzerinden 4200 tl cikiyor. 2500 e baya iyi bi yer ayarlardiniz aslinda.
Rica ederim canım tesadüf denk geldimSagol miyavim
Cok iyi olmusRica ederim canım tesadüf denk geldim