- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
-
- Konu Sahibi sstsessizol
Crystal otellerine bakin. Hepsi cok guzel. Hangisini begenirseniz oraya karar verirsiniz
Sentido otelleri cok guzeldir ben oludenizdekine gitmistim balkonda jakuzi var harikaydi
Bodrum akyarlardaki sentidoya da bakabilirsiniz
Alanya da adını hatırlamıyorum ama sentıdo gold denen bır otelde balkonlarında jakuzı var ancak ben otelı begenmedım ben olsam alva donna otellerınden tercıh ederdım kıpır kıpır eglenırdınız
Amanınnn kızlar tavsiye ettiğiniz yerler mükemmelden de öte, sağolun, keşke gidebilsek ama bizi aşıyor oralar
Tek maaşlı minicicik bi aileyiz biz
Bütçe: 5 gece için toplamda maksimum 2500 olsun istiyorum
konu başını güncelle canım, ona göre gelin öneriler.
her keseye uygun tatil yeri vardır, bulursun muhakkak içine sinen bir yer.
ama hani bu yıl yabancı turist azaldı diye fiyatlar düşecekti. gene yüksek görünüyor hakikaten.
TEK KELİME İLE ALANYA AVSALLAR LONİCERA WORLD DERİM ... İKİ YIL ÜST ÜSTE GİTTİĞİM OTEL... BU SENEYEDE ALLAH KERİM . HİÇ SIKILMAZZSSINIZ ....*****Kızlar bu yıl çok stresli zamanlar geçirdik.. Eylülde bir nefes alalım istiyoruz. Uzun süredir araştırıyorum ama hala karar veremedim.
Şimdiden alıp erken rezervasyon indirimlerinden faydalanalım diye düşünüyorum.
Denizi sığ-hemen derinleşmeyen, kumsalı çakıllı taşlı olmayan, huzurlu, cok pahalı olmayan bir yer arıyorum.
Antalya, alanya, muğla tarafları olabilir.
Not:
Alkolsuz oteller önceliğim ama alkollülerden de öneri alabilirim.
Bir de odasında jakuzi olsa tadından yenmez ama fiyatı aşırı artıyor
Bütcemiz: Ornegin 5 gece icin maksimum 2500.
Sonuc:
Siz gidip de beğendiğiniz yerleri benim tercih sırama bağlı kalmadan sıralayın lütfen.
Sevgiler
5 gece 2500,alkölsüz jakuzili :) bence yok öyle bir yer.. Antalya'da Adam&Eve 'de kalmıştık odada jakuzi tavanda ayna falan vardı ama 2500'e 2 gece ancak kalabilirsiniz.
sentidoların hepsinde mi bahsettiğiniz şekilde balkonda jakuzi var acaba?
Bodrum Sentido'da yok jakuzi. Otel çok güzel ama Akyarlar'da deniz çok soguktur bilginiz olsun.