- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
-
- Konu Sahibi sstsessizol
Gıtmedım ben ama kucuk buldum acıkcası o yuzden begenmedım bıraz daha buyuk tatıl koylerını sevıyorum ama cocuk varsa onuda onermıyorum gecen sene cocugumu kaybettım bu sene ortalamada bır yer aldık ama sentıdo bana epey kucuk geldı ve kıyıda kalmıs geldı resımlerdenotelin nesini beğenmediniz mesela?
Biraz daha aciklayici yazar misiniz?
Bir suredir yorumlarinizi takip ediyorum ve begeniyorum. Fikirlerini onemsedigim uyelerdensiniz.
Belki vardır ama sanmıyorum,umarım öneri çıkar..konumda da belirttim illa o sartlarda olsun istemiyorum ama olursa da tadindan yenmez diye...
ayy valla az oncelerde denk geldim de bahsettiginiz otele, icim gitti. Ne kadar hos
konu başını güncelle canım, ona göre gelin öneriler.
her keseye uygun tatil yeri vardır, bulursun muhakkak içine sinen bir yer.
ama hani bu yıl yabancı turist azaldı diye fiyatlar düşecekti. gene yüksek görünüyor hakikaten.
Öyle ama dış ülkeden rezervasyon yapinca cok cok ucuz.
Mesela 18.8 - 8.9 yani 3 hafta ultra all inclusiv ( 5 yildizli hotel ) ucak bileti ve transfer dahil kişi başına 360 euro.
Yarim saat önce satin aldim.
Önereceğim hoteller:
- melas resort
- barut akra
- rixos downtown
- limak Atlantis
-fame residence kemer
çok iyiymiş.
Bende Crystal otellerini hiç beğenmedim ama beğenen o kadar çok ki.
Rixos gideceğiz eylülde 4 gece beş gün 2 büyük+1 çocuk 2500 tl ama bir ay oldu alalı
Eylülde gidecekseniz Alanya kesinlikle deniz de hava da sıcak oluyor
Granada otel
Anabella otel
gittim ikisi de ultra her şey dahil süper lüks ammaaaa erken rezervasyon yaptırdığımız için günlük adambaşı 120 mi 150 mi öyle bir şey ödemiştik
İki otele de kefilim durmayın gidin :)
rixos premium belek mi ?
aşkım istiyorsun da o fiyatlara herşey dahil denize yakın jakuzili nerdeeeee.
Ama lara da ADONİS e bak bir isterse.
alanyadaki deniz hemen derinlesiyor mu peki? yorumunuz cok sevke getirdi beni, hemenn inceleyecegim. cok tesekkurler